Историята с отвлечената Маделин

• 83 708
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 020
Току-що прочетох в АФП-детето не е Маделин, на някаква местна жена е.
Край и с тази следа. ooooh!

# 1 021
бг-мамма се осведомява преди НОВА телевизия, току що съобщиха за новата следа и снимката....

# 1 022
Е къв край, казах ви в самото начало. Не се хващайте за сламки.

# 1 023
бг-мамма се осведомява преди НОВА телевизия, току що съобщиха за новата следа и снимката....
Аз си сложих опция за осведомяване по мейла с най-новото, наистина, за първи път се вдига такава медийна истерия след изчезването на дете. И понеже почна да се превръща в своего рода черен сериал, почнах да следя развитието.

# 1 024
Не искам да съм черноглед, но не мисля, че детенцето ще бъде намерено някога. Дано да бъда лош пророк!

# 1 025
Браво на професионалистите от Нова. СNN още преди няколко часа съобщиха, че детето на снимката не е Маделин.

# 1 026
Може да са я подстригали. Не вярвам това дете от снимката да е тя, обаче. Тия неща стават само по филмите.

Ха, Сиенен, аматьори!

# 1 027
  • София
Не искам да съм черноглед, но не мисля, че детенцето ще бъде намерено някога. Дано да бъда лош пророк!

Детето има специфичен белег.
Ако наистина е живо, дори след години би могло да бъде разпознато.
Аз лично не вярвам, колкото и брутално да звучи.Мисля, че Маделин не е сред живите.Но силно, много силно ми се ще да е.

# 1 028
абсолютна медийна гавра
изведнъж излезе на яве и тази снимка, направена един миг след другата с перфектно качество

# 1 029
Е, така е с латиносериалите. Тепърва предстоят, обаче, медийните бомби. Сигурен съм.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 20:09 от тони сопрано

# 1 030
Снощи сънувах, че са я намерили. Странен сън, не съм мислила за това, дори не бях чела по случая нищо тези дни.
Беше по-голяма, някъде поне на 6-7 години, на пресконференция, отива при майката, бащата неподвижен- плаче. Открили общо 40 деца, първо уж в Испания, после Маями.
Тази сутрин знаех, че ще има новина и сега съм леко разочарована, че не е истинска следа.

абсолютна медийна гавра
изведнъж излезе на яве и тази снимка, направена един миг след другата с перфектно качество

Да, абсолютна подигравка. Колкото да си продадат вестниците и медийното време. Тъпо

# 1 031
колко снимки имат всъщност, май са доста?

# 1 032
# 1 033
  Тук има достатъчно фотошопски ювелири, нека се изкажат, но моето мнение е, че има някаква странна миризма от тези снимки. Примерно, миризма на колаж:

Детето и на двете не ми прилича на Маделин, но ми се струва има разлики в структурата на лицето и косата.

# 1 034
абе нито една от снимките не е истинска

1. последните 2, които публикуваха са си напълно професионални снимки
2. първата си личи /или са се постарали/ че е през стъкло, снимките стават зелени
3 но най-фрапиращото е, че на двете нови снимки момичето е с различна коса. На едната е рошава, с веещи се коси от вятъра, а на следващата, косата й е гладко пригладена
да снимаш движещ се човек срещу теб, и ти да си в движеща се кола и да успееш да хванеш миг разделен на 3 части
пълен абсурд!!!
4. кърпата на майката се вее, и в следващия миг е омотана около врата, не просто я държи, а омотана. Как става това за части от секундата

вече си мисля, че туристката е направила тази снимка, въпреки, че в интервюто тя казва "some photos" което е ясно, че снимката не  е една, а няколко, тогава къде са останалите? Явно на тях прекалено ясно се вижда, кой кой е.

а снимките от последните часове с мароканчето, ми изглеждат като възстановка. Няма начин да са толкова качествени, на фокус и да позволяват такова приближение, без да се влошава качеството. А първата снимка, тя направо е снимана с телефон или 1.3 пиксела

да не споменавам и факта, че въпросната снимка от колата е правена преди близо месец, а днес изведнъж британски журналист намира известното семейство мароканци със същите дрешки #Crazy

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 00:23 от Malenna

Общи условия

Активация на акаунт