ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 126
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Ето малко снимки и от НАС

Утре ще ми дадат още снимки Mr. Green много папараци  ей Crazy
В събота ще празнуваме с роднините ,а в неделя на село с прабаба и прадядо още два купона с подаръци го чакат Whistling
Всичко мина чудесно Ники заспа чак в 22ч и през цялата вечер както винаги промънкваше и плачеше ooooh! явно пак зъбки Tired

Направихме му снимки в 21,25ч точно в толкова преди 1г. се роди Heart Eyes Получи хубави подаръци и със всички си игра Hug

# 151
Здравейте и от нас! Hug

Честит 1-ви рожден ден на Александър на teletabis, Мартин на Vesito и Калина на e.t. Бъдете здравички и много добрички деца! baloni baloni baloni

За буденето, и ние се будим вече, не всяка вечер, но се будиме. Понякога е много спокойна , а по някога се събужда по 5-6 пъти през ноща. Confused Много е кофти. По едно време си беше толкова послушничка, някой ми завидя дето я хвалих че си спинка по цяла нощ. Cry И сега ето я на лице.

# 152
Денис, хубаво си направила, 4е си купила пантофки на тигъра, става хладни4ко и е добре да не щъкат само по 4орапи! Аз днес смятах да направя същото, но не можах да харесам нищо. Вашите какви са, в смисъл с мека или твърда подметка, ортопеди4ни или не, или нещо като терли4ки?
Ирини, дано просто да ти е било студено /времето днес е ужасно/ и бързо да премине! Пийни топло 4ай4е!
Ех, Фибичка, страхотен е този край на Българя, нали! Суровата красота на скалистия Пирин винаги ме е респектирала и ми е напомняла колко сме нищожни... Ние това лято по4ивахме в Рила /пак в този край/ и тя е много красива, но някак си по-мека и гостоприемна...
 DVV, добре се е забавлявал рожденника, това с последната снимка е много идейно!

# 153
Ви - първо намалих кърменето само сутрин, следобед, вечер и през нощта. После през нощта започнах да му давам чай на Хип, ако се събуди и така махнах нощното кърмене, но не и нощното будене. Постепенно изключих дневните хранения и остана само вечерното. После него замених с АМ. Гърдите си чувствах болезнени и му давах по малко да посуче за облекчение и така, докато спряха да бъдат напрегнати. Трудно е, но с АМ е значително по-лесно отколкото да кърмиш. Ти избираш!

# 154
  • София - Бургас
Здравейте сладки мами! Heart Eyes
  Много ми липсвате вече...
На Каринка септемврийските приятелчета също много и липсват...
Много съжалявам че така се получи с нас, но няма да можем да присъстваме на гландиозното парти, което кроите за края на септември.На мама калея точно тогава са и очните и от дата 20,09 до 13,09 е заета и то чак в далечен Бургас....Адски ме е яд, но пожелавам на всички приятни мигове и сетете се и за нас................... Blush
Вчера и  Каринка проходи...С това мога да ви се похваля на този етап.Толкова е сладка....Немога да повярвам, че бебето което носих на ръце цяла година вече само щъка....и много ми е сладичка, сладуранка...Утре ще ви пусна снимчици и от рожденният и ден.
Милиони солени целувки от Кари и мен..  bouquet

# 155
Здравейте и от нас.
Дилипили моите най-искрени съболезнования. Единственото, което мога да ти кажа е, че не си сама и майка ти винаги ще бъде с вас, в мислите ви и в сърцата ви. Прегръщам те силно.

Малко късно, но Честит Рожден Ден на Калина на Е.Т., Мартин на Весито и Александър на Телетъбис, мили дечица растете здрави и много щастливи.

Фибичка страхотни са снимките, а малката Йоанка е просто един страхотен бонбон, да й нащипеш меките кълчици от мен  Heart Eyes. Радвам се, че сте си прекарали толкова добре и ви се възхищавам на ентусиазма и смелостта да тръгнете в планината с толкова малко дете.  За привързаността и Ивета в момента е в някакво такова състояние - непрекъснато е хваната за крачола ми и протяга ръце да я вземам, а ако отидем на непознато място, сред непознати хора, просто замира, ококорва едни такива очи  Shocked и около минута гледа "умно", както казва баща й, след което притичква до мама и вдига ръце да я взема, за да се сгуши в мен.
Денис - благодаря за статиите, много са хубави. И аз да питам за пантофките, какви са, защото аз купих едни на Ивка, но явно не са й удобни и непрекъснато се спъва с тях и сяда да ги дърпа, а не са й малки. За сега си я караме с буйките в къщи, които мама старателно измива, всеки път, но ще трябва да купя други пантофки и дори си мислех да взема още едни буйки специално за в къщи.
ДВВ страхотен е тоя Ники, много хубава украса си му спретнала за РД.

За пристрастеното кърмене - и ние сме в отбора Cry. Лошото е при нас, че изключително трудно приема твърда храна и през деня, особено ако е недоспала, кисела, пригладняла или нещо й е счупено настроението. Тогава затваря устата започва да стиска устата и да реве и се тръшка, докато не получи гърдата. За нощното кърмене лично аз успях да го премахна като вечер преди баня й давам да хапне нещо (докато и ние сме на масата) - овесени ядки с плод, само плод, бисквити, понякога супичка и пр., след половин - един час следва кърмене и заспиване на цоцката. Първоначално се будеше, по-скоро по навик и аз й давах вода, въпреки, че тя доста се ядосваше и плачеше, като усетеше биберона, а не гърдата, но в последствие свикна и започна да се буди все по-рядко. Сега пак се буди през нощта, но рядко и не търси да сучи, а или е жадна или е била развита и й е станало студено. Така до 6 часа, когато я вземам при нас и тя залепва за цоцката.  Но с дневното сукане още и още се борим и неможем да се откажем от него.
За зъбите - ние сме само с 4  и опитите ми да ги измия за момента не са се увенчали с успех, защото Ивка стисва устни и не позволява да й се бърка в устата  Naughty.

Честито на всички проходили дечица, да щъкат уверено и безаварийно.

Мачът свърши и ще ходим да лягаме и ние. Лека вечер на всички.

# 156
  • Пловдив
Честит рожден ден на Александър на teletabis, Мартин на Vesito и Калина на e.t.

Добър вечер и от нас!
Стенли вече спи, а аз днес се чувствам доста изморена! Направихме доста изморителен шопинг тур с кумата, но успяхме да напазаруме всичко! Ние нощем нямаме проблеми като цяло, но пък през деня ми е все по-трудно да се справям с него.....Днес гледачкато го беше научила да дава целувка с ръчичка и така ме посрещнаха... Kissing Heart Стана ми много мило....
За възпитанието, мисля, че ни е още раничко да изграждам някакви навици и поведение...Първо, защото моето мишче е доста дивичко по характер, голям инат и сега е такъв любопитко....Трудно възприема забраните...Когато се опитвам да кажа НЕ, той си умира от смях hahaha Но е много смешен, когато използвам възклицания, за да му покажа, че нещо различно се е случило, той ме имитира много сладко! Ние не сме много по гушкането, но пък от 3-4дни се опитва да ме целува....по точно ми пуска едни езици.... Joy В такива моменти го обожавам и той изглежда го разбира, защото започва още повече да ме "награждава" с милувки тип "скубане и закачливи шамарчето"!!!
За зъбите- ние си имаме само 4, но ще не сме започнали да ползваме паста и четка...Май ни е време.
За храненето:  Кисело мляко не давам още! Вечер изпиваме по 220-230 АМ, като добавям бисквите на Плазмон, но не всеки път и все още сме на 5 хранения! Сутрин рядко се събуждаме много гладни!

DVV, страхотно празненство и невероятно настроение струи от снимките!
bonne_esperance , и аз не успях да разгледам снимките... #Crazy
Кузманка, честито християнче!
kaleia, teletabis2, честити ходещи човечета!
irinii , няма да се даваш на вирусите! Да оздравяваш бързо!

Спокойна нощ!

# 157
Ви,Virgin голямо търсене на пантофи падна.Мисля че представата ми за това как трябва да изглеждат едни детски пантофи и действителността по магазините се разминаха жестоко.Чорапките на Bical се свличат.Има на различни фирми и видове с ципчета,с лепка.Момичешките пантофи като че ли са по-красиви.На Арен са такива : http://img213.imageshack.us/img213/922/ssa40137aad1.jpg ,ето тук можете да видите на сандик/те са вносител на барби и на бенетонските : http://www.sandic-bg.com/products.php?grpid=19&ctgid=21,вижте и тук : http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/1 … 65/sort/2a/page/1 Ако някой открие нещо по-привлекателно на външен вид да сподели.
kaleia честито на ходещата принцеса   bouquet Успех с учението  Wink
Иринибързо да се оправяш.Ударна доза,чай,витаминки,топла вана и сън.
Фибичкапри нас е все пълна къща и е весело много.Като чета разказа за Йоанка ,не залагам на урочасването,а на последната ревлива криза.При нас още продължава.На моменти е много зле,на моменти сякаш е предишното дете,дори по-мило,добро и умно...после пак става като ваденка и няма мърдане.Зареди се с търпение. Flutter
DVV чуден е Ники.Големи празненства на този първи рожден ден.Цяла седмица  Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 22:52 от dennis

# 158
Ето ме и мен. Flutter Прегръщам ви силно. Hug
dennis, много ми харесаха пантофките на Арен. На Веси няма да купувам, защото тя си има от миналата година. Тогава и бяха доста големки, но вече и стават. Grinning По-трудно е да открия пантофки за Мими. Още няма зареждане по магазините, а студа започна рано. ooooh!
кaleia, teletabis, естито и от мен ходещи крачета. Grinning
DVV, разгледах снимките. Супер е Ники! Heart Eyes И вече разбрах, че прилича на баща си. Grinning
fibi4ka, у дома е същата история. Веси е страшно превързана към мен. По цял ден е вкопчена за ръката или крака ми. Crazy Едва смогвам да сготвя на домочадието, а за чистене време почти не остава. Tired
bonne_esperanse, и на мен ми се отваря заглавната страница и не успях да видя снимките.
Веси има само 2 зъба. Confused Венецът отгоре и е яко подут, дали на това не се дължат честите нощни събуждания. Все още не ги мием.
Може да се каже, че дребката вечеря с кисело мляко. Изпива 210 мл. Задължително натрошавам няколко бисквитки. И въпреки това, в полунощ отново си търси дозата. А в 6.30 ч. (даже напоследък в 5.30ч.) се събужда с рев от глад. Crazy
За възпитанието и разглезването подкрепям Vessselka. Сега за мен е важно малката да усеща любовта ми. Гушкаме се много, целуваме се, играем си и се смеем. Старая се да я отглеждам с възможно по-малко забрани и почти на ползвам думичката "не". Нали японците казват, че до 5г. гледали децата си като царе. Така ги и възпитавали. От 5 до 15г - като роби (какво ли значи това?!), а от 15 и нагоре като големи хора. Grinning
Снощи съвсем целенасочено броих събужданията на Веси. Само до преди да си легна се събуди 4 пъти (което ще рече до полунощ). Пие вода, давам бибата и заспива. След като си легнах, ме вдигна още 5 пъти, което ще рече - на всеки час. Окончателно ми се събуди в 6.30ч. И за да мога да издържам на това темпо, пия кафета. И когато Веси заспи през деня, на мен ми е абсолютно невъзможно да заспя. И се получава един порочен кръг, от който сякаш няма изход. Confused Така ще е, жива и здрава да е само. Praynig
Обичам ви! Heart Eyes

# 159
Честит празник на Габи на assia, Ема на snezhka-smeshka, Mаксим на Афродита и Иван на Алфира! Безгрижно детство, палави игри и много здраве!

# 160
  • София
Привет момичета!

Честит първи рожден ден на Габи, Ема, Иван и Максим и честит празник на техните майки! И на патерица - на Мартин, Александър, Калина и всички останали! Бъдете здрави и щастливи хлапета!

Завърнахме се от море, празнувахме 1-ви рожден ден и вече се връщаме към ежедневието. Мария пищеше от щастие като приближавахме морето, сочеше го с ръчичка и обясняваше развълнувана нещо. Виж пясъка го недолюбваше (като Арен). Ако малко пясък полепнеше по ръчичката й, тя с погнуса я държеше настрани и надуваше гайдата. В този смисъл нямах никакви проблеми с щъкането насам-натам. Стигаше най-много до ръбовете на хавлията. Мария беше, може би, най-малката зрителка на Аполонията. Беше на концерт на Теодоси Спасов (хареса й много, подскача и маха, но заспа по средата). Слуша стихове на Георги Господинов. Присъства (но само телом) на премиерата на страхотният нов документален филм на Андрей Паунов "Проблемът с комарите и други истории".

Благодаря ви за поздравленията по случай рождения ден на моето момиче. През деня ходихме до зоологическата градина, а вечерта празнувахме вкъщи с приятели. Имаше торта, даже две - една за възрастни, една за Мария. Нейната я правих аз, с изцедено кисело мляко и плодове, но тя не й се кефи много, защото нямаше вид, а налиташе на купешката. Получи подаръци - DJ пиано, музикален ролер, плюшени играчки, и др.

Буди се нощем. Суче до откат. Обича много риба. Има 6 зъба. Не ходи още.

Диляна, приеми и моите съболезнования за майчицата ти. Мир на душата й.

# 161
  • Sofia
Честит рожден ден  на Габи , Ема , Mаксим и Иван! Щастливо детство ви желая мили деца, много здраве и късмет! И весел празник на майчетата  Hug

За нощното ставане - ние сме от отбора на много често ставащите. Поне по 3-4 пъти на нощ. Или за водичка, или за биба. Най- често обаче плаче докато не му направя мляко. Аз го отдавам на това, че е кърмено бебе, на поискване беше, и си е изградил навици...Аз меко казано едва гледам, цяла нощ дежурна, после на работа...

За зъбките - има 6 зъбчета, вече ги мия с накрайничето за бебешки зъбки и бебешка паста. Той много се кефи  Heart Eyes Нещо не виждам други зъбки да се появяват, но когато- тогава.

Деннис   Hug  На мен също много ми е приятно да те виждам, жалко че напоследък не съм идвала на срещите, но ще се постарая да го направя скоро. Липсвате ми всички  Hug

Ирини, оправяй се бързичко  bouquet

А вчерашния рожден ден мина чудесно. Бяхме си вкъщи, семейно. Всички се събрахме, беше много весело. Марти много си хареса тортата, с батко си духаха свещичката около 10  пъти. Омазаха се с торта, имаше много подаръци, свирки, парти шапки и балони. Ще ви изпратя скоро снимки от партито Sunglasses

Хубав ден на всички ви желая  Hug

# 162
ХЕХЕ,КОЛКО МНОГО СЛЪНЦЕ ИМА ДНЕС!
Да поздравим нашите малки рожденници днес!Специални поздрави от Миичка на нашите невероятни приятелки Габи и Ема,и на кавалерите Макс и Иван!Растете щастливи и бъдете най-сладките лудетини на света!
А на мимите - да ви носят винаги радост и гордост и да ви топлят с усмивките си!

Момичета и аз забелязах,че снимките ту се отварят ту не и затова директно ще ви дам адреса ми в снимка.бг
потребител:mariamia парола:092006
Искате ли утре да си направим една малка среща?Днес има слънчице,може и утре да ни огрее...Аз съм за Борисовата градина - градинката с многото люлки и пързалки(където е големия слон-пързалка),а за часа очаквам предложения..Много сме се затъжили за вас Simple Smile
Оставям ви засега - Мия всеки ден пренарежда гардероба си..Всичките ни тоалети отиват на пода и биват оглеждани много критично..Да не би да излязат от мода за миналите 24 часа WinkА другото ни голямо удоволствие е да обикаля с обувка в ръка и да ги крие..Отивам да търся липсващите обувки и да подреждам дрешки..Целувки от нас и много ще се радваме утре да се видим!

# 163
  • Пловдив
Добро утро!

Честит 1-ви  рожден ден на Габи , Ема , Mаксим и Иван!

Да са винаги усмихнати, щастливи и здрави!
Честито и на щастливите родители!

Весел и слънчев ден!

# 164
Качих снимки на  поканите

Общи условия

Активация на акаунт