Историята с отвлечената Маделин

• 84 349
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 660
Е, да. Ама откъде едно мъртво тяло ще отделя урина или повръщано? Rolling Eyes

Айде, де, това е един от въпросите...
Аз само цитирам...

# 661
Токсикологичния анализ-   изследва  се всякакъв секрет   от тялото     слюнка  кръв урина  ..повърнато  .

# 662
Аз пък не мога да разбера - ако си убиеш детето, дори случайно, после го играеш тоя цирк...за какъв дявол ти е да пишеш истината в дневника си, който може да бъде конфискуван и прочетен от полицията в момента, в който те заподозрат.... #Crazy newsm78

# 663
На всички ни се иска  това  хубаво дете да е  живо    и да го вьрнат ....кой знае  къде   е истината Cry

# 664
И аз лично не схванах какъв е този токсикологичен анализ, от който се доказва, че има наличие на опиати?
Това от кръвта ли? Или и от другите телесни течности?

Да, така предполагам. Това ми се вижда съвсем нормално да го открият в кръв. А и родителите си го признават.

bluevelvet, да, това четох и аз, за фоликулите и т.н. По това може да се съди, че е труп. Но за другите телесни течности...
И версията, че тялото е заровено не се връзва. И за съхраняването.
Изобщо не искам да се впускам да коментирам целостта на цялата история и "уликите". Затова както казах коментирам само отделни фрагменти, до където ми стигат познанията и здравия разум, за да съдя и спекулирам

# 665
Аз пък не мога да разбера - ако си убиеш детето, дори случайно, после го играеш тоя цирк...за какъв дявол ти е да пишеш истината в дневника си, който може да бъде конфискуван и прочетен от полицията в момента, в който те заподозрат.... #Crazy newsm78

newsm10

Точно това е и моето мнение! Ако се окаже, че са родителите и са играли всичко това, а са направили елементарни грешки да не почистят багажника с дезифектанти, да не увият тялото с найлони или знам ли и аз
Става ми гадно само да го мисля това Sad Но за хора, които трябва да имат АДСКИ здрави нерви, за да направят всичко това, а са и доктори, такива "грешки" са недопустими

# 666
  • София
Ами, то всичко е толкова противоречиво.
Уликите по някакъв начин отричат версиите.

Или не разбирам, може и да подкрепят някоя версия, но аз досега така и не разбрах каква е тя.
Жива ли е Маделин според полицията, или - не?

# 667
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Никой не очаква да намери истината.... предполагам, че ще гадаят , ще търсят издайнически думи, ще сравняват факти, психо- профила ще допълват ... такива неща...а и преди смъртта на детето, какво отношение е имала към него, споменавала ли го е в дневника и т.н...

# 668
Не  според тях не е  Confused

# 669
  • София
Абе, някъде се спомена, че майката била с някакви психични отклонения....

# 670
Точно   така  secretgarden   Според     околните много  много майката не се е разбирала с детето  ..на места пише че истерично и крещяла.А за лека  нощ   приспивателно.
Никой  килър   неиска   да    бьде   открит и   вкаран в затвора WinkДори   всичко  това да е станало  случайно   те така мислят ..

# 671
To пък каква ли е гаранцията, че в дневника пише самата истина...Ако има някаква вина жената, тя винаги може да напише нещо съвсем друго в този дневник.

# 672
Само не мен ли ми бърка в очите този дневник в цялата тази история? Тия да не са в 17 век, та да пишат в дневник всеки ден...Помислете само, това е съвремена двойка, Кейт е работеща жена, с професия лекар, предполагам, че чете и се усъвършенства постоянно, че ходи по семинари; има три малки деца с всичките грижи по тях; Кога успява тази госпожа да намери време да си драска в някакъв дневник? Това не се вързва. това е измислено с някаква цел според мен. Единия с лаптоп, другия с дневник? Shocked

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 14:03 от nuzaria

# 673
Айде сега, хората нямат време за лаптопи, така ли?  Stop

# 674
Само не мен ли ми бърка в очите този дневник в цялата тази история? А бе тия да не са в 17 век, та да пишат в дневник всеки ден...Помислете само, това е съвремена двойка, Кейт е работеща жена, с професия лекар, предполагам, че чете и се усъвършенства постоянно, че ходи по семинари; има три малки деца с всичките грижи по тях; Кога успява тази госпожа да намери време да си драска в някакъв дневник? Това не се вързва. това е измислено с някаква цел според мен. Единия с лаптоп, другия с дневник? Shocked

Аз да ти кажа дневника винаги го свързвам с тийнейджърите. Някак си странно ми изглежда зряла жена на 40 години с три малки деца и работа на пълен работен ден да пише в дневника си всеки ден. Но все пак хора всякакви. Ето ние висим във форума, други пък си пишат в дневниците. Някои може даже и лексикони да си правят както едно време в училище...

Общи условия

Активация на акаунт