Дайте мнение за тези автомобили!

• 1 930
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Кейси не знам,може и да си права,аз проучвах за мини вановете и цените нямат разлика между една Тойота и една Киа примерно.

Уау... При веновете, разликата между Киа-та Тойота-та тук е около $5000. Моделът с всички екстри е пак значително по-евтин от японския, а по качество не отстъпва. Но  и аз  съм пристрастна  Grinning
п.п. Специално при веновете, Хонда са недостижими и най-добрите.

Най-хубавото е, толкова да се кара една кола, че да не опираш до това, да си плащаш сам ремонтите. Дай боже всекиму, да може да си сменя колата (каквато и да е) на всеки 2-3 години  Simple Smile

# 31
  • България-Швейцария
Най-хубавото е, толкова да се кара една кола, че да не опираш до това, да си плащаш сам ремонтите.
Съгласна Grinning
Обаче тук не става номерът, с тия пътища поне веднъж годишно правиш предница Twisted Evil
Затова и ми е безсмислено за момента упражнението с нова кола, еднакво се разтропват всички, поне по тоя т.нар. 'булевард', където ни е офисът. А като попогледнах някоя и друга фактура от ремонта на служебните (на по година-две повечето) каката ми стъпва доста по-евтино откъм части и труд.
А ми се кара нова, в интерес на истината.
Даже си промених мнението за Опелите и не бих се разсърдила на някоя Астра или Зафира, вкл. и откъм дизайн го докарват.
Като знам обаче на какво ще заприличат само след няколко месеца каране по оня кълдъръм ми минава и мерак, и всичко.
По-натам ще бъде Peace.

Общи условия

Активация на акаунт