ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 093
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
mama meqqie, след 15 съм си тук, така че звънни тогава, като имаш път към майка ти!
Ама какво време, а ,само за море, мисля да си взимаме пухенките, а пък аз съм тръгнала онзи ден да купувам плажни млека, чехли, кърпи... Laughing!!

# 31
tzvety, дано следващата седмица да е хубаво времето, че да се порадвате на морето. Аз ще ти изпратя парички като се приберете.
Днес пренареждах гардеробите. Смених местата на летните и зимните дрехи. Времето ме поуплаши и за това.
Забравих да се похваля, че вчера водихме Веската на консултация. Мерките ни са повече от скромни, но това е положението. Тежи 8015гр. и е висока едва 72 см. Confused Педиатъра малко се притесни, но не и аз. Здраво си ми е детето, да чукна на дърво.
За албума съм съгласна с Lulova. Диск е по-добрият вариант. За подаръците идеята ми допада, но както решите. Май трябва да пуснем анкета. Laughing

# 32
mama_meggie няма от какво да ти е неудобно, те бебчетата ще са само от форума Crazy

Поръчах двете торти и взех малко украса Grinning  а Ники има енергия като за две деца ooooh!

# 33
И аз като Марианка мислех да пуснем анкета по тези два въпроса : за фотографа и за подаръците. Аз съм за подаръци и за диск!

Ирини - Спаси е много сладък на пързалката!

Последна редакция: пт, 07 сеп 2007, 20:24 от Desssy

# 34
Desssy чудесни снимки! Grinning
sta_nimira Hug

# 35
Честит 1-ви рожден ден на Хари на Lulova, Мария на bonne_esperance, Aександра на Vesana, Ива на Вилитра, Емма на Жана Дарк и Мария на catnadeen!
Успешен старт в живота мили дечица, много радост в детските ви очи и много слънчеви дни!
Heart Eyes

Специално за гордите мами, родили прекрасните дечица:

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 00:11 от mari_anka

# 36
Честит Рожден Ден, mama_meggie!
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

# 37
Преди тръгване да ви честитя, мили дечица:
Честит първи рожден ден на Хари на Лулова, Мария на
 Бон есперанс, Мария на Catnadeen, Емма на Жана-Дарк, Ива на Вилитра, Александра на Весана!
Растете здрави , весели и много обичани!

За най-щастливите мами в този ден и специално за рождения ден на Мама Меги с пожелание за много щастие и любов :

Доника, Честито ти християнче!

Аз ви казвам чао и ще се появя живи, здрави след седмица.Стискайте палци да не замръзнем! Ако не си направим плаж, поне ще се разнообразяваме в хотела и на разходки, за мен ще си е почти едно и също с двете деца, надявам се мъжа ми малко да си почине!Но направо се отчайвам за багажа, изобщо не ми е ясно къде ще го съберем, трябва да тръгваме с две коли! А и детската количка освен това... ooooh!
Ако има откъде, ще надниквам тук да видя какви ги вършите! Hug

# 38
4естит рожден ден на вси4ки де4ица и мами да са много здрави оби4ани и 6тастливи
Весели празници   bouquet
Сесилия 4естити ви зъб4ета
tzvety ама 4е каръ6ки ден да си изкарате супер и да слу4ите на хубаво време
Денис май успе6но се справяте с Арен с тренировките за второ  Wink
Мам4ета които имат мом4ета какво е положениет с пи6летата на децата ви. Аз всяка ве4ер го измивам и след банята го придърпвам и преди 2 дни се заголи но само от едната страна и сега съм малко притеснена дали 6те се оправи и от другата, но 6те видим след месец на консултацията. А пък днес като му го придърпвах излезе доста бяло мърсотия  #Crazy и докато го по4иствах малкия плака дали от страх или от болка май бе6е от болка доста съм притеснена и объркана от невежеството си  Embarassed

# 39
Мацкиииииииииииииииии
Аз може да съм дале4, но пак ви наблюдавам........   Sunglasses
Радвам се, 4е сте харесали заглавието за нова теми4ка. Heart Eyes
Ние тук си изкарваме страхотно, въпреки големия студ, но ще ви разправям, като се върнем!

mama_meggiе ли има рожден ден днес? Да е жива и здрава, щастлива и мн оби4ана... Hug
4РД и на малките сладури празнужащи днес!!!  bouquet

4ао мили4ки за сега - ние продължаваме с пиенето......... ooooh!

# 40
Честит 1-ви рожден ден на Хари , Мария , Aександра , Ива , Емма и Мария ! Hug  bouquet Hug

Доника, Честито ти християнче!  bouquet

Честит Рожден Ден, mama_meggie!  bouquet Hug Heart Eyes

# 41
Кафе с мляко? Кой каза кафе? Grinning

Днес времето тук е студено и дъждовно, но у дома е весело. Моите две мацки се карат за една книжка. ooooh! А книжки у дома, бол. Ама не, тази е най-интересна. Laughing
Весело изкарване на морето на tzvety! Hug

# 42
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Хари , Мария , Aлександра , Ива , Емма и Мария !  

Бъдете здрави, палави и щастливи! Нека детските ви усмивки стоплят винаги сърцата на родителите ви и им напомнят за този специален ден!

Честит Рожден Ден на mama_meggie!!!!

Прекрасен ден ти пожелавам днес и весело прекарване на празника!

В този дъждовен ден и по нещо за събуждане:

Честито християнче на Доника! Искаме снимки с целия костюм..... Wink
Сесилия, честити ви зъбчета! Приятно прекарване на обиколката из Бг?! През Пловдив ще минава те ли?
fibi4ka, май си някъде където е мноооогггоо весело......Очакваме следващо включваме! Hug
Ирини, ама ти си имаш вече едно голямо момченце, с което можете да си играете безгрижно в детските кътове....А кога ли беше бебе...?!
Desssy , чудесна почивка сте си изкарали!
tzvety roussimova, не случихте на време...Но нищо дано поне прекарате забавно и в приятни разходки! А може и слънцето да се покаже.... Praynig Това с багажа и количката съм го разиграла вече  и ти съчувствам.... Peace
DVV , свърши ли ремонта?
viki81, момичетата бяха писала по-назад доста по този въпрос! Бялото, което изтича е смекта /май не се пише така... newsm78/ и е нормално щом пишчето не е забелено цялото! Нашето също не е изцяло забелено, но педиатърката ми каза, че това не е проблем и да не го мъча сама! Ако не се отвори ще го цепнат по хирургичен път! В Европа не знам какви са тенденциите по този въпрос!
За нас - вчера Стенли 2-3 пъти се пусна и сам направи по 1-2 крачки, но определено още не е уверен и търси ръката ми! Но стои много уверено и стабилно изправен сам, даже не се сеща да се държи!
Вчера баба му се върна от Виена и му донесе доста забавни играчки, но някои от тях ще му ги дадем на РД, защото те така или иначе ще му омръзнат за 1-2 дни!
За срещата, аз мисля, че диска е най-разумен и оптимален вариант и май повечето сме съгласни! За томболата - ами не може ли да я направим с някакви дребни подаръчета - лакомства, балони или дребни играчки.?! Аз не държа да я има, защото децата са малки и не разбират толкова много, но пък нямам нищо против нея ако решите! Peace

Лек ден!

П.С. Някой ме е изпреверил с кафето! Joy

# 43
Здравейте мами от най-щастливата мама на света!

Специални поздрави на наборите Мария,Ема,Ива,Александра и естествено кавалера на нашия ден - Хари!Малчовци сладки,какво да ви пожелая?Здраве,щастливо и безгрижно детство, а всичко останало вашите прекрасни родители ще ви го подарят с много обич!и специално за вас - http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi167.phot … amp;pageOffset=20
Честит рожден ден и на Мама Меги - бъди все същата шеметна мама !

Още от вчера съм превъзбудена за днешния ни специален ден!То не беше нощно надуване на балони,правене на фигурки от тях,приготвяне на подаръците..И после не мога да заспя като малко дете..А сутринта малкото ни слънчице ни събуди с "мама' и "тати"..Как да не се разчустваш?После на лов за подаръци,едни сладки "О-о-ооо!"които те изпълват..Страхотен ден!
Това си говорихме с таткото ни - сякаш това сега е празника ни,такава емоция дори и за нашите дни нямаме..
Накратко мами хубав ден - ние отиваме да празнувамееееееееееее!

# 44
честит първи рожден ден на всички празнуващи днес !

честит рожден ден и на мама Меги !

Общи условия

Активация на акаунт