Историята с отвлечената Маделин

• 84 387
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Ако трупа е замразен за 25 дни никакво разлагане няма да има.

# 241
  • постоянно
Леле  направо сте за Скотлънд Ярд всичките.
Кръвта в апартамента не  е била на Мадалин, но  кръвта  в багажника на колата наета 25 дни след изчезването на детето - Е ДОКАЗАНО че  е нейна( по пътя на ДНК)Кръвта може да е дошла от дреха, торба,чанта всичко- все пак са намерини частици а не локви с такава.

В тукашния Дейли Експрес писаха че обучено куче е помирисало" смърт" от библията на майката( каквото и да значи това)
Сега преди да ме бомбандирате  с въпроси нека да уточня- има  специални кучета обучени да разпознават кръв ( от жив) и от мъртвец.не ме питайте как става , но наистина  е така.Е това куче  е помирисало труп.
Родителите са  били наблюдавани през цялото време просто са чакали  да видят какво ще предприемат и когато онзи ден обявиха че ще се прибират в Англия и ще се върнат на работа  полицията ги  привиква на разпит и  в последствие окачествява като заподозрени.Фондовете им се спират, поща, телефони и прочие - под наблюдение.
Вили

# 242
Направо взех да си представям цветни картинки. Ужас.

# 243
Заглавието   в Дейли  експрес  гласи Признай Кейт  и ние ще ти дадем  2 години
While sniffer dogs are said to have found Madeleine’s scent on Kate's Bible, officers are also believed to have
discovered traces of her blood in the family’s hire car.
She was interviewed for a further five hours yesterday and, in one question, police directly asked her: “Did you murder Madeleine?”
Detectives are working on the theory that Madeleine could have been killed accidentally, perhaps from an overdose of sedatives given to help her to sleep.

http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/18512

# 244
While sniffer dogs are said to have found Madeleine’s scent on Kate's Bible, officers are also believed to have
She was interviewed for a further five hours yesterday and, in one question, police directly asked her: “Did you murder Madeleine?”
Detectives are working on the theory that Madeleine could have been killed accidentally, perhaps from an overdose of sedatives given to help her to sleep.

Ако може на български, ще ти бъда благодарна.

# 245
  • Варна
Някой прочете ли публикуваното от Шанел разследване на Недялко Йорданов?
Окончателно ме убеди, че Даниела е невинна и набедена за извършител.

За родителите на Маделин вече не знам какво да мисля, наистина трябва да са с желязна психика, за да не си признаят след толкова разпити. Но пък наистина е странно да изчезне само едно от децата. Освен ако Маделин не е излязла сама от стаята и навън да са я отвлекли. Tired

# 246

Ако може на български, ще ти бъда благодарна.

"Смята се, че полицейски кучета са надушили миризмата на Маделин върху Библията на Кейт, както и че полицаите са открили следи от кръвта на момичето в семейната кола под наем.
Тя е била разпитвана още 5 часа вчера и при един от въпросите полицаите директно са попитали "Вие ли убихте Маделин"?
Детективите работят върху версията, че Маделин е възможно да е била убита случайно може би от свръхдоза успокоителни, които са и били дадени, за да може да заспи".

# 247
Използвани са специални   кучета   които са претърсели     подушили  дрехите и     вещите им   кучетата   са  открили смърт.. По  библията  така пише   в  весника .Полицаите   вярвали и  били категорични   че    детето е мъртво   .Вчера   са задавали  директно  вьпросите на майката  и    един от които е  бил - Вие ли убихте   Маделин?  ...Отговорът е бил отрицателен  доста дълга е статията.Детективите работят   върху   теорията      ..  Маделин   може  би е  била убита    след прием на  свръхдоза   седатив  -болкоуспокояващи  и приспивателни  дадени  за да  заспи 

# 248
skygirl,благодаря.

# 249
Мале за това момичанце много гадно,то е толкова сладко и невинно,как е могла тази май и баща това да сторят на това дете.
Сега гледам по Нешенал Джографикс за двете кули мНОГО гадна гледайте и вие.

# 250
Детективите работят върху версията, че Маделин е възможно да е била убита случайно може би от свръхдоза успокоителни, които са и били дадени, за да може да заспи".
Аз на това най вярвам. Ако не е отвлечена, разбира се.
Искали са да излязат на ресторант..., всички знаем, че от 4 годишно дете не можеш току-така да се откопчиш Mr. Green, то е искало да иде с тях, малките са заспали и майката подивяла му изсипва успокоителните в устата. Детето заспива след 5 мин. и умира в съня си.
Връщат се, виждат, че не диша и решават да се оттърват от него... знам ли по-нататък... Но ето тази версия ми се струва много вероятна.

# 251
  • София
Що за човек трябва да си Ню та заради един ресторант
да убиеш детето си - акъла ми не го побира  Shocked Shocked Shocked
Аааа и нещо друго - в непозната страна как скриваш труп и то така
че никой не може да го намери толкова време  newsm78

# 252
Що за човек трябва да си Ню та заради един ресторант
да убиеш детето си - акъла ми не го побира  Shocked Shocked Shocked
Трябва да си голям изрод, за да го направиш Naughty.
Но пък има и такива, дето си хвърлят децата по кенефите и ги душат..., нали? Много е тъжно, ако майката, която то най е обичало и я е гледало с доверчиви очета,  го е наблъскала с лекарства, за да заспи Cry.

# 253
Връщат се, виждат, че не диша и решават да се оттърват от него...

Абе не вярвам на една майка, ако
види, че детето й не диша, първата
мисъл да е как да се отърве от него.

# 254
Е, може и да са се опитали да го спасят, ако не е било видимо късно. Абе, Лисо, аз отде да знам, какво е станало, та и с подробности да го описвам? Просто си въобразявам, както прочетох, че правят и другите по-напред в темата.

Общи условия

Активация на акаунт