Историята с отвлечената Маделин

• 84 362
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 585
Дейли  Експрес   пише    че  всичко това    наподобява на  новия  филм  на  Бен Афлек   детенцето в   филма изключително много   приличало на  Маделин .В филма  сьщо се разказвало за отвличане на  дете ас две думи притесняват се  дали някой не копира от филма...В  филма се разказва как   детето е  отвлечено   след като е оставено само    в леглото от неговите  родиетелиДетето  звезда от  филма се казва   Маделин О браян и много  прилича на Маделин Маккан      ...

A HOLLYWOOD blockbuster based on a child’s kidnap and featuring an actress who looks remarkably like Madeleine may not be released in Britain over fears that it could upset Gerry and Kate McCann.
http://www.purdyquinlanstudios.com/images/100_1990_0036.jpg

# 586
Дейли  Експрес   пише    че  всичко това    наподобява на  новия  филм  на  Бен Афлек   ...

Ооо, нееее...  Stop

# 587
  • София
Дейли  Експрес   пише    че  всичко това    наподобява на  новия  филм  на  Бен Афлек   детенцето в   филма изключително много   приличало на  Маделин .В филма  сьщо се разказвало за отвличане на  дете ас две думи притесняват се  дали някой не копира от филма...В  филма се разказва как   детето е  отвлечено   след като е оставено само    в леглото от неговите  родиетелиДетето  звезда от  филма се казва   Маделин О браян и много  прилича на Маделин Маккан      ...

A HOLLYWOOD blockbuster based on a child’s kidnap and featuring an actress who looks remarkably like Madeleine may not be released in Britain over fears that it could upset Gerry and Kate McCann.
#Crazy Shocked

# 588
Прилика наистина има...и случая е сьщия..както е  на  филма само дето не сьм го гледала  ..

# 589

Егати приликата #Crazy . Не е истина просто!

Ясно стана за Скат-а Rolling Eyes. И аз подкрепям!

# 590
# 591
Мисля, че е време bgmamma да свика пресконференция и да изложи своето заключение по разследването  Whistling

# 592
  • София
Мисля, че е време bgmamma да свика пресконференция и да изложи своето заключение по разследването  Whistling

Което е?

# 593
Как свършва филма newsm78

# 594
освен в дължината на косата и първото име, не намирам ниикаква прилика, вече започнахме да полудяваме ми се струва Shocked #Crazy

# 595

А-ха да го напиша, но е прекалено гадно!  Sick
 newsm09 smile3505

# 596

#Crazy Е това вече  е ужасно

# 597
Е не не полудяваме просто  ..четем..какво пишат.. колегите на Шушон  Laughing

# 598

Хм, на тези снимки не намирам голяма прилика, но на първата направо ми изскочиха очите.

# 599
Е не не полудяваме просто  ..четем..какво пишат.. колегите на Шушон  Laughing

визуална прилика м/у двете деца няма, абсолютно различни черти и форми
руса коса, като на всяко едно дете в Aмерика или UK

Общи условия

Активация на акаунт