Кафе " Мами в Италия" - 66

• 16 813
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
здравейте,
здрасти Самииии,на леля сладура сладък  Heart Eyes Hug

Лени,много хубави думи.Бог да я прости свекърва ти.

Идея нямам колко то4но хар4им на седмица за ядене,обикноженно събота пазаруваме основното и даваме около 50 еуро,после по4ти всеки ден ми се налага да копувам това и онова за по 10_20 еуро  newsm78
Покрай тея оферти все се изку6авам и така хар4а пове4е  Crossing Arms

Ина4е за хобитата на италианките  newsm78
Ами моята дружка Паола се занимава с декопаж и пунто кро4е,4е и мен запали миналата година.напоследък твори и разни пиленца от маниста  Thinking

Съседката пък прави гривни от стъкалца на Зваровски.....

за други не се се6там  newsm78

# 91
Юли,много сладка малката! Heart Eyes Hug
Я, да задам един офф въпрос - свикнахте ли с колата? Wink

Мдаа, свикнахме:) Ама аз не още, тоест, не шофирам, а трябва да почвам. Сега ще ходя да питам тук до нас има една скуола гуида, да вземам няколко опреснителни курса, понеже имам книжка, но от 8 години не карам. Та да видим:)

# 92
salvia kak e na bulgarski?

# 93
Ей на сега видях в деплиана на едно супермеркато тортелини  Рана за по 0,95 на опаковка.Жива далавера,пък ние много ги оби4аме.Ето на кой 6те ти4а да пазарува като се събуди беба  Mr. Green

# 94
  • Torino,IT

Не знам ; Лени, но ми е любима.....за сос за равиоли е просто страхотна..... Grinning

# 95
Dealema, plus 5 skriti i 5 gosti preglezdat temata!  Shocked Joy koi li sa tezi gosti Whistling

na salviata maj j kazvat konski bosilek..

# 96
Dealema, plus 5 skriti i 5 gosti preglezdat temata!  Shocked Joy koi li sa tezi gosti Whistling

Аз имам предположение за някой  Mr. Green

# 97

Аз имам предположение за някой  Mr. Green

Здраво ни преглеждат еййй, внимавайте какво пиШете Joy

Пазар горе долу като Бимби4...няма да ви описвам какво и колко, 4е ми става много прозаи4но Mr. Green GS!

Лени, наистина много хубави думи...

П.П и аз като Моргъс Ще се опреснявам скоро по автомобилна линия Simple Smile ма не много, да живеят автоматиците Hug

# 98
 ма не много, да живеят автоматиците Hug
[/quote]

Три пъти УРА  Mr. Green

# 99
ма не много, да живеят автоматиците Hug

Три пъти УРА  Mr. Green
[/quote]

аз ако ви кажа в коя кола съм влюбена.... т.е те са две.  Laughing
едната е мерцедес МЛ 4матик.. егати звяра. ех... мечти.
другата е мерцедес клас В, пак много яка по-голямшка от А класа.
засега с Пандето сме супер , само че утре ще й слагам запалка, че тя няма и няма къде да си закача навигаторе-то  Wink
колко ли ще ме изръсят тия от фиат да ми направят един такъв изход да мога да си зареждам джаджите...

# 100
Има и на български САЛВИЯ, растение. Иначе има превод конски босилек, но си е твърде различно от босилека де. Просто салвия.

# 101
А Лени от доста време се каня да ти кажа,4е в Пловдив видях доста Пандета.Явно са по4нали да ги та4ат  Mr. Green
Преди време надух главата на една съседка с това колко е удобно Панде автоматик и познайте сега като се прибрах какв заварих.

Съседката със светлосинио Панде автоматик  Mr. Green

Ина4е мен много ме кефи Класе А ама старата версия.....инвалиди като мен оба4е 6те си карат Пандето дето по4ти само се кара и толкУз  Mr. Green

# 102
Dealema ,  верно!? Супер. Приятелката ми като беше тук юли каза, че за пръв път вижда таква кола.
Може и да не е видяла, че тя е голямата работа и само големи коли кара и дребните не ги забелязва.  Laughing
Иначе Пандата е много удобна за голям град и изобщо икономична е, лесна за каране.
ФИАТ не са върха на елхата, но идеално върши работа. Кофтито на Пандата е ( а съм чувала и за фиатите по принцип), че в детайлите са зле. Лятото се надуваше тази гума, която уплътнява стъклото и при отваряне/затваряне скърцаше.
сега вентилатора почна да пищи като щурче на 1,2 степен. е такива малки работи.
Доста агресивно започнаха да я рекламират от няколко седмици ( забеляза ли?) по телевизията. Дали не спряха да я купуват...

# 103
Ина4е мен много ме кефи Класе А ама старата версия.....инвалиди като мен оба4е 6те си карат Пандето дето по4ти само се кара и толкУз  :mrgreen:

Те вси4ки автоматици по4ти сами се карат Бимб, по4ти... Пък аз имам приятелка в бг, дет си кара последната А класа авотоматик...доволна е, само дето е самотна, не обЩува, няма приятели, заЩото никой не и е на иконом. ниво Shocked (цитирам, не се Шегувам)

П.П и аз съм фен на Панди4ките Peace

# 104
Деска те вси4ки автоматици са лесни за каране,но пък автоматика на Фиата хептен.Разликата е в това,4е този на Фиата се води семи аутоматико.
Зна4и при другите коли като дръпне6 крака от спира4ката и колата веднага тръгва (а това е малко кофти при паркиране),дори и да не си подала газ.При фиата дори и да отпусне6 спира4ката,докато не подаде6 газ,колата не тръгва.Тоест хептен опростена работа.

Мен една приятелка в БГ ми каза (цитирам по4то дословно)
"Знае6 ли,4е певицата Деси Слава (за онази 4алкаджийката става въпрос),си е купила фиат Панда.Не вярвах,4е може да падне толкова ниско"

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт