Кафе " Мами в Италия" - 66

• 16 782
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Анджи благодаря ти слънце,ще пробвам веднага Hug
На Маттео кога му се появиха тези кори4ки Rolling Eyes.
Майка ми казва,4е поне един- два месеца минава докато напълно му се из4исти глави4ката Crazy,но ти направо ме успокои   bouquet
ГРАЦИЕ

# 166
Сон4е добре дошла Hug
Радвам се ,4е и ти и малкия Сами сте добре Peace,пусни ни сним4ици стига си го крила тоз ерген Wink

# 167
Момичета, много красиви бебета сте направили.Комплименти.Сега видях снимките от Ники77и Тсигуми,големи красоти,чак се трогнах....е вече нямам търпени и аз да имам 5-6 такива.Тсигуми ти след някои друг ден ще викаш  маи фризъор за малката като гледам какви коси е пуснала. Simple Smile
Лени такава ли била работата.И аз се чудя ,защо като изям 2 миди ходя като дизел из къщи.

# 168
Сонче,бенторната!! Hug
И аз да подкрепя искането за снимки и разказ ! Wink
Да нацункаш Сами!  Heart Eyes  bouquet 

# 169
Ей, от 3 часа ви чета Wink Hug

Тсугуми и Сонита, много ми е драго да ви видя и да ви прочета! Heart Eyes
Тсугуми, Елеонора е невероятна! Много сладка бебка Heart Eyes Чудесна е наистина! Разказът ти за раждането е много чувствен и трогателен. Бременността ти беше много тежка наистина, но се радвам за теб, че ще пазиш такъв мил спомен от раждането. (А аз обратното, хаха) Wink
Не знам с какво са те обидили близките на Давиде. Жалко. Дано се сдобрите все пак. Hug
Сонче, не е редно да криеш Сами сега Crossing Arms Толкова дъъъълго го чакахме всички, дай да го видим този Юнак Heart Eyes Разкажи повече за вас Simple Smile Как е татко Роби, справя ли се? Ти се пази, не се пренебрегвай, защото сега ТИ си най_важният човек за Сами и той разчита на теб!
Чакам снимки Wink Hug

Снощи пристигнаха тук майка ми и баща ми Simple Smile Забавно е да сме всичко заедно. Те са много доволни да са тук и адски много им харесва. Баща ми е за първи път тук и за първи път вижда Андреа Grinning
Довечера пък пристига африканската ми леля. Но тя ще остане само 2_3 дена.

Не знам как е при вас, но тук е лято.  Nature Sunny Дано се задържи така през целия септември!

# 170
Сонче, айде бе душко, много си несериозна. И аз вдигам ръка да искам снимки на Самуел.
Да ти кажа, аз гърдите не съм си ги мазала с нищо и са ми все така хубави... Laughing  
Защо си взимала волтарен...не можеш пиленцето ми, нали кърмиш..

Ники, на Маттео му се появиха към третия месец или малко преди това, не помня точно. Бая време си походи така, и дори си ги чешеше...страшна работа и накрая педиатърката ми каза да действам с тези гел и шампоан и всичко отмина за броени дни.

Гери, много ми харесваш така  Grinning

# 171
Ъплоудвам вече, след минути пускам снимките  Heart Eyes

# 172
off

С риск да ви разваля настроението искам да напиша няколко думи.
 Rolling Eyes

Гледам по Си Ен Ен церемонията от Ню Йорк , в момента четат имената на почти 3000 те загинали.

Днес е 11 септември, точно преди 6 години аз живеех в САЩ и помня терора и страха на този ден.
 Фирмата ми имаше офис в Кулите.
 Помня как звъняхме с надеждата да се свържем с някого...
 Помня как всички гледаха и никой не вярваше на очите си...
 Познавам лично и хора,чиито близки загинаха там...

Не искам да правя коментари - кой, защо и т.нат.

Надявам се само света да е по-добър и НИКОГА повече и НИКЪДЕ по света да не се случва подобно нещо. Praynig

извинявайте за отклонението... Blush

# 173
# 174
 Сонче, голям е сладурко! Hug
 Да го нагушкаш и нацункаш!! Heart Eyes   bouquet

# 175
Видях, видях Simple Smile Сладур голям!
Ама, как ги правите тези бебета с такива дълги и черни коси, бе? Heart Eyes
Ееее, само аз родих рус плешивко Laughing Расте му косата малко по малко, но в сравнение с вашите коси е принчипианте Laughing
Сонче, от вашите снимки, номер 18 и 23 са ми лЮбими Heart Eyes Много е сладък и хубав Сами! Тутината с патенцето е страхотна Simple Smile а там, където е с отворени очички изглежда много будно и лЮбопитно човече като за новородено, хехе Simple Smile
Видях те, че кърмиш. Супер! Дано да има и занапред!

# 176
Брава Сонка малкият ти е одрал кожата Peaceмного си прили4ате Heart Eyes
А ти изглеждаш много ведра Peace,особенно във болницата още със системите ходиш а какви усмивки раздаваш Laughing
Аз ли4но 2-3 дена след раждането прили4ах на пребито ку4е.От напъните бяха ми излезли капиляри по лицето Shocked

# 177
Ooooooo Сонче....супер готин е Самуел. Голяма е скица.
Теб те виждам супер спокойна...нищо общо с това което беше преди...по точно напоследък. Целувам те.  Grinning

Ники, на мен една акушерка ме беше предупредила да напъвам само с тялото, а не и с лицето и да съм със затворени очи...и няма да има спукани капиляри.

Гери, няма нищо лошо в това да си спомним за този ден. Няма начин и да го забравим. Нечовешко е това, което се случи тогава. Нямам думи.

# 178
Страшни сладурковци са ви бебоците,ей,направо са супер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз мазах на Киара глави4ката с олио и след около 4ас я къпех,междувременно разресвах с гребен4е и те падаха,защо ли не разбрах и аз за този гел....  Thinking

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 21:03 от Italina

# 179
Сон4ееее, мнооого е сладко твоето малко мом4енце Heart Eyes дуШи4ка малка, така хубаво е оформен, хубави4ък Grinning И ти изглеждаШ добре и свежа, бравос Hug

Гери...всяка година тази дата навява спомени у мен, хубаво е никога да не забравяме...

Общи условия

Активация на акаунт