Историята с отвлечената Маделин

• 83 706
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 005
А по какъв повод е правена снимката? Кой снима случайни хора покрай пътищата? Абсурд е това да е следа за съжаление.

ааа, не така
ето ме
аз снимам точно така, затова изобщо не ми е съмнително

много пъти, като пътуваме и мъжа ми не иска да спира през 2 минути, за да снимам някоя простотия и аз си снимам през колата
снимала съм с дни, седнала на една пейка в Хага хората от квартала, колите, магазините

всичкооо

# 1 006
ааа, не така
ето ме
аз снимам точно така, затова изобщо не ми е съмнително
.............
и аз съм така  Mr. Green. фотоманиак  Mr. Green. често си мъкна фотоапарата в дамската чанта  Crazy.

# 1 007
ами така де, ето мои примери за малоумни снимки, правени от кола

http://malena2004.multiply.com/photos/album/308

# 1 008
Честно да ви кажа - с цялото си сърце ми се иска това детенце да е Маделин.
Просто днес като чух новините и видях снимката цялата настръхнах.  Rolling Eyes

# 1 009
  • София
Момичета,от друга страна кое 4 годишно дете го носят в слинг?Това детенце ми прилича на по-мъничко,някъде 2 годишно.
А,и друго.Пред жените върви друго дете,също с по-светъл цвят на кожата и почти тъмнорусоляво.
 Апък и снимката е правена от кола,то се вижда,а нали обясняваха,че е от автобус. newsm78

# 1 010
И на мен това детенце ми се вижда по-малко на възраст, някак по-бузесто и кръглолико от Маделин.
Пък и доста ми намирисва на раздухана вестникарска сензация, ако беше сериозно доказателство, едва ли тази снимка щеше да е обществено достояние  newsm78

Ще очакваме експертизата на снимката!

# 1 011
  • София
Много ми се иска това момиченце да е Маделин, но и на мен не ми се вярва да е тя  Sad
Доводите ми са същите като вашите. И все си мисля, че родителите знаят повече, отколкото казват  Thinking Иска ми се да вярвам, че е жива  Praynig

# 1 012
Колкото повече чета и слушам за това мило дете,как целият свят я търси,толкова ми е по-мъчно за Съвестин.Който си остана непотърсен,освен от баща си.
Не е само Съвестин, за жалост.
На едни семейни приятели от Стара Загора детето им го няма вече 10 години - изчезна горе-долу по вермето, когато изчезна Съвестин. Беше на 7 годинки, русо, здраво, хубаво момченце. Без следа изчезна.

# 1 013
Колкото повече чета и слушам за това мило дете,как целият свят я търси,толкова ми е по-мъчно за Съвестин.Който си остана непотърсен,освен от баща си.
Не е само Съвестин, за жалост.
На едни семейни приятели от Стара Загора детето им го няма вече 10 години - изчезна горе-долу по вермето, когато изчезна Съвестин. Беше на 7 годинки, русо, здраво, хубаво момченце. Без следа изчезна.
И никой никога,никъде не разбра.....
В Англия не изчезват ли деца> За тях в правят ли се ткива акции? Или в случая е защото се е сллучло в чужда страна?

# 1 014
......И никой никога,никъде не разбра.....
В Англия не изчезват ли деца> За тях в правят ли се ткива акции? Или в случая е защото се е случило в чужда страна?

На мен точно на това ми намирисва...  Thinking

# 1 015
  • София
Сигурно ще кажете,че съм много наивна,но моля ви обяснете ми как става тоя номер.
Пример:Открадвам дете от майка му,с цел да си го отгледам като мое дете.
Е как за бога ще го обявя за мое след като нито съм раждала,нито нищо?Как ще му извадя документи,егн,акт за раждане?
Обяснете на невежата моля. newsm78

# 1 016
В първия момент бях сигурна, че човекът , който носи детето е мъж. Учудих се да прочета, че това е жена. Има нещо съмнително. Момиченцето обаче мисля, че има различо личице от Маделин.

# 1 017

Girl in Morocco picture is daughter of local family, not Madeleine McCann

# 1 018
  • София
Е, толкоз по тази следа.

# 1 019
 Confused Поредното разочарование за мен. Явно много се надявам и ми се иска да е жива мъничката русокоска.

Общи условия

Активация на акаунт