за мамите от Пловдив 9

• 15 150
  • 335
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, кажете от къде мога да си купя магнити.
Обикновени, като плочици.
Имам идея да направя малки магнитчета за хладилник, украси за елха, и още някои неща.
 KaРмeНчеТо, като рисуваш шишенца, гланцираш ли ги отгоре, искам да си купя специален лак за стъкло, който се пече, но нямам идея от къде.Проверих в книжарницата на Джумаята, но там нямат, дайте идея от къде, това че не съм от Пл-в много ми пречи понякога.

# 256
Под книжарницата на Джумаята, Дали ли имаш предвид?
Тази, която е на ъгъла на Съборна и Отец Паисий - май така се казваше улица - по пътя за нагоре към Стария Град. Защото там би трябвало да има.
Това е списанието, за което бях казала
http://www.limona.bg/traffic/issues/Traffic_issue_11.pdf
страница 41-ва, има малко неточности, вместо Видин е писано Враца, но важното е, че се говори и за Пловдив.

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 13:35 от Каспър

# 257
Здравейте момичета,

искам да се извиня, че станахте неволни свидетелки на цирка относно даренията от немско. Разбира се, че благотворителността е нещо доброволно и всеки избира начин, дали и къде да помогне!
Акцията ни за Kалофер (нали така остана, не ПЛовдив, Калофер) тече с пълна пара, благодарение на сероизните момичета! Търсим превоз от Германия за БГ! Имаме за сега един вариант до София, ако Вие знаете нещо казвайте!
Поздрави!

# 258
  • Пловдив
Аз на моите деца за Великден бях купила много хубави боички за стъкло от книжарница Пегас.

Купила съм всичко за децата. Ето така изглеждат подаръците:

http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633284906179062500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633284905971562500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633284905463593750.jpg

blue_flower, купих ръкавичките за децата, а Ани взе бельото за Калофер. Специални благодарности още веднъж.  bouquet
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633284904405468750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633284905107500000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/26003/o633284904822500000.jpg

Каспър , какво ще се уговорим да ти предам нещата за опаковане?

# 259
mili.m, ОТ КЪДЕ ВЗЕ РЪКАВИЧКИТЕ И НА КАКВА ЦЕНА? може и ние да купим на децата.
А иначе що се отнася до това за благотворителността - не се тревожи rien. Ние в Пазарджик реално сме стигали най-много до 4 човека реално ангажирани. И не винаги даже се събираме. Другите помагат с каквото могат и с голямо желание когато имат време.
Много е трудно, но все един трябва повече да прави. Простираме се според чергата... И на мен ми се иска да правим и събираме много пари, но до сега рядко някой от Пазарджик е дошъл и казал - ето 5 лв за нещо.... Понякота само ние си даваме по някой лев, ама то колко може?

Момичета, успех за базара!  bouquet

# 260
  • Пловдив
 mama_iana , ръкавичките за големите ги взех на 1.50лв., за малките 1лв. Но купих всичко от един склад на пазарлък. Тоест ми направиха голяма отстъпка от цената. Реално се продават големите на 3, а малките на 2 лв. Ако искаш мога да отида да взема и за вас.
Благодаря ти за пожеланието за базара. Да ви се връща.

И минутка за реклама: Може да сме малко, ама все качествени Wink

# 261
Mili, ако ми изпратиш снимки мога да помогна за обработката на флайърите.

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 09:29 от blue_flower

# 262
Искам да изкажа големи благодарности към БиРенка /рени/ която се включи с 20 лв. за подаръците и ми донесе дрехи и играчки за децата!!!!  bouquet

Искам да благодаря на моите приятелки Ирина и Дима, които също се включиха парично за подаръците на децата в Асеновград с по 20 лв.  bouquet

Мили, засега в мен имам 120 лв. вече събрани!!!

Очаквам и от други места!!!

Ще пиша!!!

Желая спорна седмица!!!

До скоро!

# 263
Между другото подаръците за рожденниците в Асеновград са страхотни!!!!
Браво момичета!
Надявам се, че ще се справим с паричките...???
Нали, миленче????

# 264
mama_iana , ръкавичките за големите ги взех на 1.50лв., за малките 1лв. Но купих всичко от един склад на пазарлък. Тоест ми направиха голяма отстъпка от цената. Реално се продават големите на 3, а малките на 2 лв. Ако искаш мога да отида да взема и за вас.
Благодаря ти за пожеланието за базара. Да ви се връща.

И минутка за реклама: Може да сме малко, ама все качествени Wink

Благодаря ти предварително, ще ти пиша на лични като реша. Наистина са на много добра цена!

# 265
Пак останах в сянка Sad .
За два три дни липсвах и едва ви насмогвам на четенето пък за делата....
Но нека и аз се напъча сега./има няма базар/ РАЗБЕРА СЕ ЧЕ ЩЕ МИНА, независимо къде и на каква цена аз вече съм дала материал да се бродират картички.Миналата година се изкупиха от раз.Надявам се и таза да стане така,затова ще избоцкаме повече.
Мили,ако можеш свържи се с момичето което ни изпрати кибритите-бяха много оригинални и изчезнаха за секунди.
Аз ще направя кутийки с късмети,даже АПЕЛИРАМ да събирате от шоколадовите яйца кутийката за да я ползвам направо.
Ще разпечатам и късмети,който ще завия с панделка.
Мили,като провериш за шапките какво е останало мога да сгъна и някоя друга капелка.
От строежа имам много стириопор,да дадем на децата по домовете да правят някакви фигурки за елха или нещо подобно.
Относно пътуването - аз по-рано от 16ч не мога да тръгна,защото трябва да взема Вики първо.
Ами хайде да се спра та да има място и за другите да пишат Grinning

# 266
Много хубави подаръци момичета, браво   bouquet
Какво стана, не стигнаха ли парите?

Флайъри за реклама на базара ли!Нека първо да видим къде ще е.
Аз имам една друга идея.Дали да не напишем някакво послание към хората тази година, един вид да се опитаме малко, по-малко да въздействаме върху хората в положителна насока в мисленето им към сираците и домовете.

Ще се опитам да измисля малък текст,от рода на: "Те не са по- различни от собствените ни деца, които се радват на топъл домашен уют, грижата и обичта на близките си.ТЕ нямат вина за съдбата си, ТЕ са нормални деца растящи без любовта и топлината на семейната прегръдка. Нека ги накараме да се чувстват част от обществото ни, нека не ги превръщаме в аутсайдери сочени с пръст!

Нещо от тоя род, хрумна ми в момента. Какво ще кажете? Мисля, че целта на тези базари е не само набирането на финансовите средства, но и да караме хората да се замислят, че има и такива деца. Дали би се получило нещо незнам, но така и така се правята лифлети и се раздават, що да не опитаме.

# 267
Идеята ти е добра, на мен ми харесва. Това може да е отдолу като добавен текст. Като се измисли и одобри какво ще има като снимков материал и текст можете да свиркате за сглобяването.

# 268
Ще се опитам да направя добри (доколкото мога), снимки на рожд.ден в понеделник. До тогава може би ще е ясно къде ще се подвизаваме за коледния базар

# 269
  • Пловдив
Между другото подаръците за рождениците в Асеновград са страхотни!!!!
Браво момичета!
Надявам се, че ще се справим с паричките...???
Нали, миленче????
Пускам отчет за парите:
С парите от  blue_flower /100лв./ за чорапи и гащички за Калофер,са купени по един чифт и от двете за децата. Общата стойност на покупката е:96.35лв.

С другите 100лв. които даде за ръкавици за децата от Асеновград, са купени 40бр. големи ръкавици по 1.50 и 20бр. малки по 1лв..Общата стойност на покупката е:80лв.

За подаръци за рождениците от Асеновград съм купила: Блузи на стойност 240лв.,Радиа на стойност 57.20лв. и несесери за 14лв. Или общо :311.20лв.

До тук събраните пари са:
Боби-20лв.
Дани-30лв.
Вяра-30лв.
Ина-30лв.
Ресто-5.30лв.
Vania P-30лв.
Туранага_Санka-30лв.
Ани-15лв.
Ресто от чорапите и бельото-3.65лв.
Ресто от ръкавиците-20лв.
Общо:213.95лв., със събраните в Нора, всичко се покрива.  

Общи условия

Активация на акаунт