Гледах ... ! Хареса ми! Препоръчвам го! - III

• 51 980
  • 607
  •   1
Отговори
# 405
Interview (2007) на Стийв Бушеми ми хареса.
To Each His Own Cinema (2007) - не може да се разкаже просто така. ( http://imdb.com/title/tt0973844/)
Reconstruction (2003) на Кристофер Бое ме държи от месеци. Не е типичен романтичен филм.
Предстои ми Youth Without Youth (2007) на Копола по Мирча Елиаде.

# 406
# 407
  • БГ
момичета препоръчайте нещо романтично,тип Хубава жена и Таннцувай с мен, искам да направя двд за майка ми и събирам идеи,мерси Hug може на лични да ми пишете Peace

# 408
  • Пловдив
момичета препоръчайте нещо романтично,тип Хубава жена и Таннцувай с мен, искам да направя двд за майка ми и събирам идеи,мерси Hug може на лични да ми пишете Peace
Призрак, Неприлични танци, Имате поща, Безсъници в Сиатъл.

# 409
28 Weeks Later(2007)
Не е точно филм на ужасите...макар че на моменти извръщах глава встрани.Приех го по-скоро като метафорично представяне на нашата реалност.Все си мисля,че този вирус вече е поразил всеки от нас...

И още един глас за
Ladies in Lavender (2004)

# 410
# 411
Призрак, Неприлични танци, Имате поща, Безсъници в Сиатъл.

Да допълня и Кънки с остър връх /The Cutting Edge/ на мен много ми харесва.

Изгледах Робство /Тrade/ и Human Trafficking /Трафик на хора/ и двата много ми харесаха, но вторият определено беше по-добър.Благодаря на тези, които ги препоръчаха.  bouquet

Питах и в една друга тема, но да попитам и тук за песничката, с която започва Тrade. Ако някой знае къде мога да я намеря да пусне линк. Praynig

# 412
Днес гледах Tremors 4 - поредния филм за чудовища и борбата с тях. Интересен беше.

# 413
  • София
Очаквах нещо наистина различно и интересно от Числото 23. Все пак Джоуел Шумахер, Джим Кери в различна светлина и мистерията на 23. Оказа се, че не е нищо особено, на моменти дори ми беше скучен.

# 414
  • БГ
мерси момичета,отивам да ги свалям Hug

# 415
Аз пък много харесах Числото 23, въпреки, че очаквах нещо по-различно. Бях писала в една от темите. Визията и начина, по който се преплитаха реалното и книгата ми допадна много, повече от Sin city примерно. Много интересна роля на Джим Кери, в сюжета имаше и слаби моменти, но като цяло филма за мен беше доста добър и предизвика раздвижване на мозъка ми, а аз ценя това във филмите.

# 416
  • Варна
Попаднах на този филм: "The Tiger and Snow", реж. Роберто Бенини. Ето резюмето: Невероятен филм с тройното участие на Роберто Бенини играещ ролята на любящ италиански поет имащ нещастието да попадна в Ирак точно във време на офанзивните действия срещу нашествието на американските войници.. Участва и Жан Рено.
 Някой гледал ли го е? Да го дърпам ли, че съм на ограничен трафик да зная дали си струва?

# 417
Днес изгледах два филма:
Shroom - не знам дали се води ужаси,няма много гадни сцени, но като цяло е тъповат
После изгледах по БТВ Обратна тяга. Хареса ми филма.

# 418
stenly - ако ти е харесал "Животът е прекрасен" - този е абсолютно същия, което му е и хубавото и лошото.

# 419
Little Miss Sunshine - току-що най-после го изгледах. Хареса ми. Много нелепа история, черен хумор, но и добри идеи. Сюжета си струваше, не знам как да определя жанра на филма, защото мина през няколко пласта. Финала си струваше определно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт