Кафе " Мами в Италия" - 66

• 16 809
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Миликс  да те питам нещо.Беше писала ,че пътуваш до Букурещ.....Даи ми малко инфо(ако имаш време и желение)за полетите до там.Чак сега се осъзнах,че Букурещ-Русе са 60км ,а аз съм се блъскала като последният човек да слизам в София.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 13:20 от ov4eva

# 196
Ето ни и нас! Връщаме се от разходка  Grinning
Ейй голям рев като се преобличаме  ooooh! Междудругото вие как обличате навън бебоците в това време ...
Ники, снимките от болницата са точно след раждането, с двете ми акушерки, от които съм страшно доволна- бяха плътно до мен, заедно с мъжа ми, чувствах ги като близки приятелки през цялото време.
Ние пак ядем и пръцкаме, дано само не ни се появяват лоши колики ...
Ани, много е буден наистина, аз си мислех, че новородените са доста по-заспалички  Crazy върти глава, иска да се обръща, кокори ср, раздава усмивки, но засега само насън, след яко хапване  Mr. Green имаме си и две тръпчинки на бузките като татко ни  Wink а наистина всички казват, че много приличал на мен  Rolling Eyes
Аз пък въобще нямам апетит тези дни, насила хапвам, заради кърменето.
Ще се пробвам да простра и да изгладя нещо, заспа ... уж  Whistling

# 197
  • Torino,IT
Бонжур   bouquet

Анджи, мерси за закуската.....много е апетитна  Party

4естити 2 месеца на малкият Габриеле, да расте здрав и послушен и много да радва майка си баща си  Crazy Hug

Днес тук е хладно, за разлика от в4ера, когато беше 100 градуса..

Миликс4е, защо ли толкова добре те разбирам  Flutter

ЛИДЛ трябва да се го затворят, нали? Joy Joy

Ох, ние пак сме канени в сестрата на Паоло тази седмица, тази жена не знам защо държи да се виждаме всяка седмица  ooooh! #2gunfire
Направо не знам какво ще правя, така 4е да сведа вижданията поне веднъж в месеца....много фантазия ще ми трябва... Thinking

Това е от мен, приятен ден на вси4ки  Heart Eyes

# 198
Честити 2 месеца на Габри и от мен   bouquet

# 199
Здравейте и от мен! Ох, каква хубава закуска, че както все ми се яде  Flutter  Кафенцето го отказвам, защото забелязах, че бебките не спят като пия кафе   Confused
Вчера през нощта ме измъчиха девойките, мрънкаха една след друга през цялото време и цял ден бях като парцал  Sad  Слава богу, тази нощ се държаха подобаващо - папкане и сън, та и аз събрах малко силици. Иначе като ревнат и двете е страшна работа  Shocked Каня се днес да излезем на разходка, а и ни е ден за къпане, така че голямо преживяване се очертава  Joy

Сонитка и Цугуми много са ви сладки бебчетата, пу-пу!!! Да ги цункате по хубавите бузки! Сонче, ти след раждането си голяма свежарка. Аз нямам нито една снимка, но е по-добре, че направо плашех! Бяха ми преляли 3 банки кръв и не знам колко банки физиологичен разтвор и изглеждах ужасно - подута като балон. Алберто, милият, пък имаше едни огромни сенки под очите от 3-4 безсънни нощи, добре че не ни беше до снимки, защото иначе щяхме да сме достойни за някой албум на ужасите  Mr. Green Поне девойчиците изглеждаха добре  Heart Eyes

Честити 2 месеца на малкия Габриеле и от нас! И ние скоро ставаме на месец, направо не ми се вярва!
Сега зачезвам, че пак стана време за кърмене. Отивам да пускам млекоцентралата  baby_neutral baby_neutral

# 200
Ох Италинке, ти ту катерички, ту лози ти се въртят из главата. Успех на баткото през цялата година.  Wink

Сонче, а така, извеждай го, браво. Моя Маттео плачеше когато го обличахме след баня. Нищо не помагаше, единствено като засмуче пръста на баща си се укротяваше. Сега вече не реве за нищо, само ако е огладнял или му е супер скучно вече.  А ти коликите няма как да ги избегнеш, дано да са по леки и да не страда много мъничето.  Hug

Фата Моргана, как ги кърмиш дечицата?? една по една или и двете наведнъж? представям ви каква гледка хубава сте..
А ти не ги ли чипкаш всеки ден твоите девойки?

Линдита, що така бе? Не се ли разбирате?

Миликс, стига си разправяла какво има в тоя ЛИДЛ, щото на мен ми е половин час път пеша, а сега ми се доядоха тея пусти лозови сърми. Ааааа

# 201
Абе девойки,дето имате къщи с малко пръст наоколо,защо не забиете по една лоза там в някой ъгъл,...

защото сме заобиколени от лозя и няма смисъл  Laughing
сърми с лозов лист много обича и моят мъж, тази зима мисля да го пробвам и на сърми с кисело зеле на zuccato.
някой пробвал ли е зелето им? само нарязано ли има или и на листа?

тази сутрин за 1в път изпробвах навигаторе сателитарио - страхотно е, трябваше да обиколя сама няколко клиентски адреса-с навигаторе е супер! завий наляво, завий надясно. предупреждава те за завои и тн достатъчно преди самата маневра, абе супер - много препоръчвам. джиткам из околността, пестя време,изписва ти в колко часа ще си на адреса. чудеса. впечатлена съм, като петкан дивака.

# 202
Честит 2ри месец на Габри:)

Фатаморгана бенвенута   bouquet

# 203
 Ленка на  zuccato съм виждала само зеле , нарязано на ситно. Rolling Eyes
  За сърми ,продават в Австрия - вакумирани зелки.  Wink
  newsm78 Търсихме и в Швейцария, че ни е близо - но в италианската част няма. Tired
 Май единственото решение е каца на балкона. Laughing

Навигаторето сателитаре понякога може да те заведе на съвсем различно място. Rolling Eyes
Хубаво е човек и карта да погледне за сигурност. Wink
 Наши приятели вместо да идат в Стреза на Лаго Маджоре ги "заведе"на 150 км на запад в Пиемонте.  #Crazy

# 204
  • Italia, Palermo
Ох, от много пукница забравих дали сърмите бяха 6 или 8, та хубави са бе, Анджи хихихихи
Аз не съм нувала за цели листа зелеви на Дзуккато, Гери, бидони ли идем да приготвяме, после огромни саксии с цели корени готови от лози ли, да стане по_бързо ли.... Остава само прасе да скътаме мънинко в ку4е6ка колибка до Коледа за биосвинско и 6те сме супердомакини. Ауууу толкова ми е тежко от обяда, и не мога да ди6ам от дебелини, акво 6те правим, бе хора?
Ов4ева, аз съм ти земля4ка, от Силистра съм. Ами има от много градове италийски полети до Букуре6т. ТАм е вси4ко безпроблемно лесно, само да има кой с кола да те вземе.

# 205

Май единственото решение е каца на балкона. Laughing

Еее,'айде нЕма нужда  Joy Joy Joy
Влади май беше намерила в някаква консерва ако не се лъжа,но не помня откъде?!Дали не беше Ипперкооп  newsm78

# 206
  • Italia, Palermo
4естито на Габи два месеца!
И на италинкиния син успехи в 6колото!
На Сами 4естита първа седми4ка!

# 207
 Между другото мои познати в САЩ бяха умирисали квартала с едно каче зеле. Mr. Green
Подозрителни съседи бяха викнали санитарните власти да контролират!Голям майтап докато разберат какво е това нещо..  #Crazy   Joy

На мен ми пращат - зелки от Австрия, буркани от Бг. Wink
 Макар че не правя често. Rolling Eyes

Wink  Пак от мен инфо , който чати от чужди компютри (по време на работа, гости, ваканция, от интернет клуб) - ето един сайт - без да се инсталира никакъв софтуер може едновременно да влезнеш в акаунтите си на AIM, Yahoo!, MSN, Google Talk, ICQ and Jabber  Peace

http://wwwl.meebo.com/

# 208
 Хей , Аllya ,виждам че ни четеш. Wink
Не се притеснявай ,че си само фиданцата пиши , когато имаш време и желание. Hug

# 209
хей италианките, стига с това ядене брее. аз гледам да хапвам на сила, че хич нямам апетит.

тази вечер ще ни идват двама приятели на бебе  Crazy на коктейлни и готови работи ще я караме, мъжо само ще мине да купи вино  Simple Smile

Фата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт