Историята с отвлечената Маделин

• 84 320
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ужасно  все пак   имам чувството  че   историята е към края си  Confused
наистина, особено ако краят е такъв! трагедия!

# 736
Може би ,просто детето се е нагълтало с хапчета само , поради тяхната небрежност ( меко казано) и те за да не го отнесат, да разиграват този цирк (трябва сега да мислят и за другите си деца).Този вариант ми се струва най-вероятен и как да кажа... по-добре така отколкото да беше някой педофил и т.н..... #2gunfire

# 737
  • София
E, говори се за приспивателно, някакво упойващо вещество, което би могло да е инжектирано от похитител, за да упои детето и да го отвлече.Те действат моментално.....

От друга страна, няма какво да дирият телесни течности на Мади със следи от опиати в колата на родителите, де....

# 738
Значи моите размишления, че са я отровили от опита си да я приспят с лекарства, ще излязат верни. За да излязат на спокойствие. Супер ход Tired.

ЦРУ могат да ми предложат работа. И без друго сега си търся такава.

# 739
Значи моите размишления, че са я отровили от опита си да я приспят с лекарства, ще излязат верни. За да излязат на спокойствие. Супер ход Tired.

ЦРУ могат да ми предложат работа. И без друго сега си търся такава.

Joy много си сладка.
сега ако кажеш и къде са я закопали...

# 740
  Добре де, никоя от вас ли не се нервира понякога на мъжа си!? Децата ни никога ли  не издевателстват над нервите ни, особено във възрастта на близнаците и Мади!?  Какво толкова писала е жената в някакъв дневник, както някой беше казал, написва го и и олеква...
Я да попитам правилно ли съм разбрала, колата в която сега се твърди че са намерени телесни течности , е наета 20 дни след изчезването на детето!?

# 741
Няма добър "вариант", направо е ужасно това и моите деца са супер активни, и ме уморяват, ама това......

# 742
  • София
Добре, де, значи говорим за някакви упойващи вещества.
Откъде тогава е кръвта?!

При свръхдоза от такива медикаменти може да се напишка, както и да повърне.
Обаче кръв?!
Явно първо са я били или нещо такова.

За кръвта при предозиране с парацетамол разбрах, но не зная да има такъв ефект и при употреба на успокоителни.

# 743
E, говори се за приспивателно, някакво упойващо вещество, което би могло да е инжектирано от похитител, за да упои детето и да го отвлече.Те действат моментално.....

От друга страна, няма какво да дирият телесни течности на Мади със следи от опиати в колата на родителите, де....

sleeping pill,  - говори се за хапчета, ясно е след това, че във флуидите вече са се разтворили

# 744
Madeleine McCann's parents seek PR figure

Madeleine McCann's parents are looking for a high profile public relations figure to handle the overwhelming media interest in them.
The couple are believed to have been in talks with several big name players in the PR industry. They know the furore over their case will not die down until there is an answer to what happened to their daughter.

# 745
сега ако кажеш и къде са я закопали...
В онзи строеж до комплекса им.

# 746
Какво толкова писала е жената в някакъв дневник, както някой беше казал, написва го и и олеква...
Аз какви ги дърдоря, като ме вбеси Гери ooooh!. Ако ме слуша някой възпитан човек, ще влети у нас с вратата, за да я "спасява". Това с дневника не е никакво доказателство. Човек като е ядосан, уморен от ежедневието, ги пише и говори всякакви.

# 747
# 748
Въпроса е че  всеки   прави  различни  неща в пристъп на ярост  едни крещят ,други  мълчат  ,трети  дават хапчета за  да   спят..Разни  хора...Тъжно   Confused  Не е това начина  мисля че   ще    ги пречупят тези дни..Всичко ще си кажат Confused

# 749
А защо, като ги подозират, не ги подложат на детектор на лъжата?

Общи условия

Активация на акаунт