Историята с отвлечената Маделин

• 83 713
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 990
Има толкова много деца, които приличат на Медлен..... Sad
Руси, бели дечица с миловидно личице има навсякъде, а и снимката е много замазана... Дано не съм права, но според мен и това ще се окаже поредната грешна следа...
И тая защо не е казала веднага? днес е 26., минал е почти месец от тогава..... newsm78

# 991
  • в Tara
каза, че веднага се сетили, че може да е тя, но бързо отхвърлила тази възможност.
после като се прибрали в испания и чули за следа в мароко веднага извадили снимките и отишли в полицията

# 992
да, тя е изтеглила снимките и тогава на компютъра усетила "убийствената прилика", както сама се изразява

аз пък ссе замислих:
това е последната снимка на Маделин

косата й е по-дълга и за още 3 месеца би пораснала поне още 3-4 см
а на снимката от Мароко, по скоро се долавя прилика със снимка от друг период
по-скоро тук

# 993
ох, и аз започнах да пиша страшни глупости  ooooh! ooooh!
на тази блърната и увелична снимка, изобщо не се вижда колко е дълга косата

косата на собственото ми дете всеки ден е различна, и поне с 5-10см разлика в дължината, без да я подстригвам 

# 994
Може да са я подстригали. Не вярвам това дете от снимката да е тя, обаче. Тия неща стават само по филмите.

# 995
  • София
Цитат
Даже в този форум съм мяркала снимки на деца, които приличат на Маделин. И то без да разглеждам снимките на децата ви целенасочено.

Една от приятелките на дъщеря ми има безумна прилика с отвлеченото дете. Добре, че я познаваме от бебе!

# 996
казаха, че ще се разбере до 15 дни

15 дни???
И какво ще правят толкова за 15 дни?  newsm78
А за снимката - искрено се надявам да не е манипулирана нарочно, че става много, много грозно...
Но все си мисля, че ще се окаже нечие друго дете. А ако родителите наистина са невинни, такава игра с надеждата им е... Нямам думи просто!

# 997
Може да са я подстригали. Не вярвам това дете от снимката да е тя, обаче. Тия неща стават само по филмите.

ех, че си черноглед де

малко филми си гледал  Shocked
има толкова по действителен случай

живеем в информационен век, всичко е възможно
хората навсякъде да с камери, телефони, апарати

# 998
  • в Tara
аз пък си мислих, че би било по-добре да се изчака преди да се раздуха случая...
доколкото разбрах мацката-туристка е дала снимките в понеделник. твърде рано тръгнаха по медии, евентуалните престъпници могат да вземат мерки

# 999
Прилича ми на риалити програма и латино сериал цялата тази история. Жалко само, че не е. И разбира се, че това не е тя.

# 1 000
Ох.........много станаха сапунените мехурчета около това детенце. Първо майката, сега това.......ами и според мен не е тя, макар че какво по-хубаво - намират я и я връщат на родителите.

# 1 001
това е оригиналната снимка /т.е без кроп/
тя тая испанка е егати пишман фотографката, как е снимала,м половината снимка е интериора на колата

иначе от снимката е ясно, че това явно е семейство и явно се местят с не много багаж

# 1 002
  • София
А по какъв повод е правена снимката? Кой снима случайни хора покрай пътищата? Абсурд е това да е следа за съжаление.

# 1 003
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На мен пък жената, която носи детето ми прилича на преоблечен мъж

# 1 004
Дори и да е тя, което е крайно съмнително, дали тая снимка ще се врътка из медиите и нета свободно, че да може, ако евентуално тва са похитителите, да се скрият в дън земя...Ми няма логика. Освен ако португалските полицаи не са пълни, а не полуидиоти, което вече доказаха.

Общи условия

Активация на акаунт