Кафе " Мами в Италия" - 66

• 16 819
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Анджи ама ти не роди ли със 4езарио newsm78

# 181
Ники, да, с цезарово родих, но още преди да се наложи си говорехме с двете акушерки  Wink

# 182
Бонжур, момичета!
 Hug
от мен кафенце и пожелания за усмихнат ден!  bouquet

До после. Wink

# 183
Добро утро девойки !!!

От мен точно каквото си трябва

Приятна закуска   Laughing

...и приятен ден  Heart Eyes

# 184
Добро утро   Grinning

От закуската не,но кафенце двойно моля  Tired

Сонита, страхотен е:)Спинка ли нощем?

Аз не съм ви прочела,но няма да имам и време сега  Blush

Успешен ден  Crazy

# 185
Добро ви утро,
Сон4ееееееееееееее прекрасно е твоето бебо4е.Ама в тоя форум бебетата от хубави по_хубави еййй  Hug
И ти самата изглежда6 прекрасно.Ама то как няма,като дори не ти срязаха д_то  Embarassed Mr. Green
И гледам 4е е с на леля си Деска 4ар6афите,бравос  Grinning
Да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

Уфф тая но6т хи4 не спахме като хората.Беба се буде6е през 4ас за тази биба.Освен това е запо4нала да проявява един характер,мама миа.Така се инати и тръ6ка,в4ера дори ме ритна и ми блъсна ръцете.Та от днес 6те се възпитаваме на обноски,няма да я оставя да си прави квото си иска и това е......ло6а съм  Mr. Green
Даже тая ве4ер съм твърдо ре6ена да я слоа да спи сама в другата спалня.Няма за кога да го отлагаме.
И тая биба и на нея съм и вдигнала мерника ма да видим кога 6те ми прекипи и 6те я хвърля  Crossing Arms

Айде цунки ,отивам да готвя ла папа  ooooh!

# 186

Боже, колко е сладък:) пу пу за малката мишка:))

# 187
Здравейте дружки Hug
Днес си взимам и кафенце и закуска,ако предложите нещо друго и от него ще си взема Hug,4е напоследък голям  глад ме гони  Crazy
Анджи като ти опре яйцето до д-то напъваш е баста Mr. Green.Едва ли някой в такъв момент е мислил за спукани капиляри Peace

Хайде хубав ден на вси4ки  bouquet
Днес станахме на два месеца Heart Eyes

# 188
  • Italia, Palermo
Добро утро! Как сте днес?
При нас нищо ново освен, че нещо ми е период на нерви и се дразня лесно newsm78 Особено като се преоуморя нещо у дома и когато беба не знае какво иска и цял ден не наня, накрая капвам озверяла. И таткото нещо не слуша, ако съм в кухнята или правя нещо някъде другаде из дома не си вдига д-то от компа да я погледне дори да крещи сама в леглото си сумати време, сърце в л...но завито. Ами майката си е майка, бащата е на по-заден план, това го установихме с много дружки, а и аз имам опита си като дете на разведени родители откак бях на 6 г. и с един мъж, сега с втори, големи гевезета...Айде ливнете ми една кофа вода да изсъскам като жарава и млъкна с тия идиотщини де ръся тук! #2gunfire
Абе много ми вреди тоя ЛИДЛ, не спирам да купувам и ям като хиена, сега и сърмички лозови намерих, и едни кръгли сусамки и други подобни с череали и стафиди, и брашна с мая за различни видове хляб...,и... ,и...,и.......к'во ще се правя не знам.
Сонче, много сладко бебче и ти си в страхотна форма и бодра! Ама какви са тия ококорените и будни бебоци току-що родени? Големи са скици!
Бимба Деси, и мен ме бият и блъскат веки като са нервни някои малки червейчета...трябват сталинистки методи, ако с времето не се оправят, хихихи, шегичка!
Гери, гледа ли снощи Ла7? Аз бях гледала тоя и много други док. филми за 11.09 А на теб като пряк свидетел сигурно още по-травмиращо ти е било.
Лени, отдавна се уча да съм по-здържана в изказванията и действията си, дано се окопитя, но съм уязвима на някои теми и не си правя сметка, че не всички са като мен и не може да претендирам да ме търпят, полей ме с една кофа вода и ти! Hug

# 189
  • Italia
Както казва Кала " наоколо съм"  Wink

Попро4итам 4ат пат по диагонал ама за писане време по4ти  няма... Crazy

4ЕСТИТО на вси4ки и за вси4ко,което сме пропуснали  Hug  bouquet

Като мога пак Ще намина  Grinning

# 190
Миленче,бенторната! Heart Eyes Hug

Wink Чакаме те, когато можеш, а междувременно целувки на двете принцески!  bouquet

Миликс, не съм гледала снощи друго освен церемонията, за мен е спомен, който ще ми остане за цял живот. Не пожелавам на никой да преживее подобно нещо. Peace

Честити 2 месеца на Габриеле!! Heart Eyes  bouquet
Как лети времето.. Rolling Eyes

# 191
Честито на Габриеле!!! 2 месеца...вече е голямо бебчето  newsm67
Най вероятно си права Ники...аз просто споделям какво знам. Може би ако е по леко раждането, ще може да се мисли и за това.

Миленски, направи нещо само за себе си, от което ще се почувстваш доволна. И спри да се тъпчеш...за какво пази диети досега? fight   Laughing

# 192
 Бреййййййй Миликс верно ли намери лозеви листа в ЛИДЛ.О6те днес 6те пратя мъжо да види и да купи,4е как оби4ам сърми4кииииииии  Mr. Green
Всеки пъткато се заканя да оставя беба да реве и тя вземе ,4е влезе в пътя и не мрънка изоб6то.Когато ре6а,4е е послу6на и ре6а да я поглезя и ми се ка4ва на главата.Тъмо си викам днес,6те я оставя да реве и то гласа и не се 4ува  Crossing Arms
Ина4е предималко преместих леглото в другата стая.Няма мърдане,отделихме се  Mr. Green

Миликс стягай мъжо си да помага,кви са тея работи.Моя мъж пу пу да не му е уруки помага много и пак го отнася горки4кия,като съм вкисната  Laughing

4естито на Габри.Да расте жив и здрав и все така хубав   Hug

айде цун,отиваме да се храним  Grinning

# 193
  • Italia, Palermo
Момичета, да, намерих сърми, но са в олиоооо! и дотежава на вкус от мазното, постни са и са хубави, но колкото да си кусне човек ( иначе накъртва на тлъсто), малки са колкото един палец, 8 парченца в кутия с надпис "Антипасти ориджинали гречи" И се намират между салатите на хладилните стендове до колбасите и паста фреска.

# 194
Все така бързо/и без оплаквания от мама/ да расте малкия Габри Heart Eyes
Днес изпратихме бати на у4илище PeaceДано се справя успешно,защото тази година завършва елементарите и догодина го4ака скуола медиа Tired Rolling Eyes
Деска,махай,махай бибата/поне до 2годинки де/,защото днес видях едно мом4енце,караха го с коли4ка към у4илище,сигурно за 1ви клас и биба сму4еше,ужас,ви казвам #Crazy Shocked #CrazyИзобщо даже не беше дизабиле,нищо подобно,нормално пасседжино,раница на гърба и биба в устата....Какви майки #2gunfireТа махайте ги навреме,поне ние да не се излагаме.А те тук най редовно мъкнат към 4-5 годи6ни деца в коли4ки де,не знам как е при вас Rolling Eyes
Абе девойки,дето имате къщи с малко пръст наоколо,защо не забиете по една лоза там в някой ъгъл,поне за листи за сърми да си имате PeaceТо аз за моята тераска съм се замислила,а ина4е и 5см. двор да имах първа щеше да е лозата.Той на мен свекъра ми дава листи,но друго е пресни да си ги береш...Мъжът ми казва 4е привли4али насекоми,ама кой го пита,аз като я купя лозата,няма да я хвърли,а и той сърми4ки хапва та ще си мъл4и Laughing

Общи условия

Активация на акаунт