Ави, pepta за вас!

Така ме е яд на тази Била,толкова пъти съм намирала продукти с минал срок на годност изтапанени на челно място -белкем някой се излъже да ги вземе.Веднъж мъжа ми даже се ядоса и бутна няколко млекца-кремчета на земята защото бяха с доста изтекъл срок и въпреки, че после го гледоха като изтребител никой неможеше нищо да му каже..Та винаги трябва да си отваря човек очите,но от сега нататък няма да взема нищо,опаковано от била,а щанда с готовите храни ще го заобикалям отдалече!

Идеята за сметалото не е никак лоша, но хубавото на тзи играчка (за която Desssy питаше) са кривите "пътечки" по които детето трябва да прекара фигурките. Развиват чудесно фината моторика. Освен това, всяка пътечка има различни по форма фигури, които създават усещането на детето за форма, цвят (цвета им също е различен). Питайте мен по тази тема, имам голям стаж.
Изгледах клипчето, много хубаво ходи. 
Честито ви и ходещи крачета!
А снимките са супер. Ти си много усмихната, както винаги
Бобо е страхотен, пък тортата - невероятна. От къде я поръчахте? Много хубава кръстница, бе!
Да ти е жива и здрава сладката кръщелница.
. Снощи пак ми будуваше от 2 до 3.30ч.
Днес няма кой да я вземе, че да поспя малко, за това изпих двойна доза кафе. Ама се ококорих де.
Било е много весело.Честито за ходещият Бобчо
и милият Минчо на Алексал

А за теб Ави
-весело изкарване и ще чакаме снимчици 

-вие прибрахте ли се вече-чакаме разкази и снимки
сигурна съм че сте изкарали страхотно!
Радвам се, че така приятно сте си изкарали в Сандански. 
Че вие сте готови за второ.
Ще е много грижовен батко. Благодаря за информацията за въпросната играчка. И аз така си помислих, че може би в Премама я има. Но, пусто, ние в Пловдив нямаме такъв магазин. Сортера също е чудесна играчка, която върши същата работа, като тази, за която говорим. Отново различни фигури, различни цветове, опит да улучиш съответната дупчица (което наистина добре развива моториката). Но си права, че с малко повече въображение могат да се измислят какви ли не играчки за развиване на фините движения. Редене на кубчета едно върху друго примерно. Онези играчки - пирамидките също са много полезни. Там пак детето може да "строи кула".
Мисля, че подхванахме интересна тема.

Дано вече сте напълно добре и слава Богу, че Румчо още не яде наденици.
А той е направо супер сладък ходещ човек 

Иначе Ванко ще им изяде ушите

, че нали се кахъреше...Боби, да вземеш да научиш и Хриси, че ме заболя кръста вече 

.

.Резултата е силна хрема и Т , направо ми иде да я удуша.Днес като отидох да го заведа сутринта и казах , че детето се е оплакало , че му е било студено , а тя най нагло ми отвирна , че е още малък за да прави разлика между топло и студено
.Добре , че замества до края на седмицата иначе
, толкова безотговорни възпитатели има направо нямам думи.