Но важното е,че усилията ми да я науча се възнаграждават все пак
Ще ви пратя снимки от празника, днес ще се събираме семейно, аз ще готвя
Което си е предизвикателство

Надявам се този период за всички да отмине бързо 
Независимо колко пъти се буди вечер не я храня-гушкам я и се разхождаме в стаята докато заспи-аз пък се разсънвам и ..... така няколко пъти,а на сутринта в 8ч вече сме станали.Дари има само две зъбчета 

но всъщност ,възпитавам го с много любов и без задоволяване на излишни капризи,слушам преди всичко интуицията си и майчиния инстинкт,мисля си че така правя най-малко грешки!Когато после обмислям постъпките му,както и моите реакции,забелязвам че детето не иска нищо особено,което не е присъщо за възрастта му,просто иска много внимание,игри и да разучава с пълна сила светът около него! 
Това с взимането на спалнята от няколко дни ни е любимо, щото ина4е не се издържа и хи4 не мога да спя. В този ред на мисли за нощното будене никакви съвети не мога да дам, ние сигурни сме рекордьорите на теми4ката по лошо спане нощем - по 100 пъти се буди и си цока...
/
.Сестра ми пък -като теб с котлона е процедирала с племенника ми,така че..
много леден този вятър бррр.Пием си чай с Арен за стопляне.
Честито проходило момче.Мисля че се брои.Сега ще събира увереност и ще става все по-стабилен 

Има много целувки от нас.
.......нашата гладница изцоква вечер по 270 мл АМ, без да слагам вътре нищо друго. Сутрин /в 10/ не се буди гладна или поне не казва и може да изчака известно време за да закуси пак с АМ. Зъби - 8бр.
Четах, на доста места, включително и от предишния пост на dennis, че тази невиждана досега привързаност към майката, била обичайно състояние около годинката, но все пак да ви попитам и вас - минахте ли през това и ако да, колко продължи?
Сега ще се "надрусам" с хапове, защото утре имам много важна служебн асреща и трябва да съм ок. Дано
Препоръчани теми