Бг-мамма след 10 години

• 5 266
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Модераторите ще ходят по командировки като луди. Днес в Таити утре на Хаваите.

Ееех, мечтиии...  Mr. Green
Забрави да споменеш, че послучай 10-годишнината на форума, Мама и Тати ще подарят на всеки модератор по една мандра и по един СПА-хотел, защото така ще им излизат по-евтино вредните.  Joy

# 61
  • София
В ДаНет ще предлагат генетичен материал след кратка анкета.

# 62
От цялата тема излиза добър сценарии за филм-фантастика.Кой ще се заеме?Джедаите може би?

# 63
мнения от рода на "запис" няма да има, погледнеш ли темата вече ще си записан да получаваш отговори по нея  Blush

# 64
Чудно ми е, когато децата ни пуснат във форума тема, от рода на "Бременна съм, май" или "На гаджето ми не и идва", как ще остават анонимни  Thinking

# 65
  • София
Чудно ми е, когато децата ни пуснат във форума тема, от рода на "Бременна съм, май" или "На гаджето ми не и идва", как ще остават анонимни  Thinking

Е, много ясно, че няма да остават анонимни... не и за старите потребители! Модовете ще работят за доброто на децата и ще уведомяват овреме съответните родители за подобни теми  Twisted Evil После ще се заформя форумска дискусия "Какво да правим" в скрития подфорум "Бг-бабби"  Wink Ще се излиза с общо решение по въпроса и младите дето не им идва ще бъдат уведомени надлежно  Mr. Green Все пак са си наши деца, форумски.. нъл тъй  Grinning Всички сме заинтересовани  Laughing

# 66
Това ме навежда на мисълта, че вече е време да започнем изясняването на критериите, които трябва да изпълним, за да имаме достъп до този скрит подфорум. 10 години май ще стигнат, за да се доближим до консенсуса  Mr. Green

# 67

В профила ще има прозорче за генетичния материал, който седи зад този линк.
Прозорчето ще е със звездичка, естествено.

# 68
Вместо снимки на аватарите, ще има прозорче,където ще се виждаме на живо. Joy

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 13:47 от Eis

# 69
За да пишеш във форума ще трябва първо да минеш щателна проверка от психиатър.
Ще има 100-тина подфорума, като определени потребители ще виждат само определени подфоруми. Със сигурност ще има подфоруми домашно раждане и изкуствено раждане.
Някои потребители ще получават заплата за мърдостите, които споделят с простосмъртните.
Да сложиш реклама във форума ще е 10 пъти по-скъпо от това да пуснеш едноминутна реклама по най-гледаната тв в най-гледаното време.
В профила ще има опция роднински връзки между потребители.
Това ми показа моето кристално кълбо.

# 70
  • Варна
След 10 години Александърчо на Мерзавеца таман ще пропише у форума, младо кюрпе, хит-второ поколение.

# 71
След 10 години Александърчо на Мерзавеца таман ще пропише у форума, младо кюрпе, хит-второ поколение.

Александърчо съвсем скоро ще се научи да пише защото е бая по-интелигентно дете от връстниците си. Говорим за генетика все пак.

# 72
Чудно ми е тогава с какво ще се хвалите у форОма? newsm78
С добрите оценки на внуците или с новите летящи яхти?

ДеянаЗ, ти си кака Laughing

# 73

Александърчо съвсем скоро ще се научи да пише защото е бая по-интелигентно дете от връстниците си. Говорим за генетика все пак.
А баща му ще сипе из форумите:"Пички и пичета, 'одих на почивка до Марс....с новия Ол инклузив на Ариана-5-....само милионче ми стъпи, ма то това са ми джобните пари, дето ги давам у Сън Сити и Чакарака за седмица-две, все пак, ако ме разбирате к'о искам да ви к'аа".
 Laughing

# 74
А аз май и след 10 години няма да съм разбрала мерзавеца последно жоро01 ли е и ако да- какво общо има със сопрано и дали това е нова регистрация или бана му е изтекъл...

Общи условия

Активация на акаунт