Кафе " Мами в Италия" - 66

• 16 794
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Много ме разсмяхте с това ядене  Joy
Италинка, на моята тераса в саксията с лимона ми изникнала лоза, не съм я садила, самонасяла се!Как е станало, не знам, като ние почни не ядем грозде /преди години в една саксия ми изникна диня, но аз диня често ям, та лесно някоя семка е хвръкнала  Flutter/. Та ти хубаво ме подсети, че мога сърмички да си правя  bowuu. Малко са мънички листата, ама нищо.
Фата Моргана, добре дошла сред нас и честити близначки! Сподели наистина как се справяш практически с кърменето, много ми е интересно.
Лени, навигатора е голямо откритие! Ние нашия и в Канада и Щатите си го ползвахме, и добре че беше той. А Гери, твоите приятели явно не са му задали добре адреса, за да ги обърка. Зависи и с какъв софтуер е, някой са доста задръстени.
Кала, кога беше рожденния ден на мишлето ти?
Сонче, Сами е просто чудесен! Много сладко бебе.
Моят маймун днес беше на ваксинация. Още от вчера напираше да ходи, щото разбра, че след инжекцията ще има подарък. Държа се чудесно, много малко заплака при вкарването на ваксината, и толкоз. Герой  :lol
Миликс, всички имат такива дни, ще мине, ти си излей яда де, помага! А таткото го скастри да се включва повече!

# 211
Миликс много ти благадаря зя подробната информациа.То било голям капитализъм тука ауууу от всеки град тръгвали.Аз си мислех,че са само от Милано.
Италианците били такива,били онакива,само за ядене говореле,ама така като ви чета какви софри сте заформили(доколкото разбирам и не само софри)май няма голяма разлика

# 212
Миленскииииииииии.....прати ме за зелен хайвер. напукаха ми се петите от ходене заради те сърми. Отивам и ме гледат като извънземно като ги попитах дали имат...и аз им викам как бе, една амика си ги е купила от ЛИДЛ...викнаха някакви други да не би да знаят те....ама никой не бе чувал за подобно нещо.. Crossing Arms

# 213
Стига лакомия, че вие ядете, а на мен се лепи  Laughing
Има, има сърмички - и аз съм ги виждала, но малко количество за много кинти.
Овчева, само да вметна, че много ме кефиш.

Сега осъзнавам, че съм забравила линковете към предишната тема в тази  Confused

# 214
  • Italia, Palermo
Анджи, стига, че и хайвер сега ми се дояде! Как така, не са ли еднакви продуктите и да ги има всички по ЛИДЛ-ите? Инволтини ди фолье ди вите пише, до руската салата и капричоза са, малки прозрачни кутийки.

# 215
Лелееееееееееееее....................
Като ви чета и ще си помисля , че аз не съм бременна изобщо ! Grinning
Как сте се разбъбрили за яденета не е истина .
Аз пък спретнах едни чушки пълнени с кайма и ориз , и направих локумки , че от утре е празник .
Сонита , видях ви малкото момче много е сладичко ! Hug
На Габри , и от мен честит 2-ри месец , да расте все така добре за радост в къщи !

# 216
  • Italia, Palermo
Дани, откъде локум? Имам дружка де работи от години в Оман, от нея разбрах още преди седмици за рамадана.

# 217
Локум имам български , сестра ми ми беше донесла по заявка .
Но ако имате тунизийски магазин в града в него със сигурност ще намерите , те му казват халкум .
Аз намерих при нас в града ни , но си поръчах от БГ .

# 218
  • Italia, Palermo
Мерси, Дани! Тук има доста ресторанти и магазини разни етни4и и дори в един близък град ядохме сладки с дъх на рози като локума ни, от тунизийска кухня. Ех, продължавам да говоря за манджи и да ви занимавам вси4ки ви, май аз съм виновна за тая дне6на тема. Не ме е срам , какво наказание предлагате да полу4а? Две седмици без ЛИДЛ? Аааа няма да стигне, аз имах период без сладки и съм стигала панкарре със захар да гриза та представете си какви скифецце поглъ6там като озверея, та затова е под въпрос дали 6те се върна 15 или 20 кила назад, ааа за  минус трийсетте, като отпреди 10 години дори и не ме4тая.

# 219
аз мисля, че ако си хапнеш обилно, апетита ти рязко ще спадне  Laughing

# 220
Да ви се похваля !
От вчера усещам ритниците на бебето .
До сега го усещах само като вибрации и като си сложех ръката върху корема ми му усещах пулса , но вече е различно .

# 221
Добрутро!!!

Здравословна, но гадна закуска...

Будна съм от 5:00h. Правих си планове да поспя през деня с Маттео, но сега се сетих, че след малко идват да чукат и тропат...няма да стане.

...и за да не забравяме вчерашната тема...ще натъртя, че сърмите за които ми говорите  ги няма в нашенския ЛИДЛ и никога няма да ги има.  Tired

Приятен ден на всички   bouquet

# 222
 Buondi Simple Smile

Мерси за закуската,Ани! Heart Eyes Hug
От мен кафенце. Peace

Аз пък без малко дете и без сериозни ангажименти съм на крак обикновено откъм 6- 6,30.
Аз ,както и мъжа ми сме от чучулигите , виж дъщерята може да си спи и до обяд. Wink

За ЛИДЛ - не са еднакви всички магазини,зависи от големината. Peace
Този до нас е малък и обикновено нещата ,които рекламират по ТВ ги няма.. Rolling Eyes

Между другото аз оттам си купувам краставици ,като нашите (холандски) Mr. Green
А последния път видях и шампоан Head & Shoulders. Peace
Има и евтини тампони с апликатор - кутич с 32 бр. са 2,99.  Peace

Хайде изнасям се по задачи. Wink
До после.  bouquet

newsm78  Ще правите ли стачка днес? Sciopero della pasta contro carovita.  Sunglasses

http://today.reuters.it/news/newsArticle.aspx?type=entertainment … CIOPERO-PASTA.XML

# 223
Ей ме на и мен  с кафелатте Crazy

Дани,браво...много се радвам  Crazy И аз тия дни усещам едно почукване,но ще да е от смяната на времето  Mr. Green

Моя кукла, на 16 в неделя е,но ще го празнуваме в понеделник  Peace ,за да се съберат 4-5 приятелчета на мишлето;)

За яденето няма да се включа,че и без това прегрешавам тия дни  Blush , а тампоните не са за мен  Naughty

Наоколо съм  Crazy

ПП Анджи,много е неприятно с тия ремонти и особено като е дъщерята на собственичката и сигурно си мисли,че може всичко  Close

# 224
Гери, и аз краставиците от там си ги купувам. И репички има и зелен лук...само копър липсва. ЛИДЛ тук не е хич малък, дори има нещата които се рекламират, но сърми няма  Sad

Кала, не е точно така, защото когато се извършват ремонти се шуми, няма начин. Единственото което ми е неприятно, е че много се цапа в моя двор, затварят ми произорците и т.н....но ще съм търпелива.
Ти захвана ли се с организацията на рождения ден на Марко?  Party

Даниелке, супер !!! Малките пипат ли коремчето и те? Айде да се разбира вече пола...всички тръпнем в очакване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт