Историята с отвлечената Маделин

• 86 586
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 435
оо, 9 човека е друго, аз защо си мислех че са вечеряли сами  newsm78
ми тогава става много сложно...с тия приятели
къде мога да изчета подробностите около отвличането на български/английски, ама съкратено

# 436
Тия двамата, дори и да не са замесени в изчезването на детето, не са у ред!

Вече и аз мисля така! Какви попове през нощта, какви 5 лева ooooh! Значи детето ти изчезва и ти вместо да се юрнеш да го търсиш под дърво и камък, отиваш в църквата да се молиш?? И аз съм вярваща, и аз бих се помолила, но първо бих обърнала света само и само да го намеря! Луда работа...

# 437
Това , че са се обадили на полицията след час е нормално за мен , ако недай боже изчезне детето ми , мисля че първо ще направя всичко за да го намеря наоколо  , ще извикам приятели , ако имам наблизо , много ясно и че ще звънна на полицията в този час , но първо ще претърся всичко наоколо  и после ще звънна . Смятам че няма нищо подозрително в това .
 Вие няма ли да обърнете всичко и да се обадите на всеки приятел наблизо , за да потърсите детето си , или ще седнете на дивана в очакване на полицаите ?
Да , точно в такъв момент ще си събера мозъка и ще мисля кой да наема по случая , няма да го оставя на случайни полицаи , особено в чужда държава . Да , бих задействала всички медии и връзки , които мога да използвам . В такъв момент на някои хора им идва неподозирана сила и не седят да плачат вкъщи , а действат , аз не бих седяла , мисля че в общи линии бих се държала като тези родители .
Наистина  виждам  само предположения .
Може и да са те , но в момента обвинителите звучат смешно с косвените си улики и без никакви доказателства . И ДНКто не е доказателство , детето може да се е наранило преди случая , всичко е възможно , ако действително родителите са замесени , то нека полицията да си свърши работата , без да пуска някакви кьорфишеци на обществеността за съмнително поведение и т.н. , защото хората сме различни , страдаме различно , мислим и действаме различно .

# 438
И ДНКто не е доказателство , детето може да се е наранило преди случая...

Не си прочела внимателно. ДНК-то е намерено в кола, наета от родителите 25 дни след изчезването на детето.

# 439
Специално  за Днк  -то  няма как да се е наранило   25 дена след отвличането   ...Как е попаднало в тази кола   Защо има следи   в багажика на колата от детето  ?
В повечето  вестници   историята   я наричат  ... Су- До- Ку  Маделин.

# 440

Не си прочела внимателно. ДНК-то е намерено в кола, наета от родителите 25 дни след изчезването на детето.

това стана ясно, може би барабалекс има предвид ДНК-то от стаята, библията и къде ли още не, вече се обърках

# 441
В   взетата под наем кола     следите са две  както  в багажника  така и под седалката   чак има снимки  показани с стрелки.Все пак  затова са следователите..да търсят улики  следи  Днк  .Жлко  че има такъв  развой... Cry

# 442

това стана ясно, може би барабалекс има предвид ДНК-то от стаята, библията и къде ли още не, вече се обърках

По Библията няма ДНК, има миризма на "смърт". ДНК има в хотелската стая и в багажника на колата, наета 25 дни след изчезването на малката. Наистина вече е объркващо.

# 443
Де да знам вече и аз кой какво чете ... Confused

В стаята аз разбрах, че кръвта не била на Мади. На момче била, евентуално от скандинавските страни.

14 бутилки вино, отначало помислих, че е сбъркана някоя цифричка. Тия англичани не си поплюват.
И 9 човека да са, това е повече от бутилка и половина на всеки  Shocked

Какво и да е. Много мътна история.

# 444
Ако е получила кръвоизлив вследствие на някакъв медикамент пак не може да има кръв след 25 дни , или се лъжа  Thinking  ? Вие виждали ли сте труп , който не е държан в хладилник 10 дни , какво остава за 25 ? И то лятото..
Дори да са родителите това тук не са доказателства , а улики и точно затова не са арестувани още .

# 445
Ясна е работата защо не са  арестувани... Иначе семейство МакКан  са изпили двамцата  точно  4 бутилки и това  е проверено .Били са доста  пияни  така пише .

# 446
Ясна е работата защо не са  арестувани... Иначе семейство МакКан  са изпили двамцата  точно  4 бутилки и това  е проверено .Били са доста  пияни  така пише .

Може затова да не са реагирали много адекватно  Thinking. Не е престъпление да се напиеш, но не мога да си обясня как ще оставиш 3 малки деца и ще отидеш да се наливаш, честно  ooooh!.

# 447
Фонда на Мади плаща    големите сметки за адвокати Wink  Както научихте наели  са един от най  скъпо платените адвокати  за да ги отърве..Пише   че   този   фонд е събиран     да  подпомага    бързото откриване на детето   и да покрива сметките  за детективи  .Дотук   парите  са 1 мил   долара.Топ адвокатите  са  казали    че  не е легално пари  сьбирани за детето  да  се използват  за родителите.
Julian Young, president of the West London Law Society, said: “People have given money to help fund the child’s return, not help the parents.”

The McCanns may have to pay lawyers for several years.
С две думи сами  трябва  да си плащат сметките   а не от фонда на детето   Wink

# 448
Те кога са съобщили за изчезналото си дете? Изобщо е ли е възможно да скрият трупа,някак този момент не мога да си го обясня.? newsm78 

възможно е, ако приемем, че инцидента е станал преди вечерята.
всички мислим, че е станало след или по време на вечерята, но реално те са имали време преди нея.
скриват детето и  после отиват на вечеря, бумват по две бутилки вино единия и така.
час след това звънят на полицията.
тук имаше подобен случай с тройно убийство. след него убийците отидоха да вечерят в Макдоналдс, за да имат алиби. уж.
не стана.

но не ми е ясно, някой знае е ли дали в този час са 'обърнали всичко" , както каза барбалекс, за да я търсят?

# 449

По Библията няма ДНК, има миризма на "смърт".

Аз прочетох съвсем друго за Библията. Пасажът, за който са се хванали португалските полицаи е от Стария Завет, Глава 12, в която се разказва за детето на Давид, покосено от болест, след като той се изказва презрително за Господ. Давид пости в продължение на 7 дни в знак на разкаяние, но детето умира. Полицията е прибрала Библията, защото въпросната страница е била намачкана-доказателство, че майката я е четяла, ерго, изгаря от угризения и гузна съвест.

Социалните служби обсъждат какъв да бъде отговора им, до сега не съм прочела, че обмислят да им вземат близнаците. Peace

Общи условия

Активация на акаунт