Историята с отвлечената Маделин

• 84 449
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 330
И един лаишки въпрос...Циклофренията прави ли човека опасен за околните?
Имах колега,страдащ от това заболяване,който дори беше на шефска позиция.Единственият забележим за околните признак беше,че както е много мил с теб,след два часа може да те овика,но никога не е проявявал агресия...
Прави го , да, Писах вече по-горе-тук се говори за ПРОМЯНА НА ЛИЧНОСТТА. Тоест, той може и да не помни след това каквот точно е правил. Може би не всички случаи са супертежки, но щом не подлежат на съдебно преследване-ти е ясно. Confused

http://www.puls.bg/cat/81/tsiklofreniq_issue_320.html

# 331
  • Му Кинд Оф Плаце
Цикло- и шизофренията не пречат човек да има нормален живот-семейство, деца, работа... Някои биват агресивни, когато отказват да си взимат медикаментите, но не е задължително всички да са такива.
Една моя лекарка беше шизофреничка, незнам как стои въпросът с приемането в университет по такава специалност и наемането на работа, но това си беше факт. Имаше тежки моменти за семейството й, но това е животът.
Моето лаишко мнение за шизофренията. Но аз съм израснала до помощно училище и не се стряскам от диагнози.

# 332
Danieла е шизофреничка , има голяма разлика между циклофрения и шизофрения ...точко като между компоти и компютри ..
в този случай полицията си свърши добре работата , за какво я обвиняват не разбирам

# 333
А защо е отишла у майка си?  newsm78
Може би, защото човек винаги в трудни моменти, търси майка си.

# 334
Danieла е шизофреничка , има голяма разлика между циклофрения и шизофрения ...точко като между компоти и компютри ..
в този случай полицията си свърши добре работата , за какво я обвиняват не разбирам

циклофрения е заболяването й според http://www.mvr.bg/show/index.asp?dat=200103&nom=29

# 335
 Работата е там,че тук казват,че в наета от семейството кола е открита кръв на детето,а последните новини в Португалия (от днес)са,че има наети  обучени кучета,който са открили в някакво мече-играчка кръв на детето,което сочи родителите за заподозряни,след лабораторни анализи.Някакви хора са съобщили,че последните дни майката се е карала много с детето...ужас

# 336
  • София

Циклофренията се характеризира  с редуване на последователни интервали от болестни пристъпи - ускорен мисловен и двигателен процес със забавени реакции придружени с налудни мисли за вина; - меланхолия...

Шизофрения
Основните характеристики на заболяването са свързани с погрешно тълкуване и интерпретация на събитията в реалността.

Наблюдават се отклонения в мисленето и възприятията. Емоционалните реакции са или несъответни или с чувство на безразличие. Яснотата на съзнанието, спомена и интелектуалните възможности обикновено са съхранени, но с течение на времето се наблюдава упадък. Нарушенията засягат най-основни функции, които дават чувството на човек за индивидуалност, неповторимост, самостоятелност.

# 337
Ета , Даниела има параноидна шизофрения
при циклофренията болния изпада в цикли - ту в еуфория , ту в депресия ..не му идват налудни мисли в главата си ...би посегнал на себе си в краен случай , но не и на друг ( няма сценарии в главата си , както при шизофрениците ) ..
Даниела беше гост на Кеворкян ,  бяха я позакрепили , но си личеше , че жената е болна , дори и за непрофесионалист ..големи идиотщини говореше ..
случая с Маделин е друг обаче , не съм го следила много ,
чудно ми е как при толкова много изчезнали деца точно техния получи популярност , и много звезди се ангажираха и т.н.

# 338
тая тема сега за маделин ли е или за терзийска?!

# 339
  • Варна

Къде са близначетата в момента? Доколкото знам в голяма част от европейските страни, ако има съмнения за насилие (в случая убийство) върху едно дете в семейството, социалните прибират останалите до изясняване на случая. Странно е, че нищо не се споменава за тях, никой не ги е разпитвал...
Laughing Laughing Чоко, извини ме, че се смея в тази иначе сериозна тема, ама ти имаш ли идея на каква възраст са близначетата?

На 2 год. не са ли?

# 340
Някакви хора са съобщили,че последните дни майката се е карала много с детето...ужас
Ехе... това не говори абсолютно нищо. И моето, да речем, тази вечер ми вдигна кръвното и се карахме до нервна криза и ми се дърви, и се прави на много важна, но не ми е дошло на ума да й светя масълцето Crazy.
Дано само да не обвиняват родителите, а истината да е в друга посока Confused.

# 341
  • София
...последните дни майката се е карала много с детето...ужас

Тоест карала се е НА детето Mr. GreenЗащото на тази възраст децата все още не се карат с майките си Wink

А тези свидетели, дето го твърдят, къде ли са били в нощта на отвличането?
Все ще се намери някой, дето да се "присети" за нещо, скоро може и "очевидец" на убийството да се появи Twisted Evil

Първо някакви хора докладваха, че виждали Мади из различни части на света, а сега, като тръгна разследването в друга посока, вече има и свидетели на скандали....

Абе, оттече работата...

# 342
на 2 са, да.

# 343
Тоест карала се е НА детето Mr. GreenЗащото на тази възраст децата все още не се карат с майките си Wink
Брей, не се карат! Карат се.

# 344
 В Португалия се говори,че майката може да го е ударила и после да са потулили случая.И аз се карам на децата си,но това не значи нищо.Каквото и да е станало е лоша работата...

Общи условия

Активация на акаунт