Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 380
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Моля ви спешно един добър ама Наистина добър педиатър!Вече ще полудея.........
Незнам дали ще съм полезна вече, доста късно отговарям, но все пак да кажа, че много хубави неща съм чувала за Д-р. Симеонов от Медика1. Затова и записах Дебора при него, да чукам на дърво не ми се е налагало да се сблъсквам с  кой знае какви проблеми. Но винаги се задълбочава. Ако решешиш мога и телефони да ти дам
Ние пак подсмърчаме, но иначе чакаме Коледа и особено Аз, защото ще съм в отпуска.
Хайде да си повдигнем наструението, че тоя студ вън ми действа подтискащо, поне да имаше сняг, че да омекне времето и да стане по-светло.

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 11:08 от Deni@

# 166
  • Ямбол
Ако този д-р Симеонов е същият, който водеше консултациите навремето, когато Данчо беше бебе, то аз не бих го препоръчала. Тогава работеше в детското към първа поликлиника  и отговаряше за нашия квартал. Но може и да е друг.

Моето настроение в последно време е много скапано. Имам много служебни проблеми.  Tired

# 167
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но нямахме интернет доста време в къщи, а на работа не ми оставаше и свободна минута. Благодаря на Лиляна и Дени за отговорите, май така ще направим с пампа ще чакаме лятото, но дано да вземе да пие по-малко вода, че ми омръзна всяка нощ да го преобличаме напълно поради подгизване и на спалния чувал.
Тук в София си поваля доста сняг в събота и вчера, но не се задържа за моя радост, че хич не ме бива да ходя по това нещо. Но пък Тото му се радваше само дето не разбираше, защо е мокро и студено. Викаше Ауууу и идва да му стоплим ръчичките и после пак.

# 168
Здравейте и от мен.Аз съм още едно майче от Ямбол, което се присъединява във вашата темичка, по покана на Eis  bouquet. Няколко пъти съм ви чела, сега започнах редовно, но все не намирам смелост да пиша. Embarassed
Синът ми е на 1година и 4 месеца ,с Валери на мама Isi Kam са родени на една дата(гледам, че и тя се е присъединила в темичката). Аз не работя все още, гледам си детето, на пролет ще я мислим Wink.Какво друго за мен.... newsm78 На 27 г. съм, казвам се Венета, ще сложа снимки по-късно.

# 169
Здравейте на всички Ямболлийки!!  bouquet
Имам едно въпросче към вас.Бихте ли ми дали координати на добра фризьорка от салон "Линия", която наистина е добър професионалист и на която мога да се доверя.

# 170
Здравейте момичета,
Това е моето първо участие във форума. Не знам дали коректно ще поместя въпроса си /още се ориентирам/, но вярвам, че ще получа помощ от вас.
Бих искала да избера добър петдиатър за моето малко бебче. В момента сме записани при лекар, за който смятам, че е добър специалист, но е семеен лекар и изключително натоварен. Непрекъснато влизат и излизат хора, дори когато детето е съблечено голо за преглед. Дори в деня за детска консултация идват възрастни и влизат, редовно стават скандали. Иска ми се да посещавам лекар, който е единствено и само педиатър и по възможност кабинетът му да не е в поликлиниката. Бихте ли ме посъветвали. Какво бихте казали за д-р Ат. Петрова и д-р Шевъртова? Не са ли и те общопрактикуващи, а не педиатри?
Очаквам съдействието Ви.

# 171
  • Ямбол
Привет на всички новопишещи( Rolling Eyes)!
Не мога да отговоря на въпросите ви.

Ей, сем. Вождови, къде се покрихте? Ами другите? Иве, Краси? Ехоооо! Whistling

# 172

Ей, сем. Вождови, къде се покрихте? Ами другите? Иве, Краси? Ехоооо! Whistling
Аз съм с нова регистрация,поради лични причини. Grinning
Привет на новодошлите първо! Hug
Зизу,Д-р Шевъртова е общопрактикуващ лекар,преди това е била педиатър-невролог. Wink
Светлана,аз ходя на друго място и не мога да ти кажа.Преди ходех на Лили Лионел,но не ми допадат. Simple Smile
Венка,радвам се,че прие поканата ми. Hug
Бубка,завиждам ви за снега. Laughing
Кажете ново зимно име на заглавието,за да го сменя. Grinning

# 173
  • под дъгата
MARIKA, нов имидж? Пък аз се чудех, защо не те засичам по другите теми вече   Grinning

# 174
MARIKA, нов имидж? Пък аз се чудех, защо не те засичам по другите теми вече   Grinning
Ами аз и без това рядко пиша вече из другите,като изключим спамо-чата. Laughing

# 175
  • Ямбол
Ей тая пъстра есенна темичка стана зимна приказка, май 

Кажете ново зимно име на заглавието,за да го сменя. Grinning
Горе виждам подсказка за заглавието, но понеже няма сняг, а само мъгла, може да се измисли нещо като съчетание от двете. Сега обаче не ми идва нищо на ум, само глупави от рода на: "приказна мъгла", "мъглива приказка", ... Grinning

# 176
Мислех си да е свързано с празниците. newsm78Не знам.
А Коледна среща поне няма ли да направим? Crossing Arms Party

# 177
  • Ямбол
Аз нали казах, че само за глупости се сещам.

За среща - да, цяла година се каним. Последната кога беше, че не помня вече. Ай, записвайте се.
Аз съм първи номер(или втори след MARIKA).

MARIKA, нямаш ли път към София? Онзи ден си говорих с една съфорумка от София и тя ме покани на коледния общофорумски купон, но нито ми се ходи сама, нито мога да пътувам сама. А? Какво ще кажеш? Rolling Eyes

# 178
Кога е тоя купон?
Аз спя в сестра ми по принцип,но тя на 15 и 16 е на фирмен купон ,а аз нямам ключ. GrinningАма не знам мъжо дали няма да иска да дойде и той. Mr. Green

# 179
  • Ямбол
Кога е тоя купон?
Аз спя в сестра ми по принцип,но тя на 15 и 16 е на фирмен купон ,а аз нямам ключ. GrinningАма не знам мъжо дали няма да иска да дойде и той. Mr. Green
Една вечер може и да се пропусне спането Mr. Green. Някъде по Коледа ще е. В клюкарника върви тема за датата.
Ама ти сега да не помислиш, че на всяка цена съм решила. Просто попитах, ако евентуално се навиеш. И какво пречи, ако мъжът ти дойде - нищо, то и други е имало с мъжете си.

Общи условия

Активация на акаунт