ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 013
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер, сладурки! Grinning
Честит 1-ви рожден ден, Ники и Мария! Желая от сърце крепко здраве, щастливо детство и палави игри!

дилИпилИ, непрекъснато си в мислите ми, миличка.
tzvety, радвам се, че си прекарвате добре.  Grinning Очаквах включване от теб и много ти се зарадвах. Hug
Кузманка, честито ти християнче. Grinning Жива и здрава да ти е малката Даная.
fibi4ka страхотни снимки. Пейзажите са неповторими. Така им се наслаждавах и... почти се усетих на Пирин. Wink
Алина, Каролина, как сте вие?
dennis, и аз благодаря за полезните линкове. Hug
Ивче, кога ще идвате в Пловдив? Купи ми такава играчка (тя и на Мимка ще върши чудесна работа) и свиркай като идвате насам.
Lulova, какъв красив рожден ден сте спретнали на Хари! Тортите са великолепни. А малкият рожденник още повече. Grinning
Момичета, будят ли се още нощем вашите големи вече бебета? Веси ми дава голям зор, буди се много често и усещам, че започвам да се изтощавам. Тя умората сладка, сладка, ама си е умора. Laughing И никак не иска да седи в количката. Постоянно се водим за ръчичка, а с другата ръка бутам превозното и средство. Служи ми само като аксесоар. Laughing Замислям се, дали да не продам количката. Разполагаме с колело триколка, но и в него не седи. Crazy

# 121
Честито на празнуващите съкровища  Hug С пожелание за много радости и щастливи игри  Hug

Много хубаво парти е имал Хари, Лулова поздравления  Hug
irinii , Спаси е получил страхотни подаръци  Hug
Кузманка , честито християнче  Hug
Марианка , в Пловдив ще идваме най-вероятно другата седмица. Ще отида до Премаман да видя какви по големина са играчките+цените, даже може да ги снимам и ще ми кажеш каква точно искаш. Аз имам и новият им каталог, сега ще го разгледам, ако ги има там, ще ти пиша направо на лични  Peace
За буденето - ние се будим все още, търсим цици и става голяма лудница, ако не му ги предоставя  ooooh! Някой има ли си в къщи пристрастено кърмаче  Mr. Green да не сме само ние така  Crazy

# 122
Ивелина,и аз съм кандидат за такава играчка FlutterАко не те затруднява разбира се.  bouquet

Честит рожден ден на празнуващите днес Ники и Мария.Много щастие,здраве и безгрижно детство

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 22:49 от Vessselka

# 123
  • Пловдив
Честит рожден ден на  Ники и Мария!

Здрави, палави и усмихнати да бъдат!
Честит празник и на мамите DVV и diman.

дилИпилИ, дано сме ти донесли поне мъничко утеха в тези трудни моменти...... Hug
 Кузманка , честито ти християнче!
fibi4ka , страхотна екскурзия сте си направили! А снимките са като картички!
tzvety, радвам се че сте добре и лошото време, не е успяло да ви развали настроението! Очакваме снимки и разказ в събота!
stes, добре дошла отново!
mari_anka, съчувствама ти! Ние вечер в общи линии спим, но пък през деня....вдигам купон ако Стенли спи 2 часа... #Crazy
Май на тази играчка всички сме фенове!

Лека вечер!

# 124
Момичета много ви благодаря Hug Целия ден бях заета - с лигавенето на рожденика. Нали е рожденик всичко му беше позволено Crazy  А в 16,30ч като дойдоха приятелчетата стана една игра .Запознахме се с Лаци на Мама Меги Heart Eyes HugВече не ни е само виртуално приятелче  bouquet Ники заспа чак в 22ч с приповдигнато настроение и видимо щастлив HugЗа целия ден спа само 1,30ч и очаквам тази вечер да си поспи повечко  bowuu  Снимки утре че днес съм изморена Flutter

Черпя

Честит рожден ден и на Мария Hug  bouquet

# 125
Леле момичета, театъра беше страхотен.  Heart Eyes Много отдавна не бях гледала толкова хубава постановка. Препоръчвам ви я на всички, най-горещо!  Wink

# 126
Лелееее, DVV и diman, много ме е срам, че пропуснах да ви честитя рожденните дни на дечицата - Ники и Мария. Embarassed
Снощи "влязох" с това намерение, но прочетох лошата новина от дилИпилИ и ужасно се натъжих. Съпреживях го заедно с нея. Надявам се да ме извините и да приемете моите поздрави на патерица. Да са ви живи и здрави сладурчетата. Много щастие и късмет им желая.

# 127
Честит 1-ви рожден ден на Александър на teletabis, Мартин на Vesito и Калина на e.t. С пожелание за много щастие, усмивки и истински приятели!

Момичета, родили тези прекрасни дечица, желая ви много да ви радват. Hug

# 128
дилИпилИ,много съжалявам за загубата ти!Моите най-искрени съболезнования,прегръщам те силно,знам че няма думи които да ти помогнат в такъв момент,дано имаш сили да превъзмогнеш това,ако имаш нужда да поговориш са някого,винаги съм насреща!

Честит първи рожден ден на Алекс на teletabis,Мартин на Весито и Калина на e.t.!Бъдете живи и здрави ,мили дечица,много любов и късмет ви пожелавам!

DVV[color=black],чакаме снимки от рожденника,вярвам че сте прекарали чудесно!
mari_anka[/color],ние като че ли започнахме да спим по-добре,но не смея да се зарадвам,понякога се буди през нощта и си играе по 2-3 часа Crazyне помня от кога не съм спала цяла нощ,доста ми е трудно,но няма как WinkТака че,не си сама,ако през нощта се събудиш,знай,че някъде там още едно бебче си играе и още една мама не спи Laughing

# 129
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС , МАРТИН И КАЛИНА !
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ , ЗАОБИКОЛЕНИ С МНОГО ОБИЧ !

А за гордите мами на прекрасни дечица

Много да ви радват и да се гордеете с тях !

Марианка съчувствам  ти за нощното спане , и ние бяхме така доста дълго време , но вече 4 месеца Мони спи от 20 ч до  8 сутринта.За сметка на това през деня е истинско чудо , ако го видя в хоризонтално положение , как не се измаря не знам .

DVV  давай снимки от партито  Hug

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН, АЛЕКС И КАЛИНА!!!   bouquet

Относно буденето нощем ние от 7 месеца не бяхме спали с мъжа, докато не минахме на Ам. Постепенно намалявах кърменията и горе-долу вече съм ги изключила. Сега заспива с АМ и спи до сутринта, освен ако не се е напишкал или някаква друга причина.

На кого ще мога да дам паричките за 29.09 - много искаме и ние да дойдем? Знам, че ги събира Цвети, но пише, че чак в събота ще се включва пак.
На кой вариант останахме последно - за фотограф и диск и със подаръци ли - все пак трябва да се подготвим?

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 10:25 от Desssy

# 131
Честит първи рожден ден на Алекс на teletabis,Мартин на Весито и Калина на e.t.! Много здраве, късмет и забавления, мили сладурчета!!! Скъпи мами, дълги години да празнувате на тази светла дата, заобиколени от внуци и правнуци   bouquet
Фибичка, добре завърнала се. Липсваше. Снимките ви наистина са като картички. Йоанка е вече голямо момиче, а колко поетични очички има!!! Ти виждам си в перфектна форма - браво  Hug За театъра - от кога не съм била, направо ме е срам да броя сезоните... Embarassed Но веднъж да се преместим в тази къща, колко неща сме планирали с любимия  Party
Марианка, от 10тина дни Спаси се буди по 1-2 пъти на нощ с плач, което изисква аз да стана да му дам вода или да го гушна, при което той на секундата заспива , връщам го в леглото му или го оставям в нашето. Той съответно завзема територии и по някое време пак ставам да го преместя, а сутрин в 6 се буди с ужасяващ вой от глад  Shocked и само млякото му го успокоява. После спи докъм 8. Надявам се да са зъби... /но аз вече не издържам  Confused/ В този ред на мисли имам 2 въпроса:
1. Има ли мами чиито деца да имат над 8 зъба?
2. Спаси пие по 220мл мляко вечер преди лягане, според вас защо е толкова гладен сутрин?!Бисквита ли да слагам какво ли...

# 132
Здравейте мами!
Честит първи рожден ден на Калина,Алекс и Мартин!

Ирини,Ради е  с 12 зъба,почти му избиват и следващите два,Дари е с 8.Също изпиват по 220 АМ,сутрин стават към 8 и попарата я хапват към 8.45,не плачат гладни.
Отивам за кухнята,лек ден на всички Hug Hug

# 133
Irinii,аз слагам задължително във вечерното мляко 2 лъжички каша и то млечна LaughingПредполагам и бисквитките вършат същата работа Peace
На Румчо му тече носа и киха:(.Чистя го редовно със Стеримар,давам вит Ц,вчера го наливах с осцилококцинум и naso-heel,дано е нещо леко,че в неделя ще го кръщаваме

Честир Рожден Ден на Алекс,Мартин и Калина!Пожелавам да растат здрави,весели,будни и щастливи детенца!

# 134
Мили,Алекс,Мартин и Калина бъдете здрави,много слънчеви и обичани.Пожелавам ви много весели игри и добри приятели.
Телетъбис,Весито и Е.Т. честит праник и на вас   bouquet
Пиринските снимки са чудесни.Фибичка,заинтригува ме с театъра.
Купих пантофки за Арен вчера и съм много доволна,че много се пързаляше с чорапите на паркета в къщи.Все едно ходи на лед.А и сега са му топли краченцата.
Утре очакваме нашите приятели от Холандия,ще останат до понеделник и съм в страшно приповдигнато настроение.
за зъбкитемисля че Мия на Бон Есперанс е водач в бройката.
за спанетонаистина съчувствам на недоспалите.В редките случай на подобен инцидент на следващият ден се чувствам ужасно.Арен проплаква на сън много жално и тихичко с "мамаа,ма-ма,мааа"като стана да го видя си спи и не помръдва.Мисля че са зъбки,много се лигави,чеше с пръстче и са подути венците.Той е с 6 зъба.
за млякотопоследната седмица вечер Арен пие по 240мл мляко с 1 бишкота вътре или 1 лъжица каша,но на сутринтта е озверял от глад.Пие НАН2.Имам подозрения,че трябва да се смени млякото,защото същото беше преди да минем от НАН1 на НАН2.Ще говоря с лекарката и Ще сменяме  на Джуниор ако трябва,защото е по-плътно,засищащо и богато на вкусове.Когато имам наблюдения ще споделя.
Хубав ден слънчица  Hug  

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 11:18 от dennis

Общи условия

Активация на акаунт