Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 364
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, започва поредната работна седмица, поне се успокоявам, че с всяка съм по-близо до почивката.
Микки, кажи какви са били тези упражнения, които са те карали да правиш, защото ми стана интересно?
Нашият татко вече почти оздравя, сега само се надявам мен да не ме пипне в последния момент, че и изпит имам и както едвам сядам да уча и сега , представям си ако съм и болна колко ще уча.
Тази седмица съм на консултация, имам големи очаквания да видим нещо по-интересно, но дали ще стане така, още не съм говорила с беб4о какво мисли по въпроса.

# 61
Добро утро, мами! Лека и спорна седмица.  bouquet
Юлето,кажи нещо повече за този жен-шен, това във вид на билка ли си го давала на малкия и в аптеките може ли да се намери? Thinking

# 62
  • на плажа
Добро утро! Нямаше ме само 4 дни, а толкова много сте изписали. Май доста от нас са сватбарствали  Laughing. И ние бяхме на сватбата на моя колежка от университета. Весело беше. Дори се помятах малко по дансинга като тюлен, ама  Embarassed.
 Хубав ден ви желая! Сега ще звънна до клиниката, за да си запиша час за преглед, че вече ми е време.

# 63
Добро утро и от мен!
Алекс, жирафчетата са страхотни! И мен ме нямаше четири дни - бях в Гърция, там едно топло, слънчево, абе направо изкарахме супер, а тука един студ - аз в работата сега си пуснах печка.
Този вирус е много неприятен и моят мъж го изкара преди две седмици, пи и антибиотик.
На болните - бързо оздравяване!!!

# 64
Здравейте,
Ама колко много сте изписали...
За киселини – на мен ми помага кисело мляко и спрайт (ама не заедно) Wink.
От вирусите се пазя с витамин С, много помага.
Курсовете с 9 месеца не са само вторник, а има и в четвъртък. Този четвъртък е за “Доносено, недоносено, преносено новородено.” Аз сятам да отида. Има предварително записване на тел 9461369.
Софиянки – хайде да се организираме за среща тази седмица.

# 65
  • София
Здравейте мацки,
и мен ме нямаше тия дни, още не съм ви чела, но избързвам да се запиша, после ще чета!
Само да ви се похваля че бях на Белмекен, и такъв сняг ни наваля, но беше просто като зимна приказка  Laughing уникално!
Весел ден за сега и по-къно ще се включа пак!
Оххх исках да ви сложа една снимка да се порадвате на снега..но нещо неуспявам, ще я кача в албумчето, който има интерес да я види!   bouquet

# 66
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!
Най-после и аз да се включа в хубавата тема с жирафчетата  Grinning
На болните - бързо оздравяване  Peace И в къщи си имам болни във фаза оздравяване. Малкия кашля още малко, но се оправя. Таткото е по-трагичен случай, че само подсмърча, но и той е що-годе добре. Аз за сега устисквам фронта, ама да видим - дано ми се размине  Praynig

Говорили сте за килограми ... Аз не съм особено фина, но при предишната бременност качих много приличните 14 кг. Сега съм +3-4 кг максимум. Ако карам така - може и до 10-12 да я докараме. Не се ограничавам, но не ми се яде. Макар че сега следват месеците с голямото качване.

Чака ни дъъълга работна седмица Wink Ама ще се трудим, какво да правим.
Хубав ден на всички!
Аз днес / вечерта / съм на преглед и утре ще разказвам.

# 67
  • Троян
Мики и на мен ми стана интересно какви са тези упражнения.
А да ви питам има ли някакво значение големината на бюста с кърменето.Аз съм с доста малки гърди и това означава ли ,че ще имам по-малко кърма?

# 68
 sohappy
Да се запишем и ние в новата тема.

# 69
Мики и на мен ми стана интересно какви са тези упражнения.
А да ви питам има ли някакво значение големината на бюста с кърменето.Аз съм с доста малки гърди и това означава ли ,че ще имам по-малко кърма?
Не ! Не се притеснявай !  Hug
Имам приятелка, която скоро роди - тя беше с много малък бюст - почти нямаше  , но сега си кърми без проблеми !

Аз съм отново на работа след дългата почивка и хич не ми се работи, НО ... няма начин !
Поздрави на всички !

Пловдив ! Ще организираме ли срещичка и ние скоро ?!

# 70
  • до една звездичка
Оххх исках да ви сложа една снимка да се порадвате на снега..но нещо неуспявам, ще я кача в албумчето, който има интерес да я види!   bouquet
[/quote]

Снимката е просто прекрасна!!!
Завиждам ти благородно!

# 71
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН
ИМАЛИ НЯКОЯ МАМА КОЯТО ДА ХОДИ С 9-МЕСЕЦА НА УЧИЛИЩЕ?КАКВИ СА И ВПЕЧЕТЛЕНИЯТА И КАК СТАВА ЗАПИСВАНЕТО?АЗ ВСЕ ОЩЕ СЕ КОЛЕБАЯ НО МАЙ МИ СЕ ИСКА ДА СЕ ЗАПИША НА НЯКАКВО "УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ"ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН.

Здрасти. Аз си мислех да ходя на училище за бъдещи родители,но не ми се ходи сама. Ако искаш може да ходим заедно. Simple SmileБеседите май са в някаква пицария близо до х-л Плиска, нали?
ЗДРАВЕЙ ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ХОДИМ ЗАЕДНО НА УЧИЛИЩЕ
НЕЗНАМ КАДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРА,НО МОЖЕ ДА СЕ УГОВОРИМ НЯКАДЕ И ТАКА.

# 72
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА БОЛНИТЕ.НЯКОЙ ЧЕТЕ ЛИ ВЕЧЕ КНИЖКИ ЗА БЕБЕТА?НА МЕН МИ Е ПЪРВА БРЕМЕННОСТ И НЕ СЪМ МНОГО В ЧАС С БЕБЕШКИТЕ РАБОТИ А И НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА МИ ПОМАГА И ЗАТОВА МИ СЕ ИСКА И ДА ПРОЧЕТА НЕЩО.МИСЛЕХ СИ ЗА КНИГАТА НА ДОКТОР СПОК АКО НЯКОЙ ИМА ВПЕЧЕТЛЕНИЕ ОТ НЕЯ МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ.

# 73
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
И ние днес на работа....на градина.Алекс се опита да плаче тази сутрин ама само за малко. Cry Много ни е трудна раздялата сутрин, то гушкане, целуване, пак гушкане. Та увещаваме час за вземане... Whistling Много ми ставаше милно и жално, но вече започва да ми е весело.Много ми е .... как да го кажа по меко... Laughing любвеобилен. Simple Smile
Хайде Софиянки, и без това седмицата е дълга, дайте да я разнообразим. Аз съм до 17:30ч. на работа и мога принципно веднага след това. Да си ходя до вкъщи и после пак на вън ще ми е по-неудобно.
didiplanet браво на теб, избягала си от студа. Тук направо си ни надуха почти зимен вятър. То и сняг, виждаш вече падна. Wink
А относно бюста, аз като съм събрала ц...те на половината бременилки тук. ooooh! Бих казала, че доста икономично го раздаваха предния път. Едвам пускаха.  Sick  Алекс от самото начало си беше на смесено хранене. А и той, защото едвам пускаха не искаше, че се цедях непрекъснато до 5-я месец. Надявам се този път вече да знаят какво е и да се отпуснат малко повече в раздаването на храна.
От мен - приятен и спорен ден. Hug

# 74
Здравейте момичета!
Аз се завърнах след три седмично отсъствие от София. Бяхме една седмица на море във Варна и две - на село. Добре изкарахме, починах си от готвене и чистене, а децата се наиграха.
А ле-ле, колко имам да чета.... Трябва ми една седмица само да изчета какво сте писали докато ме нямаше  Laughing
Ето накратко за мен: Най-после спрях да повръщам, но не съм наддала още нищичко. Не съм се и разхубавила  Cry, даже напротив. Ходих на ФМ при доц. Томова, много съм доволна, обърна ми много внимание, разгледа всичко подробно, през цялото време говореше и обясняваше, което за мен е голям плюс, понеже моят доктор обикновено си мълчи. За сега видяхме девойка, но аз си имам едно на ум, защото дъщеря ми до последно я виждаха като момче, но... изненада! Така че ще измисляме две имена за всеки случай.
Така, сега започвам да чета старите теми, които съм изпуснала, ще си оправям къщата, че от утре съм на работа и ще пиша пак.
Целувки на всички коремчета!!!

Общи условия

Активация на акаунт