Честит празник и на мама Меги! Бъди все така позитивна и слънчева
За партито- аз клоня повече към диск. Идеята за анкета е добра, така всеки ще може да даде своя глас

Ирини , Спаси е страхотен
Как умело се спуска по пързалката, браво на момчето

Как умело се спуска по пързалката, браво на момчето
Действаме стъпка по стъпка агонията да е продължителна

Но децата поне мисля, че се забавляваха-в краен случай ще повторим само с деца
Автопарка ни се увеличи вече значително и нали тате хобито и мания са коли, подаръците на Хриси бяха свързани с това-часовник за детската с коли, раница с формула 1, една голяма кола за бутане, самосвал, полицейски мотор, джип с животни...сега трябва да строим гараж
Е, получихме и кош за играчки жаба. Забравих да кажа, че и по тортата имаше коли...Но всичко свършва. Изпратихме гостите и сега мама се залавя с чистене 
Иначе суша по малко дрехи отколкото съм изпрала и не мога да се оплача че ги намачква.другите на простора.
Сигурна съм, че довечера ще е голям купон.
Благодаря за тортата и на мен това ми е любимата.
Отплеснах се. 

Какво чудо е шопинг терапията само... 
Беше много весело първите ни общи рожденни дни, защото всички си мислеха, че просто празнуваме на един и същи ден , а не че сме родени така, и винаги имаше някой неразбрал ,че и аз имам рожден ден ( винаги повечето са негови приятели.. вече общи) , та да видим довечеря ще има ли отново репликата " Ооооо ама и ти ли имаш Рожден ден, еееее как така не сме разбрали... !" и т.н .. много е досадно. Дано за 5 години са разбрали 

Нито пък дават да ги обличам и събличам,а да стоят с чорапки да не говорим.