Историята с отвлечената Маделин

• 84 362
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 600
Е, по СКАТ казаха. Щели да обвинят родителите.

# 601
Е, по СКАТ казаха. Щели да обвинят родителите.

хахаха
те от скат, да бяха цитирали темата, повече инфо щяха да дадат на зрителите

# 602
# 603
Малена ме   разсмя   ами така  е да бяха се  свьрзали    да има дадем малко информация   Laughing

# 604
  • София

А-ха да го напиша, но е прекалено гадно!  Sick
 newsm09 smile3505

Подложени сме на жестоко изпитание, Сийо.

Аз съм силно разколебана.
И усещам първи признаци на нездравословна нервност. Twisted Evil

# 605

THE startling likeness between Madeleine McCann and Robert Murat's daughter hits you at once.

As little Sofia Murat stares into the camera wearing a yellow "Madeleine ribbon", she bears a haunting resemblance to the missing four-year-old.

# 606
Днес   в испанските вестници на първа страница бяха   Мурат с  Гери  Маккан но  испанския  не го   владея    за сьжаление..

# 607
Този филм има ли го в нета, искам да го гледам.

# 608
И аз не виждам никаква прилика  newsm78

# 609
Прилика не със  самото дете  а сьс случая   4   годишно миченце майка му и татко му излзиат оставят го да спи и  те го отвличат.. това е приликата .

Освен дневника    искат и лап  топа на  Гери  тк  имало  важни     доказателства.

# 610
  • Cофия
Току що по НОВА казаха, че съдя изискал разрешително за  изземване на "странен мистериозен предмет" от радителите, който бил от особенна важност за разследването.

# 611
Мистериозните предмети са играчката  котка  ,лап топа   на таткото    и    дневника в който майката е писала всеки  ден  .

# 612
  • София
Мистериозните предмети са играчката  котка  ,лап топа   на таткото    и    дневника в който майката е писала всеки  ден  .

Не, бе, те тези предмети могат да ги вземат, за нещо специфично разбрах, че става дума.Тази процедура била, когато трябва да се даде достъп до сейф в банка или за  претърсване на църква, например.
Аз поне така схванах.

# 613
Това  ще е нещо ново... Rolling Eyes

# 614
  • София
Това  ще е нещо ново... Rolling Eyes

Ами, май вчера го чух.Или днес сутринта, не помня Mr. Green

Всъщност, аз се чудя, продължават ли да работят и по версията за отвличане, защото като се съсредоточат хората върху родителите, вече не са така склонни да се вглеждат и да търсят Маделин.

Общи условия

Активация на акаунт