Историята с отвлечената Маделин

• 84 372
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 570
И това е близо казват  ooooh! Cry

# 571
Хейй, кажете какво казаха по "Скат"? Моля .... Praynig

# 572
английските и португалски служби знаят ли за съществуването на тази тема?  Laughing

# 573
Shocked тези са били луди...
А ако не са били луди, значи са дрогирали децата и са отишли в онзи отдалечен ресторант. За алиби или от глупост... не знам, но случая много мътен стана.
И моят ум не го побира, но англичанините в голямата си част са странно откачени типове.
Имахме една съседка, която всеки ден влачеше двумесечно бебе на едно кенгуру. Засичала съм я в 12-1 през нощта с бебето  в метрото. За мен това е ненормално, за тях не е. И относно децата са толкова немарливи, изобщо не им дреме съм забелязала.

# 574
английските и португалски служби знаят ли за съществуването на тази тема?  Laughing

Не знам , но би трябвало  . Нашата логика и способност да се съмняваме във всеки детайл, дума и запетая може да ни доведе до отговора по бързо от тях  Grinning
Да ни дадат дневника и ще видят какво ще стане ...

# 575

веднага ще има повдигнати обвинения към някоя от нас Mr. Green

# 576
Хайде някой да изклюка какво са открили от СКАТ? Grinning

# 577
Няма  новини по ската  поне все още  Laughing

# 578
Сигурно малко тъп въпрос ще задам, ама този апартамент или стая на първият етаж ли е бил, щото на оная снимка изглежда сякаш е на последният?

# 579
По СКАТ почна да умува Волен Сидеров Tired.

# 580
Хайде някой да изклюка какво са открили от СКАТ? Grinning

Че било време за нови парламентарни избори.  Mr. Green
Подкрепям!  Hug

# 581
МкКан са турци и са пратили детето да се обучава в ислямистки лагер в Иран/Ирак , за да поведе нов джихад?  Mr. Green

# 582
  • София

Абе, това е нашият, софийският СКАТ - с Професора, Волен и Вулева.Като бях на морето, установих, че имат поне още 4 канала.
Да кажат хората от морето.

# 583
МкКан са турци и са пратили детето да се обучава в ислямистки лагер в Иран/Ирак , за да поведе нов джихад?  Mr. Green
Ееее!

# 584

Абе, това е нашият, софийският СКАТ - с Професора, Волен и Вулева.Като бях на морето, установих, че имат поне още 4 канала.
Да кажат хората от морето.
За същата тв Скат става въпрос http://www.skat.bg/progg.php?day=0 Явно след Волен ще са новините.Ще чакам. Cry

Общи условия

Активация на акаунт