Историята с отвлечената Маделин

• 84 464
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 360
  • София
А, бе, хора, а те защо са си признали за транквилантите?
Не са чак толкоз тъпи, ако са извършили престъпление, защо ще насочват вниманието към себе си?

# 361
Не са чак толкоз тъпи, ако са извършили престъпление, защо ще насочват вниманието към себе си?

само си представи часове разпити, в които те питат за какво ли не.
близо до акъла е, че да оставиш не едно, а три деца на 2 и 3 г в стая, за да отидеш да си вечеряш
не си много в час или си осигуряваш спокойствието по някакъв начин.
тия хора не са имали дори бебефон, а са били в обхват на бебефон.
не са искали бейбиситър, а са имали възможност за такъв ( и е предлаган).
та, ако ме разпитват специалисти 11 часа като нищо всичко ще си кажа.

# 362
Двама лекари, които дават на децата си транквиланти, за да излязат на ресторант с приятели...
Отече работата.

Има го, има го... Познавам семейство (родителите лекари), които когато детето е в период "буйно и ревящо" са давали успокоително сиропче.

# 363
добре де ама чесно кажете колко от нас включително и аз не сме прибягвали до това сиропче
по време на разтене на  зъбките или когато е много превъзбудено и не знаем какво му е
не казвам че това ги оневинява но пък чак упояване  Thinking
не е ли малко силно казано

# 364
  • София

само си представи часове разпити, в които те питат за какво ли не.
близо до акъла е, че да оставиш не едно, а три деца на 2 и 3 г в стая, за да отидеш да си вечеряш
не си много в час или си осигуряваш спокойствието по някакъв начин.
тия хора не са имали дори бебефон, а са били в обхват на бебефон.
не са искали бейбиситър, а са имали възможност за такъв ( и е предлаган).
та, ако ме разпитват специалисти 11 часа като нищо всичко ще си кажа.

Да, де, ама аз си разсъждавам.
Имаше изказвания, че според свидетели майката много често се карала с детето. Възможно е Мади да е била "проблемно" дете.Поради тази причина да са отказвали детегледачка.Ако е било така, може да са давали успокоителни с друга цел, а не само за да спят блажено децата и да не ги безпокоят.
Защото, ако Мади е буйствала, значи им е било доста трудно да осигурят спокойствие на другите деца.
Никъде не стана ясно за какво точно става въпрос.
Досега службите не са реагирали на факта, че на децата е даван парацетамол.
Значи нещо се преекспонира тая история.

# 365
Съгласна съм с Lenniе  Peace
Повечето имате малки деца, знаете за какво става дума. Представете си да оставите 3 деца на възраст между 2 и 4 години сами вечерта. Знаете, че във всеки един момент някое от тях може да се събуди, да се разплаче, да иска мама, да иска вода, да иска да си играе... Как са могли да излязат да вечерят и да ги оставят сами? Как са могли да са спокойни? Защо, след като им е била предлагана бавачка, те не са приели, а са излезли все пак? Явно са си осигурявали спокойствието по някакъв начин ....

# 366
съгласна съм че много се обърка тази история
за съжаление мисля че никога няма да се изясни
колкото и да мислим и да си въобразяваме разни неща
няма да стигнем ние до извода кой е виновен
защото ние знаем това което иста медиите и полицията да знаем
а не е ясно на никой какво е станало
всички искат да има някой виновен и да се успокоят че такива неща стават само с другите
но не и с нас
но всички ние се караме на децата особенно на тази възраст когато своенравничат
но ги обичаме и не искаме някой друг да ги възпитава
нямаме доверие на собствените си роднини а какво остава на други
а освен това може би са работели много в англия и са искали да останат с децата си сами без други обгрижващи се за тях
което не ги прави убийци на детето си
а и знаем колко трудно свикват децата с чуждите места не спят добре може и за това да е бил сиропа
истината е далече и може никога да не излезе на яве

# 367
не знам, аз ако имам по-буйно дете на 3 и две близначета на по 2 г не съм убедена, че ще отида да вечерям дори извън стаята, какво означава да напусна сградата.  Rolling Eyes
в смисъл, това е малоумно поведение отвсякъде, а лекарите по дифолт не са малоумни. 
поне да стане ясно къде са го заровили да го погребат нормално това детенце.

# 368
  • София
Абе парацетамол и успокоително сиропче за деца са едно нещо, а ТРАНКВИЛАНТИ е съвсем друго!

# 369
Абе парацетамол и успокоително сиропче за деца са едно нещо, а ТРАНКВИЛАНТИ е съвсем друго!

Даван редовно и парацетамола не е за подценяване, стана дума вече.

# 370
не знам, аз ако имам по-буйно дете на 3 и две близначета на по 2 г не съм убедена, че ще отида да вечерям дори извън стаята, какво означава да напусна сградата.  Rolling Eyes
в смисъл, това е малоумно поведение отвсякъде, а лекарите по дифолт не са малоумни. 

сега като се замисля, аз никога не съм ползвала бебефон. още първата вечер след родилното реших да го вкл, страшно ме изнерви и го забравих в някой шкаф.

живеем в къща на 3 етажа. Стаята на Малена е на приземния. Никога не съм си позволявала да я оставя да спи /заспива лесно и не се събужда до сутринта/ и да се кача на третия етаж да вечерям със семейството. В момента, в който й се доспи, слизам с нея и оставам долу. И това в собствения ми дом. Много ме е било страх. Не от отвличане в такъв момент, а от пожар, заблудено животно, или тя да се стресне, а плаче и мен да ме няма.

Ето преди 1 седмица по време на буря в 1 часа посред нощ от климатика, който е пред нейната стая заваля като из ведро. Бях пускала снимки. Изтекоха се в стаята кубици дъждовна вода Shocked. Ами ако този климатик беше над леглото й? Shockedами ако мен ме нямаше. В къщата има още 10 климатика, нито един не връщаше вода.
От такива неща ме е страх в домът ни, където горе-долу можеш да ги предвидиш, ами в чужда държава???

в същия ред на мисли, искам да подсетя, че картини, часовници , полици, никога не се слагат над легло, нито в спалнята, нито в детска стая. При лек земетръс един падащ предмет, докато детето спи, може да го убие.

сори, за лиричното отклонение

# 371

в същия ред на мисли, искам да подсетя, че картини, часовници , полици, никога не се слагат над легло, нито в спалнята, нито в детска стая. При лек земетръс един падащ предмет, докато детето спи, може да го убие.

сори, за лиричното отклонение

и лампи - това от теб го знам  Laughing огледах къде ни е аплика в спалнята и наистина не е над леглото   Laughing Peace

# 372
ленни права си за това
имаше и такъв случай преди време
 падане на парче бетон от тавана в кошарата на бебето Shocked
ПАЗИ БОЖЕ  Praynig
добре че детенцето беше в другата стая

# 373
...

И на мен това с оставянето ми е най-силно съшито с бели конци...
Пример от снощи: моите диванета уж бяха заспали /в собствения ни дом, в съседната стая/, а мъжът ми беше по работа. Реших да сменя водата на рибките и докато се занимавах с тях - чух децата да се хилят в кухнята - бяха станали, взели 2 кутии крем /за ядене/ и се бяха намазили целите по физиономиите /били "като нинджи"/. Пак добре, че не бяха докопали и някой нож, че да пробват бойни техники  ooooh!...
Като по-малки съм ги оставяла за 5 мин. в креватчетата, за да се изкъпя или да сляза до магазина под блока за хляб и буквално съм се изприщвала от притеснение /камо ли да отида на заведение и да ги проверявам през 20-тина мин./. Че 20 мин. са адски много за едно детенце, което примерно, падне от леглото или се удари в радиатора...

# 374
преди малко с едно ухо чух новините ( бях в кухнята), че има съмнения, че майката е с психически проблеми.
някой чул ли е нещо по-конкретно!?

Общи условия

Активация на акаунт