ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 017
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Привет мамчета,

Тъкмо малката заспа и използвам момента  Laughing
Първо Честит рожден ден на Сашко! Най - искрени пожелания за едно невероятно щастливо детство.
Лулова, много хубави снимки. Наистина си личи празничното настроение по лицето на Хари.
Денис, благодаря за полезната информация  Hug (както винаги)

Сега да ви се похваля какъв подарък получих от любимия за  рожденния ден - Пежо 306 - беше го закарал тайно в Габрово, където празнувахме, и ми го подари в 24 часа, вързано с огромна бяла панделка. Толкова щастлива ме направи - въобще не подозирах за такъв подарък.  същият ден майка ми имаше юбилей - 50 години (ние сме родени с нея на един ден) и въобще всичко беше много емоционално. Два дни преди това свекър ми навърши 50 и имаше голямо парти - та разбирате сега защо се позагубих миналата седмица  Wink
Ето го и подаръка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=115594&photo=3

Хайде стига толкова..лека нощ от мен  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 21:37 от bebe_dundi

# 91
бебе Дунди, честит нов автомобил!!!Пожелавам ти безаварийно пътуване, незабравими пътешествия и след някоя и друга година да ви отеснее със Стефи и още "по-голяма изненада" да получиш от любимия! Много уважавам мъже като твоя и те ви ппоздравявам и двамата  Hug
денис, мерси за полезното инфо и за страхотните пожелания!
Лулова, Хари е страхотен, а ти си страхотна мама - какъв купон само му спретна. Сега видях корицата на списанието - мноооого красива корица,ей!!! Heart Eyes
Деси, Йоана, благодаря за вниманието  Hug
Доника, наистина съм се убедила, че в живота няма случайности. Моето убеждение /както съм споменавала май/ е че всъщност Божията ръка е онова нещо, което посочва кой, кога и как да се срещне, а ние му казваме късмет, случайност и малък свят... После се оказва, че сме видяли човека Х, за да ни запознае с човека У, чийто братовчед например е мъжа на живота ти... //пак на философия ме изби... и в този ред на мисли - Фибичка ми липсва!
Щастливке, феноменална веселба си спретнала за Бобо!

ХЕРА, ГОЛЯМО МЕРСИ, ЧЕ МРАЗРЕШИ БЛОНДИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ  Laughing   bouquet

АлексаЛ, честити ходещи крачета  Hug

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 22:35 от irinii

# 92
  • Пловдив
Честита 1-ва годинка на Александър на Ави и Красимир на pepta!

Весело и безгрижно детство!
И за щастливите мами:

bebe_dundi, невероятна изненада и страхотен подарък!
Lulova, Щастливка, от снимките ви лъха невероятно настроение и щастие! Разгледах ги с удоволствие!
dennis, много полезно инфо! За следващият РД на Арен подарък - бебе... Rolling Eyes
iriniiii, да ти е жив и здрав рожденника! Много, много любов....тя движи света... Hug
lillka - чакаме снимки!
mari_anka , дано се наспиш тази вечер!
Vessselka, много хубаво ходи Румчо! Време му е за прощъпулника!  bouquet

За нас - днес успях да свърша почти всичко, което бях запланувала!
Харесах тоалет на Стенли за кръщенето и в сряда ще ходи с кумата на шопинг! Само обувки още не съм харесала... newsm78 Резервирали сме ресторант, ангажирали сме  човек, който ще снима с камера.
Мисля да взема и гледачката с нас, за да не са постоянно бабите на крак!
От този месец гледачката ще започне да идва всеки ден, за да се адаптираме и 3-та към ситуацията..... Rolling Eyes
За РД - ангажирах детски център Тон Бонбон - там ще бъде нашия купон! Избрах торта /Мики Маус/ и украса /Мики Маус и неговите приятели/, а от утре ще раздавам поканите на малки гости и гостенки на Стенли!
Единствено не можем да се споразумеем с таткото какъв да е нашия подарък за мишчето, ама ще видим кой ще надделее..... Mr. Green newsm78

Приятна вечер!

П.С. irinii , аз на това му казвам съдба....

# 93
  • Munich
Момичета, мама почина преди 4 часа, загубихме битката с рака, но се бори докрай. Бях до нея. Аз съм в България, Виктор е при другата си баба, няма да сме заедно на рождения му ден, но сега всичко това ми се струва далечно... Моля ви, тези, които вярват, помолете се за нея и за семейството ми. Целувки Диляна

# 94
дилИпилИ, ужасно съжалявам... Прегръщам те силно. Моля се за душата и. Свещичка за нея:

Бъди силна. Знам, че сега каквото и да ти кажа, няма да е достатъчно. Духом съм с теб в този труден момент.
 smile3518 Flowers Rose Flowers Rose

# 95
  • Пловдив
дилИпилИ , моите съболезнования.... Praynig
Не позволявай болката и мъката да те погълнат............

# 96
дилИпилИ, стоя до късно, ако имаш нужда да поговориш с някой - насреща съм.
Миналата година през м.октомври изгубих татко. Знам, че болката не се лекува, не е истина че с времето избледнява... Но ние ще ги носим завинаги в сърцата си, там те са живи. А те ще ни посещават в сънищата ни. Прегръщам те силно и се моля горещо за теб и семейството ти. Praynig

# 97
Честит Рожден Ден на Сашко на Ави!!

Здраве и щастливо детство за малкия зайко

Лулова-много е симпатичен Хари Simple Smile
Бебе дунди-страхотен подарък!!
Честит Рожден на ден на таткото на Спаси-да жив и здрав млад татко!
Утре пък моя съпруг става на 33 Sunglasses
За случайностите и съвпаденията в живота-имам един познат който много вярва в тези неща,дотолкова че веднъж след редица съвпадения решил че е срещнал жената на живота си-без изобщо да я познава и взел да я преследва ,а тя доста се притеснила и го помислила за ненормален WinkНеговия настолен филм е Serendipity-и аз много харесвам(забравих как го бяха превели на бг),но при мен няма някакви ярки примери за такива случаи и по-скоро ми се струва че разни неща се случват само на кино или мноого рядко в истинския живот

Бях си харесала една играчка на Чико ,мисля че по едно време Алфира я беше показала на снимка -имаше нещо подобно на бебешките мъниста по нея,но вече я нямало-била от стар каталог...Предполагам че и без мъниста малчо ще се научи на финните движения Wink

Преди малко Румчо ми взе телефона,сложи го на ухото и каза "А"(сигурно искаше да каже ало) LaughingНеиска да пляска,но пък ни изненадва с други неща Wink

Лека вечер  bouquet

Моите съболезнования Дилипили Sad SadСигурно е много тежко Cry Praynig

# 98
Диляна,моите съболезнования,бъди силна! Hug
Моля се, за душата на майка ти! Praynigбог да я прости!

# 99
Диляна, нямам думи да изразя съпричастността към загубата ти... може би една от най-големите и незапълними загуби в живота на всеки човек. Нелепо е да кажа каквото и да е повече от СВЕТЛА Й ПАМЕТ! Вярвам, че е на най-доброто място и че винаги ще бди над вас.  Praynig Cry

# 100
дилИпилИ, моите съболезнования миличка...Думите в такъв момент са излишни, прегръщам те силно и ти пращам цялата си положителна енергия. Бъди много силна миличка...

Desssy за тази ли става въпрос?

Страхотна е, в но Бг не съм ги виждала, а са толкова полезни за развитието на фината моторика.
Мари_Анка, такива играчки има в Премаман, ако искаш мога да ти взема такава, скоро ще идваме до Пловдив и може да се видим и да ти я дам  Peace

# 101
дилИпилИ, моите съболезнования, миличка. Прегръщам те силно Hug

Много исках да пиша, такава бе нагласата ми, но след тъжната новина от дилИпилИ,просто ще замълча

честит рожден ден на Сашунко и честит празник на мама Ави, да са винаги заедно с тати и сашето, а скоро време и една малка госпожица да се присъедини към свежото семейство.
Ави, нека Сашко да ти е жив и здрав, да расте все така любознателен и жаден за живот . да е така очарователен и контактен. Целуваме го аз и Марти. Доскоро. Надявам се този месец освен на интернационалния РД да се види в парка с вас .

Липсвате ми  Hug

# 102
дилИ, мила, много съжалявам да прочета, че часът от който така се страхуваше е настъпил за твоето семейство. Cry Поне за вас е свършила агонията от страха пред неизвестното....
Знам, че вярваш обаче, че това не е краят. Спомням си, че в книгата, която ти препоръчах да прочетеш се казваше, че когато водата се излее от чашата, това не означава, че водата е изчезнала. Тя пак е там, макар и в друга форма. Спомни си за всичките хубави моменти с майка ти и за щастието, че ги е имало. Сега тя сигурно е "Някъде там зад Дъгата" - ще ви наблюдава, ще ви пази и ще си гордее с всяко едно малко ваше постижение....
Ние ще сме с теб - духовно - тази нощ!

# 103
ДилиПили, моите съболезнования...не знам какво да ти кажа, прегръщам те силно  Hug

# 104
ДилиПили моите най-искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose , бъди силна и знай , че тя винаги ще бъде част от теб ,  вярвам  че и тя е отнесла спомена за теб на едно по-добро място

Общи условия

Активация на акаунт