Историята с отвлечената Маделин

• 84 362
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 210
Винаги ми се свива сърцето, като видя таблото в магазина със снимки и данни на обявени за издирване деца, някои от години... Или по листовките, които получаваме понякога...

# 211
# 212
Спомням си, че с този клип се намериха няколко от децата /сниманите/.

# 213

dali?

# 214

Дано  Praynig

# 215
Прекрасна песен. Като показват датата, когато е изчезнало детето ми се свива сърцето.... колкото по-далечна е тя...

# 216

dali?
Да, точно тогава бях в Щатите, и по спомен гледах документален филм, че са намерени деца и хич не беше малка бройката... Беше голям хит това 93-94 год, но не си спомням много, старост, нерадост, започнах да забравям, но си спомням, че си мислех, ех, едно хубаво нещо от тази песен /тогава млада шматка, други неща ме вълнуваха и тази песен ми се струваше много тъпа/.

# 217
В Германия за една година изчезват 18000 деца. Дано да греша. Покъртителна е бройката. Не ми се дели на 365 дори.

# 218
18 000 Shocked
а в българия?

# 219
Не знам колко изчезват в БГ, но когато Тодор Деянов, бащата на изчезналия Съвестин ми говореше за няколко хиляди годишно и аз го гледах ей така  Shocked Оказва се обаче, че у нас мистериозно изчезват не само деца, а и възрастни.

# 220
  • Sofia
По Нова съобщиха, че и бащата бил заподозрян вече.

# 221
Не знам колко изчезват в БГ, но когато Тодор Деянов, бащата на изчезналия Съвестин ми говореше за няколко хиляди годишно и аз го гледах ей така  Shocked Оказва се обаче, че у нас мистериозно изчезват не само деца, а и възрастни.

Има много изчезвания, но не всички са криминални. Например много често възрастни хора решават да отидат в друг град без да съобщят на никого... и така няколко месеца.
Изчезванията на деца са друг случай - на времето бях говорила с познат от полицията, който обясняваше, че често става въпрос за деца от смесени бракове, които вървят към развод  Sick или родителите вече са разведени. Решил например бащата да спази обичайното право на родната си страна, според което при раздяла детето се отглежда при фамилията на мъжа  Sick идва в България с един-двама ортаци, взимат детето от детската градина и право към границата. Докато бъде уведомена полицията, пък докато инфото стигне до ГКПП-тата... детето вече е преведено през границата. И после- десет години мъки по консулски служби и външни министерства.

# 222
Така е, защото до 24 часа след изчезването им никой не ги търси, а през това време могат да стигнат и до Северния полюс.

# 223
  • България-Швейцария
Решил например бащата да спази обичайното право на родната си страна, според което при раздяла детето се отглежда при фамилията на мъжа  Sick идва в България с един-двама ортаци, взимат детето от детската градина и право към границата. Докато бъде уведомена полицията, пък докато инфото стигне до ГКПП-тата... детето вече е преведено през границата. И после- десет години мъки по консулски служби и външни министерства.
Да, има и форумка, която точно по тази причина не е виждала дъщеря си от години Confused.
Преди дя прочета историята й смятах, че такива неща има само по филмите.

# 224
  • София
И майката и бащата са заподозрени,защото в наетата от тях кола са открити следи от кръв,която се предполага ,че е на Мади.И само исценират отвличането й.

Общи условия

Активация на акаунт