Историята с отвлечената Маделин

• 83 674
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 050
Chanel, Съвестин беше доста добре потърсен! И стигна до извода, че бащата е замесен, но нямаше достатъчно доказателства! Не сте ли се питали Защо бащата, който е бил отдавна разведен с майката вдига такъв шум, но не и майката? Жената, с която е живял Съвестин, жената, която го е родила и се е грижила за него? да не би тя по-малко да го обича и по-малко да скърби за него? Питали ли сте се защо майката не вдига медиен шум?

А за историята с Маделин-имам сериозни съмнения, че е именно родителите са замесени.(Моето мнение, че е убита "по-погрешка" от майка си)

Абсолютно нищо вярно няма в това!  Shocked
За Бога, човека се самозапали!
Наистина е гадно да се пишат такива неща. Кой стигна до извода, че бащата е виновен?

# 1 051
имаше такъв разказ на една жена от Бургас ( откъдето е и майката ) -
майката и бащата са се били развели , бащата е задържал детето и са водили дела за това при кого да живее  ,
майката го е спечелила и точно тогава Съвестин изчезва .

# 1 052
 И ходи на м.... си да го търси, та той полудя буквално, съмнявам се да прави всичко това от гузна съвест или пък за да се прикрие, толкова време след случая не се е отказал още.

# 1 053
и аз се учудвам , че е нямало камери ,
може би сме свикнали от филмите винаги да има . учудвам се , че и кой ли не се снима в подкрепа на детето , а се оказва , че не се знае точният момент и начин на изчезване .

# 1 054
  • гр.София
 Със сигурност съм чела,че сем-вото на Съвестин се е разпаднало след изчезването. Но може и да не е вярно.Както и да е,абсурдно е твърдението за пръст на бащата.
 Знаете ли,срещам го в Люлин често.Веднъж се хранехме маса до маса в една кръчма.Залъкът ми преседна,понеже с нас беше синът ми ,на възрастта,в която изчезна Съвестин. А човекът е... изсъхнал просто.
 Благодарение на него се започна кампания ( ама бързо се забрави) в телевизиите да се разяснява-как да подготвиш детето от малко да не се доверява на непознати,да не се спира до чужди коли,да не приема подаръци. Също-задължително от тогава вкъщи държа актуална паспортна снимка на сина си. Плюс кичур коса.Не съм параноичка, но това са полезни поуки от случилото се.

# 1 055
  Благодарение на него се започна кампания ( ама бързо се забрави) в телевизиите да се разяснява-как да подготвиш детето от малко да не се доверява на непознати,да не се спира до чужди коли,да не приема подаръци.
http://a-class.hit.bg/2/savestin.htm

# 1 056
The parents of Madeleine McCann today called for an end to the “hurtful” smear campaign that they killed their daughter as they prepare for the 150-day anniversary of her disappearance on Sunday.
Kate and Gerry McCann are expected to attend a church service in Rothley, Leicestershire, but will not hold the type of publicity event which have accompanied previous anniversaries.
The anniversary comes as it was claimed that police now believe Mrs McCann killed Madeleine while putting her to bed between 7pm and 8.30pm and then hid her corpse in a fridge with the help of friends.
The respected Diario de Noticias newspaper claimed today that officers believe Mrs McCann accidentally killed Madeleine while her husband was playing tennis.

Police suspect that Madeleine’s body then “passed through various locations” before going into the boot of the car hired by her parents 25 days after she disappeared, it was reported.

As a result detectives now want to inspect fridges at the Ocean Club complex where the McCanns were staying with a group of seven British adults.

# 1 057
The parents of Madeleine McCann today called for an end to the “hurtful” smear campaign that they killed their daughter as they prepare for the 150-day anniversary of her disappearance on Sunday.
.......................

"Родителите на Маделин МакКан днес призоваха да се сложи край на "болезнената" очерняща кампания, че те са убили дъщеря си, като се подготвят за отбелязването на 150-тия ден от нейното изчезване в неделя.
Очаква се Кейт и Гери МакКан да посетят църковна служба в Ротли, Лестършир, но тя няма да бъде публично събитие, като предишните отбелязвания.
Отбелязването настъпва в момент, когато се твърди, че полицията вярва, че г-жа МакКан е убила случайно Маделин докато я е слагала да спи между 7 и 8:30 вечерта, а след това е скрила тялото и във фризер с помощта на приятелите си.
Уважаваният вестник "Диарио де нотисиас" днес твърди, че полицията вярва, че г-жа МакКан случайно е убила Маделин докато съпругът и е играел тенис.
Полицията подозира, че след това тялото на Маделин е "сменило няколко местонахождения" преди да се озове в багажника на колата, наета от родителите и 25 дни след нейното изчезване.
В резултат, сега детективити искат да изследват фризерите в комплекса Оушън Клъб, където са били отседнали семейство МакКан с още 7 възрастни британци".

# 1 058
Chanel, Съвестин беше доста добре потърсен! И стигна до извода, че бащата е замесен, но нямаше достатъчно доказателства! Не сте ли се питали Защо бащата, който е бил отдавна разведен с майката вдига такъв шум, но не и майката? Жената, с която е живял Съвестин, жената, която го е родила и се е грижила за него? да не би тя по-малко да го обича и по-малко да скърби за него? Питали ли сте се защо майката не вдига медиен шум?

А за историята с Маделин-имам сериозни съмнения, че е именно родителите са замесени.(Моето мнение, че е убита "по-погрешка" от майка си)
Ей, кой ти дава право да говориш така и да клеветиш, а?
Малки деца изчезват безследно. Случвало се е и ще се случва. Казах ви по-нагоре, че познавам семейство, чието дете изчезна от двора пред къщата им. На 7 годинки беше детенцето. Родителите му са добри, честни и образовани хора. Наистина много свестни хора, в чиято мъка всеки, който ги е виждал последните 10 години не може да се съмнява. Тези хора преобърнаха света, направиха всичко по силите си, почти без изнасилената помощ на държавата, но детето изчезна без следа. Никаква следа. Ама дори и най-мъничката.
Даже, когато с хиляди връзки успяха да уредят да му дадат снимката по телевизията, говорителката обърка и двете изречения, които каза - кафяви очи, а не сини, 10-годишно, а не 7-годишно.
Не философствайте напразно, а се молете, пазете си децата, адски ги пазете, защото ако ви се случи, ще сте сами - с връзките си, доколкото ги имате, с парите си, доколкото ги имате, и с късмета си, доколкото го имате.
За Митето! Дано си добре, дете.

# 1 059
За случая Съвестин - защо си мисля, че родителите са били разведени преди това или поне разделени, детето остава при бащата, майката се беше оженила повторно и май имаше друго дете?  newsm78
Мен пък ме впечатли силно фактът, че майката беше доста... Как да го кажа, не особено притеснена и като че не й пукаше особено. Явно вече не я беше грижа за това дете.
С такова впечатление останах просто!  Peace

# 1 060
Познавам Тодор, бащата на Съвестин доста добре. С него не може да се говори за нищо друго, освен за изчезването на сина му и за това как държавата не си мръдва пръста за децата, които изчезват безследно. Рухна психически от мъка по детето, макар че има и друг, доста голям син. Майката на Съвестин не живее в София, разведени са преди изчезването на момчето. Неговата версия е, че е продаден някъде и осиновен. Може би му се иска да е така, но версията на частните ченгета, работили по случая е, че момчето се е удавило в Перловската река. Въпреки всичко, вече 10 години той не спира да се надява, че някой ден Съвестин ще се намери.

# 1 061
Нека се върнем на Маделин. Аз не вярвам родителите да са я убили... Щом няма никакви следи, може да е нещо свръхестествено. Не знам какво точно, но нещо което не може да се обясни.

# 1 062
  • София
Как ще се удави в тоя канал, бе? Даже няма как и да го завлече, без да го види някой.Пък и давещ се човек в това нещо, щото то е егати и реката, няма как да не повика, все някой ще го чуе или види...
Пък, знам ли?!
Важното е, че в градинката, в която разхождам малкия и където всички се знаем, се оказа, че има съмнителен тип, който подмамва децата.Вече има три случая, в които малки/3-4-годишни/момиченца казват, че някакъв чичко им предлагал да ги води някъде да им показва нещо си.Едното се беше сдобило и с гривничка.На него не му беше предлагал нищо - само му подарил гривничката.А на другите две им предложил, но бабата се запитила натам, защото решила, че е някакъв родител, а той веднага изчезнал.Като питала детето кой бил и какво си говорили, то й разказало.

Та така - в центъра на София,в "нашата си" градинка. дето всички си мислим, че сме си като на село и няма опасност за децата ни.

# 1 063
  • София
Нека се върнем на Маделин. Аз не вярвам родителите да са я убили... Щом няма никакви следи, може да е нещо свръхестествено. Не знам какво точно, но нещо което не може да се обясни.

НЛО???!!!
Не се бях сетила за подобна версия. Mr. Green

# 1 064
Доста правдоподобно звучи, мда... браво на теб!. Мисля, че и португалската полиция ще се насочи натам много скоро .Даже може и това да и е заключението.

Общи условия

Активация на акаунт