за мамите от Пловдив 9

• 15 160
  • 335
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
elisir ще се включи с 60 лв - подаръци на 4 деца за дома в Асеновград!!!!!

Сърдечно и благодарим!!!!  bouquet
И от мен сърдечни благодарности  bouquet
До тук:
Боби-20лв.
Деси-30лв.
Вяра-30лв.
Ина-30лв.
elisir-60лв.
И от рестото-5.30лв.

Новата сума е: 175.30лв., остава да съберем още 214.70лв.. Парите се събират до неделя, за да успеем на време с подаръците.

# 226
  • Пловдив
Момичета, мислите ли да изчакаме до след изборите с мясото за базара. Имаме ли времето?

Ако решим мястото да е общинско, със сигурност ще изчакаме да минат изборите и ще задействаме въпроса. Нека и другите да се включат с мнение, а и всеки да каже ще има ли възможност на 15,16 декември да се включи и дали ще е проблем ако сме на вън.

# 227
Кажете ми колко кв.м. ви трябват?
 Аз се наемам да говоря за Екселсиор, но нищо не обещавам.

# 228
Има още неизвестни около панаира, тези дни ще се видя с изп. директор, може и той да предложи нещо друго или поне да имаме твърд реджект за там.
Ще говоря тази вечер за Маркет Центъра, той се намира малко преди Гранда,  е доста по- малък е, но поне е пълен. Гранда е много пуст, там няма смисъл.
Според мен Екселсиора е най- добрият вариант, след това Халите, но  ако нямаме много избор  newsm78
Все пак ще съберем възможностите на края и ще решим.
Пред пощата е много рисково, а да оставим за последният момент, за да съобразяваме времето, няма смисъл, мисля.
Много объркано стана, но съм сигурна, че ще се справим.

Халите са общински, ако не се лъжа, да говорим за там!?

Мен ме бройте за базара!
Имам още нещо предвид, но утре ще пиша.

# 229
Дайте ми колко кв м трябват, каква ще е визията и аз се наемам още тези дни да разпечатам неща за движението и да говоря сериозно за Екселсиор. Или ще стане или няма да стане, поне няма да ме е яд, че не съм говорила.
Ако не утре, още в понеделник ще говоря.

# 230
Мили, освен, че ше поема дисководещия, от мен имаш 30 лв. за подаръците!!!!
Очаквам още 2 приятелки да се включат, но не знам сумата. По-късно ще пусна инфо.
Остават 185 лв.

Искам да питам мамите от движението които не ги виждам в списъка, а именно:
Джони
Креми
Милена
Ани
Каспър

Моля всяка да пише - ще се включили, за да знаем какво да правим!!!!!!!!

Трябва да ги съберем парите!!!!
Момичета аз съм направила АПЕЛ, който по-късно ще го публикувам и ще апелирам от приятели и колеги да събера още парички!!!!
Моля Ви всеки да направи нещо подобно в името на децата!!!

БЛАГОДАРЯ!!!!!!
elisir ще се включи с 60 лв - подаръци на 4 деца за дома в Асеновград!!!!!

Сърдечно и благодарим!!!!  bouquet
И от мен сърдечни благодарности  bouquet
До тук:
Боби-20лв.
Деси-30лв.
Вяра-30лв.
Ина-30лв.
elisir-60лв.
И от рестото-5.30лв.

Новата сума е: 175.30лв., остава да съберем още 214.70лв.. Парите се събират до неделя, за да успеем на време с подаръците.

# 231
Блузките са поръчани, днес с Мили ще ги вземем. Много са хубави, тийнейджърски, бежово и кафяво за момчетата, черно и червено за момичетата. Фирма Геовест ни ги даде на половин цена специално, за да зарадваме децата с нещо наистина хубаво, за което съм им много благодарна. Блузи - 240 лв.
Който ще се ангажира с джобните радиа да се обажда. Поне да се провери какви има и колко струват.

# 232
Включвам се с 30 лв.,къде да ги донеса?

# 233
Свържи се с Nora13 ili s mili.m на Лични да се уговорите. Те може да се включат и тук след малко.

# 234
  • Пловдив

Искам да питам мамите от движението които не ги виждам в списъка, а именно:
Джони
Креми
Милена
Ани
Каспър

Моля всяка да пише - ще се включили, за да знаем какво да правим!!!!!!!!

Трябва да ги съберем парите!!!!
Момичета аз съм направила АПЕЛ, който по-късно ще го публикувам и ще апелирам от приятели и колеги да събера още парички!!!!
Моля Ви всеки да направи нещо подобно в името на децата!!!

БЛАГОДАРЯ!!!!!!

Аз ще си позволя да отговоря от името на повечето.
Ани ще даде пари в СЪБОТА. Каза го още на срещата.
Аз и Каспър имаме уговорка да изчакаме колко пари ще се съберат и да запушим остатъка, ако не успеем да съберем цялата сума. Лично аз винаги съм процедирала така. Допълвам не достигащата сума. Ако не се наложи купувам нещо допълнително за децата.
Относно апела, всеки от нас го отправя към свои познати, но никой не може да накара другия на сила. Снощи имах гости, казала съм и имам обещани по 15лв. от двете семейства.

# 235
мИЛИ, МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ИЗПРАТИШ ЛИНКА СЪС СНИМКИТЕ ОТ СРЕЩАТА В СРЯДА- ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ!!!!

# 236
  • Пловдив
Който ще се ангажира с джобните радиа да се обажда. Поне да се провери какви има и колко струват.
Освен радио ми хрумна че може да проверим и за тези електронните игри. Знам че са отживелица, но все пак са занимавка за малки и големи през зимните дни.Нека някой ако види радио или игри да пиши цената, бройката и от къде да ги купим. Аз знам няколко склада, но ще мога да отида най рано утре след обед.

Може да се уговорим на ЛС.

мИЛИ, МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ИЗПРАТИШ ЛИНКА СЪС СНИМКИТЕ ОТ СРЕЩАТА В СРЯДА- ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ!!!!
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633282482055312500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633282482916718750.jpg

# 237
еЛЕКТРОННИТЕ ИГРИ СА ДОБРА ИДЕЯ- И МИСЛЯ ЧЕ ИМАТ ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ!!!
ДОРИ 1-2 ДЕЦА ИСКАХА ДА ИМ ЗАНЕСА ТАКИВА ИГРИ!!!!!

Освен радио ми хрумна че може да проверим и за тези електронните игри. Знам че са отживелица, но все пак са занимавка за малки и големи през зимните дни.Нека някой ако види радио или игри да пиши цената, бройката и от къде да ги купим. Аз знам няколко склада, но ще мога да отида най рано утре след обед.

Може да се уговорим на ЛС.

http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633282482055312500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633282482916718750.jpg

# 238
Напомням, че чакам колко кв м ни трябват за базара, дни като дати и продължителност и каква ще ни е визията, за да мога да говоря сериозно още тези дни.

# 239
rossineri  ще даде 15 лв.
организирала съм през уикенда да направя връзката с нея.

в мен са от Ели 60лв.

Утре 2 приятелки ще идват до в къщи- незнам колко ще дадат!

И от мен 30 лв.

Но в понеделник ще имам точната сума, която съм събрала!

Приятна почивка момичета!!!!

Общи условия

Активация на акаунт