ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 016
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • Munich
Милички мои, благодаря ви много. Четях и плачех. Съжалявам, че развалих празничната тема, но много ми се искаше да споделя болката си с такива хубави и мъдри хора като вас. Майчето беше известен лекар в Бургас, много отзивчив и весел човек и където и да отидехме днес покрай организацията на нещата, все срещахме хора, които я познаваха и обичаха и ни помагаха много. Благодаря ви още веднъж и като си стъпя на краката, ще се включа отново. Доскоро!

# 106
Дилипили, прегръщам те. Не спирам да мисля за теб и запалих свещичка за прекрасната ти майка. Фибичка чудесно ни напомни за водата в чашата... Изживей катарзиса си докрай, освободи се! Ще те очакваме всеки ден!
закономерностите в живота са такива - един се ражда - друг умира...
Но точно преди година на тази дата са се родили две прекрасни създания, които не мога да не поздравя
Ники на ДВВи Мария на Диман
Момичета, да са ви живи и здрави рожбите! Пожелавам им приказно детство и весел празник днес!

# 107
Честит Първи Рожден ден на НИКИ и МАРИЯ  !

Усмихнато и щастливо детство

За мама DVV  и мама Диман

# 108

Честит 1-ви Рожден Ден,скъпи Ники и Мария!
Бъдете умни,щастливи,здрави и много обичани.Честит празник скъпа ДВВ и Диман.Бъдете все така грижовни и страхотни мами на вашите порастващи човечета.   bouquet
дилИпилИИмаш моята прегръдка.Светла Памет на майка ти.Ще запаля свещичка непременно,за да е светло и красиво там където е  Praynig

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 14:53 от dennis

# 109
Честит първи рожден ден на Ники и Мими!

Весел празник,това е за вас ДВВ и Диман! Hug

# 110
Поздрав от мен
http://www.vbox7.com/play:9e9a12bd

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 15:06 от irinii

# 111
Дили, :hug силно те прегръ6там!
Приеми на6ите съболезнования!
Ние летим на 07.10. и съм на линия ако има6 нужда от прииятел и помо6т!
Знае6 и моят оби4ан дядо по4ина ,fibi4ka го е написала ТЕ СА С НАС!
Доника,6те се обадя непременно!
Отивам да готвя,4е съм с 3-ма мъже  Laughing
Липсвате ми!

# 112
  • Бургас
ДилиПили, съжалявам много за майка ти !
Вярвам, че ще се чувства добре на небето и ще ви закриля от там!

# 113
Здравейте мили момичета, след моето дълго, нетипично, но извинено отсъствие!
Изчетох всичко с интерес, видях всички снимки, клипчета и списания, за да се уверя за пореден път, че имаме страхотно сладурски септемврийски отбор! Heart Eyes Честити празници на всички, които пропуснахме!
Честит І-ви рожден ден и на днешните малки рожденници - Ники и Мария! Нека растат щастливи, весели хлапета!
Завърнахме се ние от големия студ в Пирин, но заредени с много положителни емоции. Погостувахме в Банско и Добринище на наши колеги от университета, събрахме се доста народ. Лягахме си късно, ставахме рано, че нали от сън спомени няма.....С много умиление си припомнихме, как само преди някоя друга година се напивахме заедно по практиките, а днес малко по-големи, малко по-помъдрели, малко по-щастливи, всички се радвахме на по едно малко, мрънкащо съкровище. Въпреки студеното време, не си спестихме разходките в планината и се възползвахме от всеки удобен момент, за да се насладим на красотата и величието на Пирина... Йоанка има вече своя първи, пък макар и 20 минутен преход - х. Вихрен - ез. Окото. Много и хареса разходката и през цялото време и на отиване и на връщане пя.  Simple Smile Съжалявам само, че не я взехме да види и снега, но се притеснявахме да не е твърде студено горе за нея, както не се оказа в последствие.
Ето сминки, за да съпреживеете, макар и косвено нашето удоволствие...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171322&view=1&photo=1
Довечера сме на театър. Ще гледаме Красиви тела, от фестивала "На брега", всички много го хвалят, ще видим довечера. Еми така е Мохамед, като не отива при планината, планината идва при Мохамед... Wink
Казвам ви ЧАО сега и до нови срещи!

# 114
Привет!

Ние вече се завърнахме! Кръщенето мина чудесно...Супер беше, аз много се вълнувах, както и баща и. Единственото, което не ми хареса, е че беше много на бързо, ама то беше много студено там, така, че... Flutter Разплаках се от вълнение, когато попа казва: " Кръщава се, божията рабиня Даная...". Просто не се сдържах и се разплаках, и то миличкото започна да плаче, след това и отрязаха на 4 места от косичката. И така, мина и това. Сега Рожденния ден чакаме и на баща и и така. Този месец е пълен с хубави събития. Като си спомня, че миналата година се търкалях по това време с големия корем, и се чудех и маех, кога ще настъпи момента (Да родя). А, сега вече ще ставаме на 1 годинка и така ще се изтъркаля и 2-рата и 3-та... Rolling Eyes И нашите малки бебета ще са вече големи и разумни деца. Crazy Иначе да ви кажа постоянно имаше кой да я вземе да си играе с нея в Разлог и аз активно релаксирах.

ДилиПили моите най-искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Честита 1-ва годинка на Ники и Мими! Желая им много здраве и успех!!!  bouquet

Сега ставам, че имаме да обсъждаме едни неща с нашите...Чао и лека вечер!!!  bouquet

# 115
ДилиПили, моите най-искрени съболезнования. Много съжалявам за тежката загуба на най-близкият ти човек. Нека почива в мир.  Flowers Rose Flowers Rose
Знай че времето не лекува, а може би притъпява болката, но мъката и празнината в сърцето си остават. Аз загубих свекърва си от тази коварна болест, с която бяхме много близки и обичах като майка си. Остани си с спомените, плачи си когато ти е мъчно, но живота продължава. Тя винаги ще бъде с вас в сърцата ви и отгоре ще ви се радва и закриля.

Честит Първи Рожден ден на НИКИ и МАРИЯ !
Пожелавам им безгрижно детство, здраве и много усмивки.
Честит празник на DVV и diman.

# 116
Дилипили - Моите съболезнования. Бъди силна!

Бях се заредила с много положителна енергия - искам да ви я предам на всички! Не съм сигурна дали ще са много в тон следващите писания.

Лулова - Хари е много сладък, и тортата също!

Днес ходихме на консултация - 8200г, 76см.

Най-новото ни умение е като ме види да пия вода и иска капачката да затваря бутилката сам и успява. Много е сладък и даже я завърта, само че после не може да я отвърти!

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 19:45 от Desssy

# 117
ДилиПили-прегръщам те силно,приеми моите най-искренни съболезнования.За съжаление каквито и думи да кажем в този момент ще са безсилни пред случилото се-така че изкам само да знаеш че можеш да разчиташ на нас!Прегръщам те-бъди силна!

# 118
Дилипили, имаш и моите най-искрени съболезнования! Не мога да намеря думи, които да са съизмерими с болката ти. Много те прегръщам и светъл път на душата й!

Ние отново се позагубихме, пътувахме, подготвяхме баткото за училище и не ми остана време да прочета предишната тема, а и тази.
Пропуснали сме толкова много рождени дни на най-любимите ни приятелчета, за което много съжалявам. Поздравявам всички и им пожелавам да бъдат много здрави и щастливи!

# 119
Ехооооооо,
Морски прегръдки и поздрави от нас
Прекарваме си добре, времето не е с нас , но какво да се прави, хотела и всичко тук е супер, само интернета лош и едва пиша
Честит рожден на всички мъничета , които сме пропуснали!  Hug
ДилИпилИ, моите най-изскрени съболезнования! Cry
Ще се разпиша пак подробно в събота, засега това е , целувки на всички сладури и сладурки!

Общи условия

Активация на акаунт