Историята с отвлечената Маделин

• 84 372
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 255
Цялата история е пълна с противоречия ... В един момент наистина родителите взеха да ми се струват много подозрителни. Не ми се вижда толкова трудно да скриеш труп в чужда страна, по-трудно ми се вижда тъмен португалски субект да се измъкне незабелязано, нарамил 4 годишно русо, бяло момиченце, вечер, и то от хотелска стая, в която спят още 2 деца, и всичко това без никой да е чул или видял нищо!

# 256
PORTIMAO, Portugal (CNN) -- Two days after they were officially named suspects in the disappearance of their 3-year-old daughter, Kate and Gerry McCann will be leaving Portugal for their home in Britain, according to a source close to the Portuguese police.

два дни, след като те официално бяха назовани за виновни за изчезването на тяхната 3год дъщеря, Кейт и Гари ще напуснат Португалия, за да се завърнат в Англия, според източник, близък до Полицията

# 257
В тукашния Дейли Експрес писаха че обучено куче е помирисало" смърт" от библията на майката( каквото и да значи това)
Сега преди да ме бомбандирате  с въпроси нека да уточня- има  специални кучета обучени да разпознават кръв ( от жив) и от мъртвец.не ме питайте как става , но наистина  е така.Е това куче  е помирисало труп.

Доколкото знам, всяко куче, а и много още животни могат "да подушат смъртта". Друг е въпросът дали околните могат да го разберат. Предполагам, че обучението на въпросните кучета включва знаците, с които те да съобщят на водачите си какво точно надушват.  Thinking

А относно историята с Маделин - все още продължавам да се питам: Защо са нямали детегледачка??? Защо оставят децата сами, а не са извикали човек да ги пази?   newsm78

# 258
  • постоянно
PORTIMAO, Portugal (CNN) -- Two days after they were officially named suspects in the disappearance of their 3-year-old daughter, Kate and Gerry McCann will be leaving Portugal for their home in Britain, according to a source close to the Portuguese police.

два дни, след като те официално бяха назовани за виновни за изчезването на тяхната 3год дъщеря, Кейт и Гари ще напуснат Португалия, за да се завърнат в Англия, според източник, близък до Полицията

Маленна е права - връщат се в Англия , но все още са ЗАПОДОЗРЯНИ.Незнам вече какви ги мисли полицията?Или нямат достатъчно доказателства или  ги връщат в Англия за да се заемат със  случая  Английските власти.Ще видим....
Вили

# 259

А относно историята с Маделин - все още продължавам да се питам: Защо са нямали детегледачка??? Защо оставят децата сами, а не са извикали човек да ги пази?   newsm78
Как'Сийке, и на мене не ми го побира умът, при положение, че аз самата съм била в ситуацията на гледачка на дете по време на ваканция-преди много време съм работила в чужбина по програмата "опеър". И струва жълти стотинки, вервай ми. За справка-по тази програма се плащат около 250-400 евро(сега може и малко повече да са) плюс живеене в семейството.

# 260
... Защо са нямали детегледачка??? Защо оставят децата сами, а не са извикали човек да ги пази?   newsm78

Явно са решили, че ще могат да ги приспиват с хапчета, когато се наложи  Sick т.е. няма да имат притеснения, че детето няма да иска да заспи или че ще се събуди през нощта.

# 261
Не вярвам, че майката е убила Маделин! Но това е моя преценка. Важното е, че цял свят се вдигна да търси детето!  Peace А за нашите момичета от Пазарджик - сестрите Белнейски - как пък един не се намери да поеме сериозно случая! Все не им достигат доказателства! #2gunfire

# 262
и на мен ми се иска да не е майката или бащата
иска ми се да се намери детето живо и здраво

# 263
Що за човек трябва да си Ню та заради един ресторант

Тъкмо защото са лекари съм склонна да повярвам и аз на тази версия - предозиране на лекарства.

Повечето от  лекарите апелират да не се самолекуват обикновенните хора, а те, със самочувствието на знаещи, понякога с лека ръка употребяват лекарства, или както е в случая, дават на децата си... Четох някъде , че при семейство МакКан е било практика  newsm78

# 264
Как'Сийке, и на мене не ми го побира умът, при положение, че аз самата съм била в ситуацията на гледачка на дете по време на ваканция-преди много време съм работила в чужбина по програмата "опеър". И струва жълти стотинки, вервай ми.

Знам! Моя приятелка дълги години се издържаше като детегледачка, докато следваше във Франция. От нея знам, че винаги, когато семейството е заминавало на почивка, са я водили със себе си. Така е било с всички семейства, за които е работила. Та започвам да се питам, тези хора и в Англия ли са нямали детегледачка? И ако да - защо? newsm78

# 265
  • София
Абе, имат три деца хората, бе, завели са ги на почивка, гледат си ги....
Ние почнахме да гадаем.
То скоро може да се окаже, че жената е убила момичето и в пристъп на ревност към мъжа.Ако почнем ей така да измисляме версии.....
И аз гледам "От местопрестъплението" Mr. Green

# 266
Някой прочете ли публикуваното от Шанел разследване на Недялко Йорданов?
Окончателно ме убеди, че Даниела е невинна и набедена за извършител.

За родителите на Маделин вече не знам какво да мисля, наистина трябва да са с желязна психика, за да не си признаят след толкова разпити. Но пък наистина е странно да изчезне само едно от децата. Освен ако Маделин не е излязла сама от стаята и навън да са я отвлекли. Tired
На мен не ми личи Даниела да е невинна.напротив за мен тя е убицата и е тотално болна!

# 267
Що за човек трябва да си Ню та заради един ресторант

Тъкмо защото са лекари съм склонна да повярвам и аз на тази версия - предозиране на лекарства.

Повечето от  лекарите апелират да не се самолекуват обикновенните хора, а те, със самочувствието на знаещи, понякога с лека ръка употребяват лекарства, или както е в случая, дават на децата си... Четох някъде , че при семейство МакКан е било практика  newsm78
Така си е при лекарите, много ясно, че ако съм лекар, ще си лекувам аз децата.

# 268

Ти можеш ли да свържеш понятието почивка с три малки деца, най-голямото от които е 4 годишно? И да ги гледаш без чужда помощ? При положение, че спокойно можеш да си я позволиш? И да ги упояваш, за да можеш да излезеш вечер? Аз на това не му казвам "гледане".

# 269
  • София

Ти можеш ли да свържеш понятието почивка с три малки деца, най-голямото от които е 4 годишно? И да ги гледаш без чужда помощ? При положение, че спокойно можеш да си я позволиш? И да ги упояваш, за да можеш да излезеш вечер? Аз на това не му казвам "гледане".

Как, бе, аз само с малкия едва насмогвам.
Ясно е това, права си, ама в очите на обществото те изглеждат едни добри родители - гледат си сами децата и ги обгрижват.
Това с упояването...де да зная колко е истина.... newsm78
Може пък да не е....
А на морето Парацетамол се дава понякога - аз давах на сина ми два пъти, например/не за да заспи, де Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт