за мамите от Пловдив 9

• 15 154
  • 335
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Напомням, че чакам колко кв м ни трябват за базара, дни като дати и продължителност и каква ще ни е визията, за да мога да говоря сериозно още тези дни.
Каспър , ще ни трябват около 4-5кв.м. Дните са два:15 и 16 декември.  За визията може да използваме флаерите от миналата година, но ще е хубаво някой по вещ да ни помогне да сменим снимките и датите.
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633284102526875000.jpg

# 241
Момичета започват да се подготвят неща за благотворителния коледен базар.Долколкото разбрах ще има и в Пловдив евентуално.Със сигурност ще подготвя някакви неща, но незнам дали да ги пращам за София или да си останат за нашите дечица?Помагайте и с  идеи какво вървеше най - много миналата година.

# 242
  • Пловдив
Имам няколко новини от днес:
Туранага_Санka  се включи с 30лв. Сумата при мен стана 145.30лв.
При Нора има 90лв.,остават 154.70лв.,обещани имаме около 60лв. Така че почти сме успели.

Днес ходих до Асеновград и с  blue_flower купихме бузките. Момичето даде и 100лв. да купим ръкавички за децата.

kiro е купила бельото и чорапите за Калофер, остава да намерим транспорт да ги изпратим.

# 243
  • Пловдив
Момичета започват да се подготвят неща за благотворителния коледен базар.Долколкото разбрах ще има и в Пловдив евентуално.Със сигурност ще подготвя някакви неща, но незнам дали да ги пращам за София или да си останат за нашите дечица?Помагайте и с  идеи какво вървеше най - много миналата година.
Радвам се че има ентусиасти за базара. Миналата година вървеше всичко. Надявам се и тази да е така. Но най-много свещите, бродираните картички, късметите, рисувани стъкларии, чорапчета, шапки...........Ще гледам да кача снимки тези дни да си припомним.

Ще помоля и ако някой види червен полар някъде да се продава, да ми каже да отида да си купя, че ще започвам да творя.

# 244
Момичета, хваща ме яд/ благородно разбира се/ колко добре сте организирани и как всеки дава, а при нас само оглушки си правят.  Peace

# 245
rien благотворителността е нещо доброволно, не става насила- или си отворен към тези неща или просто не!
Българите сме много скептични в това отношение, поради простата причина че не са сигурни дали парите им отиват на правилното място.
Аз лично съм била мамена с благотворителност и чувството хич не е приятно, така че ги разбирам и "оглушелите" към тези проблеми.

Имам да ви казвам нещо за базара, ако евентуално панаира се провали, съм уговорила място в Маркет Центъра точно срещу входа, мястото е малко, но в краен случай ще се възползваме- собствениците са разкошни хора.
Може да направим и следното: на две места по- малки щандчета, красиво направени, оформени и подредени, ако Каспър, упее с Екселсиора- защото и там си е тесничко.
За Халите съм се объркала, имат собственик от Стара Загора.

# 246

Моля всяка да пише - ще се включили, за да знаем какво да правим!!!!!!!!

Трябва да ги съберем парите!!!! 

Ще се включа с 50 лв. за подаръците  Peace , утре ще намеря малко време да ги предам на Милена.

# 247
  • Пловдив
diva nova , за кой център става въпрос, че не мога да се сетя?
Дано да стане в панаира, но ако не е там и другаде ще го направим. Важното е да има Базар.
Ето обещаните снимки от миналата година:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26003&AlbumId=105213

# 248
Миленче, преди Гранда се намира, на Кап. Райчо, точно до него се строи втората част на центъра, още е заградено.
Малък е, но все пак е нещо, ако няма други варианти. И аз се надявам за панаира да се получи нещо, но политиката им била да има само професионални изложения, не сергии и базари. И все пак има малка въпросителна все още.

# 249
Свещите , сините картички със снежни човеци и белите картички ми харесаха най-много.

# 250
  • Пловдив
Миленче, преди Гранда се намира, на Кап. Райчо, точно до него се строи втората част на центъра, още е заградено.
Малък е, но все пак е нещо, ако няма други варианти. И аз се надявам за панаира да се получи нещо, но политиката им била да има само професионални изложения, не сергии и базари. И все пак има малка въпросителна все още.
Деси, то до нас и да не знам как се казва Blush
Ох, дано все някъде да ни приютът.  Praynig
В Гранда покрай Сани има доста хора, може и там да пробваме в краен случай.

# 251
Момичета, хваща ме яд/ благородно разбира се/ колко добре сте организирани и как всеки дава, а при нас само оглушки си правят.  Peace
Няма за какво да се ядосваш, все пак от Пловдив има над 1000 потребители и реално работят не повече от 20, даже и 20 са много, но с мобилизацията толкова. Така стоят нещата и винаги ще бъде така.

# 252
Момичета ще рисувам чаши или вази, ще видя какво ще намеря като гладко стъкло.Мога и един два  рисувани шала да направял.Ако намеря подходящи дървени мъниста ще направя и гривни и герданчета за деца.Ето такива примерно:

# 253
  • Пловдив
 KaРмeНчеТо , много хубаво герданче  bouquet
Чудя се ако се рисуват такива малки шишенца от сок Капи например, дали ще станат интересни?
Аз имам идея тази година освен чорапчета, да направя декоративни ръкавички от полар.

# 254
Мили рисувала съм такива, но трябва да им се измисли и някаква капачка или коркови тапи, за да станат по стилни.

Общи условия

Активация на акаунт