Обратното броене наближава - до НОЕМВРИ мъничко остава

• 11 326
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мишунка, само дрехите за изписването, когато му дойде времето. Там ги повиват, обличат по техен си начин с техни си дрешки. За бебока трябват само памперси и мокри кърпички. Памперсите да не са отворени и ще ги надпишеш с номера на бебока.

vi, нали ти обясниха как се дава стерилна урина? Стискам палци да няма бактерии. При мен се оказа фалшива тревога  Wink

# 196
Здравейте от нас Grinning
започнахте ли да мислите име за бебоците аз от известно време само за това мисля и не мога да си избера име за девойката  Laughing.А иначе с нас всичко е ок за сега Praynig но съм си приготвила багажа за болницата вече и маи нямам търпение да доиде този толкова чакан ден.Аз от самото начало на бременността съм в болничен , не съм ходила на работа и вече не издържам #Crazy 

# 197
  • София
здравейте, майчета  Laughing
голям зор с тоя нет днес-само проверявах през 10 мин да не изпусна  Wink и тъкмо дойде, ама се появи и работа спешна.
днес така се скарах с шефовете, че мислех да ида да си взема направо болничен  Rolling Eyes-ама много се вбесих, ядосаха и бебешората  мръсниците  #2gunfire сега водихме и малко разговори за отношението, ама...да видим до кога/това слято или разделено се пише се зачудих нещо  Embarassed/.
това го казах за успокоение на мамите, които са си у дома-и аз не знам кое е по-добре.то всичко си има и плюсове и минуси, де, какво толкова се чудя  Wink
steladada , какво ще правим с тези имена  Rolling Eyes-и ние още не сме измислили-явно ще си му викаме 'бебето' ...

# 198
Как може за цял ден само толкова да сте изписали Naughty,личи си мойта липса тука Laughing Който трябва д алежи,да лежи и никакви оплаквания,ще стискаме колкото можем,аз поне досега не обръщах внимание на втрдяванията на корема,ама ....ще видим и аз имам по оста на ден.Сега аз съм си на вълна спина бифида и болките в тазовото дъно и срамната кост,снощи дори немоех да се дигна до тоалетната да ида от болки...та сега в главата ми се върти само дано костите много много да не се разтварят и бебо да не слиза още надолу.До края на седмицата ще ида на консултация и трябва малко да го натиссна тоя моя лекар да обсъдим раждането,как така ще ме реже чак когато имам контракции и беба е слязла много ниско Twisted Evil,та нали точно това не трябва да става при мен Crossing ArmsПумпалче,радвам се,че си си вкъщи и още малко остискай и гълтай хапчета,нали се разбрахме поне 2-3 седмици,ако не повече Peace

# 199
  • София
Аз се колебая между Лиляна, Диляна и Биляна. Много ми харесва Лада, но хората не го възприемат, а все пак искам детето ми да се чувства добре. Накрая ще тегля жребий, май.

# 200
А какво ще кажете за Габриела?Само аз ли харесвам това име?

# 201
  • София
Здравейте и от мен - май не само аз не съм могла да влезна във форума тази сутрин.

Ние току що идваме от Доки, и слава Богу и аз съм добре и бебо е добре. Мъж е със сигурност - видяхме и му докуменитрахме пишката.  Laughing Но въпреки всичко, пак казах на всички да не се ограничават само със сините неща, че и зелените и жълтите са много хубави Simple Smile Та бебо е вече 1,740 и върви едър Simple Smile Ама то и аз съм висока и тати е висок, така че няма как да се роди 40 см Simple Smile Среден термин излиза 8.11, което е 10 дена преди моя термин, но само се надявам всичко да е както до сега и да не ме боли нищо Simple Smile

Иначе се е обърал с главата надолу и рита ли рита Simple Smile И си смуче и пръста Simple Smile Голям мъж  Simple Smile

Ние имаме име за бебчо, но му викаме Ритко Копитко, защото още не се е родил. Като се роди, ще му викаме с другото именце Wink Иначе Клер, на мен Диляна най-ми харесва от изброените, но и другите 2 да много хубави  Simple Smile Габриела също е хубаво Simple Smile на мен ми харесва Simple Smile

# 202
Габриела ми харесва много! А от имената на Клер ми допадат Диляна и Биляна! Ние си имаме и мъжко и женско име. Мъжкото е много специфично, но съм се зарекла детето да е кръстено на баща ми (а той милия само ме убеждава, че нямало нужда и т.н.). Та дано използваме женското (нали искаме девойка).
talyyy, не им се връзвай на тези "гадове". Пази си нервите - скоро ще има кой да ти ги къса.  Wink То и аз какво ли давам съвети при положение, че съм кълбо от нерви  Shocked
sladurka, скръцни му със зъби на твоя лекар. Стискам палци да не те ядосва и да се съобрази с желанието ти! Peace
m_face, радвам се, че сте добре - само така до края!

# 203
Аз съм се спряла на Десислава, Рая, Елена , Александра но таткото не харесва нито едно от тези и много ме дразни но накрая явно и ние като Клер  ще теглим чоп Simple Smile
talyyy  не се ядосвай има всякакви идиоти мисли си за бебето и не им се връзваи

# 204
и аз харесвам Александра,ама мъжо нито едно мое предложение не харесва, а като питам как иска да се казва не знае..... Crossing Arms

# 205
  • София
Здравейте, да се запиша, че от събота никаква ме няма...  Аз от днес официално съм в болничен по майчинство /чак не ми се вярва!/ и вече съм домашна птица. Настроението ми хич го няма, надявам се да е временно и да се включвам вече по-активно, след като ще имам тооолкова свободно време.
Сладурче, ма ти тия кости за нищо ги нямаш.....как така ще се разтворят и ще изпадне бебето, как точно си го представяш?....Няма страшно, мен също ме боли много там, и както описваш, нощем едвам се вдигам до тоалетната. Ама то е, защото ни се разместват костите, неизбежно е - при някои от нас симптомите явно се появяват по-рано.
Не знам софийските мами дали са разбрали, но от "Тина Киркова" са си качили на сайта новите цени от 1-ви октомври. Както се казва, честито на печелившите.   ТУК можете да ги видите.
Хубава вечер на всички. Hug

# 206
  • София
tsetseto, на мен ми се струва, че цените са същите като от преди 3 години - във всеки случай ВИП стаите не са мръднали нагоре. Според мен разликата единствено е във възможността да се ползват пакети. newsm78

steladada , Елена е едно от най-любимите ми женски имена, може би най-любимото (след Ивета  Wink), но по лични причини няма да си кръстя детето така. Десислава ми харесва също.

# 207
  • София
Ама тези в Тина Киркова са нагли: как може на ВИП мамите да им дават възможност за участие в "Програма за повишаване имунната система на родилката и участие в организирано по време на престоя обучение „Първи стъпки”, относно първите грижи за новороденото..." Извинявам се много ама меко казано съм отвратена... И какво стана - ВИП бебето е по-бебе от не ВИП бебето...

На мен от женските имена най-много ми харесва Александрина. Виктория също е много хубаво име Simple Smile

# 208
m_face,на мене даже най-първия ми вариант за женско име беше Александрина,даже съм писала в по-задните теми,ама тати като каза"к`ва е тая Дрина пък сега...",мъжка му работа Twisted Evil

# 209
  • София
Ох, ми и аз не виждам разликата  Rolling Eyes Избор на лекар пак си е 500лв.

Нашето име на момиченце беше Ралица...ноо..няма да е този път. На майка ми, чието име започва с Р.
Иначе бях писала, че любимото ми женско име е Мария по ред причини  Simple Smile

Радвам се, че форума се оправи и вече се влиза без проблем  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт