Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 391
  • 280
  •   1
Отговори
# 150

Р.S. Краси ако искаш мога да ти дам координати на алерголог в Стара Загора, Д-р Яковлиев се казва?  bouquet
Благодаря,но ще ходим в Бургас. Hug

# 151
Мале ,мале какво става с вас бе хора?Много работите?Побутвам темата,че е изостанала много!

# 152
  • Ямбол
Аз съм целодневно заета със стачката и се прибирам много уморена. Следя новините и така. Днес почиствахме парк "Боровец". Утре пак съм в София.
Децата ми са при бабите, че тук няма кой да ги гледа.

Хайде лека, аз ще лягам рано, че и рано ще пътувам.
Пишете вие как сте!

# 153
Ние май разгадахме загадката. tooth
Моята мома има алергия към праскови и кайсии.А всеки ден пиеше такъв сок и данон с тези плодове. smile3538

# 154
Браво на вас, че сте разбрали от какво е. Много е гадно да пазиш детето си от всичко и да не знаеш от какво ще направи реакция.

Аз искам един съвет от мамите дето са го минали вече тоя проблем с памперсите. Тото пие страшно много вода по литри. През нощта с по-малко от половин литър течности не сме минавали (вади много трудно зъби и се буди постоянно, водата му е начина да се успокои и да заспи отново). Поради тази причина почти всяка нощ е опикан зверски. Не мога въобще да си помисля за махане на памперса щото през деня той си пишка на 5-10 мин и да е мокър, хич му не дреме. Пробвах всякакви марки и пак пропускат. За акането почва да си дърпа памперса като му се ака или е свършил работата, ама за това пишкане ми изглежда направо невъзможно да го науча да си казва, а пък то май трябва само на гърнето да си виси. Давайте акъл какво да правя.

# 155
  • Ямбол
Бубката, аз изчаках това лято и веднага щом стана топло махнах памперса. Не ми е казвала, но към края на лятото(когато вече беше на 2г.) започна да се усеща и да ми казва. Маги не пие много вода по принцип.
Съветът ми е да изчакаш до пролетта, когато ще сте с по-малко дрехи и тогава да започнеш с опитите да махаш памперс. Дотогава може да намалите и водата и да стане по-лесно.

# 156
Здравейте! Граждани на Ямбол, ще гласувате ли? Аз ще тръгвам след малко.

Аз искам един съвет от мамите дето са го минали вече тоя проблем с памперсите. Тото пие страшно много вода по литри. През нощта с по-малко от половин литър течности не сме минавали (вади много трудно зъби и се буди постоянно, водата му е начина да се успокои и да заспи отново). Поради тази причина почти всяка нощ е опикан зверски. Не мога въобще да си помисля за махане на памперса щото през деня той си пишка на 5-10 мин и да е мокър, хич му не дреме. Пробвах всякакви марки и пак пропускат. За акането почва да си дърпа памперса като му се ака или е свършил работата, ама за това пишкане ми изглежда направо невъзможно да го науча да си казва, а пък то май трябва само на гърнето да си виси. Давайте акъл какво да правя.
И аз като Лиляна мисля, че трябва да изчакаш докато се затопли времето. Но според мен детето е малко, че да казва "пиш и ако". А за това, че пие много вода не се тревожи и моето дете така пие. Но си казва вече и се стиска.
Като махнеш памперса едно известно време ще се начурква в гащите после ще започне да ти казва но дакато го събуеш и т.н. то пак ще се напишка и после ще започне да се стиска Simple Smile. Трябва да си спокойна и много упорита, и изчакай лятото, защото ще ти е по-удобно с прането и изсъхването на дрехите. Пък и сега има опасност Тото да настива по-вече. Чао и успех

# 157
  • Ямбол
Задължително ще гласувам.
По обяд обаче.

# 158
Оле,оле,колко назад темата...то и аз не помагам де  Embarassed ама наистина не ми остава време...а като имам такова-отдавам се напълно на почивка,че ми липсва Wink нашето тати не е добре с единия бъбрек напоследък и лежа в болница за два дни...сега обаче му предстои операция  Cry няма избор...иначе правим ремонт на един апартамент и живот и здраве ще се местим до месец-два-три Wink и това е около нас...Лора още е с пампа,ама без биба  bowuu (то за срамотиите сега да се хвалим чак че сме без биба,ама айде  Embarassed ) аз съм добре долу-горе....ще почвам да уча паак :/
Честито на новозабременелите! Simple Smile хайде,до скоро!

# 159
Добро утро, на всички Simple Smile
Аз днес си пия кафето в къщи, но колежките ми са на работа, много работа имаме и всяка събота се работи. Вчера са ми превели първата заплата незнам още колко е, но да ви почерпя

# 160
  • Ямбол
Честито, Дени!
Да си я похарчиш с кеф!

ScreamingMamaa, с теб сме и да носиш много здраве на вожда. Малко му е била бирата явно. Да се оправя бързо!

Аз след малко ще излизам с Маги в квартала да й купя обувки и пантофи и да се разходим.
До скоро!

# 161
Моля ви спешно един добър ама Наистина добър педиатър!Вече ще полудея.........

# 162
  • Ямбол
Ха добър ден и от мен  Simple Smile
Аз имам едно питане! Кажете ми фризьори в Ямбол, които да си разбират от работата! Аз хубаво се подстригах след като родих и сега през месец се чудя къде да ида и да експериментирам с косата си, ноооо.... последния път ме подкъсиха доста повече отколкото исках Angry Досега чаках да поизрасте и пак съм готова да седна под нечия ножица. smile3553 Ама хич не е лесно да си новоизлюпена ямболийка, всички салони отвън да ти изглеждат добре, а пък мъжо ти да казва "дай да те острижа с машинката де, какво толкова се чудиш"  - ааааа  box  box
Така че ще съм ви мнооого благодарна, ако ми кажете едно две места ( и телефончета евентуално, за да си запазя час ,че да не се моткам много много )  Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 17:45 от Wild Thing

# 163
  • Ямбол
Как сте, бре? Пак сме отишли на найста страница.

Диана К, за съжаление не мога да помогна. Нямали сме засега много здравословни проблеми с децата и не мога да кажа колко добра е нашата лекарка. Дано и не ни се налага скоро да я търсим.

Wild Thing, аз ходя при Таня до подлеза на ул "Раковски" на гърба на заведението "Арфа". Доволна съм, но тя ми е свикнала на изискванията и се разбираме добре. Понякога ходя само за освежаване на краищата и не личи да съм подстригвана, т.е. дължината не я намаля. Много съм доволна от боядисването й. Ако искаш телефон - на ЛС.
Други колежки пък са доволни от салон "Линия", но от точно определена фризьорка там, ама не я знам коя е. Освен това е и малко по-скъпо там.

Ай, до скоро!

# 164
  • под дъгата
Ей тая пъстра есенна темичка стана зимна приказка, май  Laughing Има ли вече сняг в Ямбол?

В тая прехвалена "Линия" наистина зависи при кой ще попаднеш. Летата, прекарани в Ямбол, се излъгах да ида, първият път ме подстригва една отегчена кака, която общо взето нищо особено не свърши, втория път попаднах на свястна, която си разбираше от работата и се съобразяваше с изискванията ми. Даде ми визитка, при желание от вас ще я потърся и ще оставя координати.

Общи условия

Активация на акаунт