Историята с отвлечената Маделин

• 84 228
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Малена, това с кръвта ми се струва
много несериозно. В крайна сметка
ако се порежеш пак ще има кръв,
но няма да си се самоубил нали ?
Тази кръв може да е се е появила
по 100м различни начина !
За мен все още има надежда !

# 121
Малена, това с кръвта ми се струва
много несериозно. В крайна сметка
ако се порежеш пак ще има кръв,
но няма да си се самоубил нали ?
Тази кръв може да е се е появила
по 100м различни начина !
За мен все още има надежда !

ами явно не четеш това което пускам

Цитат на: nana_cool в 08-09-2007, 03:06:12
Може би имаш предвид Calpol? Парацетамол за деца, особено популярен в UK. Искрено се съмнявам, че може да се предозира до такава степен, че да бъдат приспивани децата. Но разбира се може и да не съм права.

"Калпол"а се ползва широко и в САЩ. За щяло и не щяло се дава на децата има и за възрастни. Той е болкоуспокояващо, сваля темепература, ползва се и като приспивателно... абе доста му е широк обсега на това лекарство. Ако се ползва в малки дози и за кратко време, както и при другите лекарства, ефекта му е добър но ако се прекали вече е вреден.

Може и да са давали на децата за да заспиват по-бързо и да не се будят вечер (както при нас на времето са давали алкохол на децата)..... Нали са лекари хората кой зане какво още и в какви дози дават на децата си

В Англия "Калпол" е в черния списък заради наличието на парацетамол и нуждата да се контролира приема му от деца

victoria, какви са тия ужасии? Не че не е вероятно да се случи но...
---------------

Цитат на: Tandoori в 08-09-2007, 07:14:17
Аз не мисля, че са предозирали нещо на детето лекарство обаче, от къде ще е кръвта ако е предозирано лекарство?! Ако просто е заспало и не се е събудило не би трябвало да има кръв. 

При предозиране с парацетамол е възможно да се получи увреждане на черния дроб, което пък може да довете до проблеми с коагулацията. Т.е. възможно е да тече кръв от носа и/или ушичките
На такова отравяне има противоотрова, но ако са пристигнали късно....

----------
Изобщо не вярвам да "тъпкали" децата с медикаменти.
Възможно е да са и дали някакъв препарат, който не е разрешен за употреба в детска възраст и детето да е направило анафилактичен шок.
Друга възможност, детето да е паднало в банята и да е починало в следствие на черепно- мозъчна травма.
--------------

Анафилактичния шок се развива не за минути, а за секунди и ако нямаш урбазон или адреналин, спукана ти е работата!

Ако един простоват човек даде такъв медикамент и се случи нещастие, няма да има такава вина, ако в същата ситуация изпадне лекар.

# 122
Ненормално  е лекари да дават  Панадол    или Калпол  на дете на 3 год  за да спи и мълчи   Shocked..но така като  чета е   практика    за някои  родители да го изпозлват.Друг е  вьпроса    при  предозиране  какво става  в организма на детето . Confused И  всичко това за  една вечеря ? ooooh!

# 123
Мисля си, че за жалост детенцето вече не е живо. Ако до 24 часа не намерят отвлечено дете, шансът да го открият живо намалява с 7% с всеки изминал ден.
Не вярвам, че хора са го видели тук и там, че било с придружител мъж /педофил/, че е говорило с продавачка и др. На хората им се иска да е така, но за жалост реалността е съвсем друга. В стая с още две деца да влезе човек и да изведе само Маделин - струва ми се невъзможно. Все пак в хотела са знаели кои са родителите на детето и на всеки би направило впечатление, че го води непознат.
Другите две деца са малки, но на такава възраст те са любознателни и впечатлителни. Посещение на непознат ще ги заинтригува, особено ако е през нощта. Ще споделят с родителите си, дори с полицаите. Освен ако не са били упоени. Но тогава остава въпросът - защо и как?
Истинските неща са прости. Ако родителите не дадат просто обяснение за наличие на кръв от детето в стаята, то основателно ще са главните заподозрени.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 13:08 от Anette

# 124
Не мога да си представя ,че ще дам някакво лекарство на детето си и няма да го наблюдавам за странични реакции. newsm78 Във всяка опаковка на лекарствата го пише ,но забелязвам ,че лекарите за щяло и нещяло използват медикаменти,особено при децата  Sick

# 125
Нека лекарите да кажат, но до колкото знам, може да се разбере дали кръвта е от жив човек или от труп, има разлика. или по криминалетата лъжат

Щом полицията твърди, че детето вече е мъртво... вероятно има доказателства.

# 126
  • София
Възможно е и кръвта да е следствие
на по-силен шамар от непознатия
ако момиченцето се е събудило  newsm78
Ще ми се да вярвам, че е живо  Praynig

# 127
  • София

Щом полицията твърди, че детето вече е мъртво... вероятно има доказателства.

Това официално твърдение ли е?

# 128
"In the past few days there have been some developments, some clues that have been found that could point to the possible death of the little child," investigator Olegario Sousa said Saturday.

това от CNN

верно, говорят за възможна смърт, но не биха отворили дума, ако нямат достатъчно доказателства, прекалено сериозно е

# 129
  • София
"In the past few days there have been some developments, some clues that have been found that could point to the possible death of the little child," investigator Olegario Sousa said Saturday.

това от CNN

верно, говорят за възможна смърт, но не биха отворили дума, ако нямат достатъчно доказателства, прекалено сериозно е

Докато няма открит труп, не може официално да се говори за смърт.
В тази връзка, не могат и да осъдят родителите.

# 130
  • Му Кинд Оф Плаце
Ацци, наясно съм - това е основата на повечето криминалета. Но ми е криво, че един път е с намалена присъда (реално оправдана, но все пак с присъда), защото е болна, а след това е пусната, защото вече не е така зле. Нали задачата на тези институции е да отдалечат опасни индивиди от обществото.
Това е глобален проблем и няма еднозначно решение, но понякога правдата липсва, по мое мнение.

# 131
Ако полицията е 100 % сигурна, че родителите са виновни, а труп все още няма, какъв е проблемът да ги изманипулират психически? Все единият от тях ще поддаде.

# 132
11 часа разпит на майката какво мислиш, че са правили?  Confused

# 133
А ако труп не може да бъде открит? Хвърлен в морето, примерно? В такива случаи как се доказва смърт?

# 134
Ако полицията е 100 % сигурна, че родителите са виновни, а труп все още няма, какъв е проблемът да ги изманипулират психически? Все единият от тях ще поддаде.
Това правят в момента разпитват ги   .. притискат ги   ..и се надяват един от двамата да пропее...Ако наистина са  виновни незнам каква психика трябва да имаш за да издържиш   11 часа  разпит Shocked

Общи условия

Активация на акаунт