Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 383
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Значи,освен ситни пъпчици,няма нито хрема,нито слуз или разтройство,нито киха,нито и сълзят очите,нищо друго.Само ситни пъпчици по краката и дупето и понякога по корема ,но рядко.

# 136
А със секцио ли си раждала или нормално?

# 137
А със секцио ли си раждала или нормално?
Нормално раждах и двата пъти,това какво общо има? newsm78

# 138
Ами тези проблеми се срещат по-често при деца раждани със секцио и от майки с голям престой по време на бремеността в болница и тъй като нормалната микрофлора, която обитава кожата на човек и играе ролята на бариера срещу различните кожни инфекции се изгражда при преминаване през родовите пътища. Децата излезли със секцио нямат такава и доста време може да са с проблемна кожа. А нещата с алергиите са свързани, защото и двете са реакция срещу нещо в околната среда и обикновено получили се алергичен обрив, почти винаги е съпроводен с някаква инфекция.
Ако сте се навили да водите детето на специалист, мога да дам координати за двама в софия (свободен прием и по здравна каса).

# 139
Много ни е далеч,миналия месец бяхме в София,но без малката.Вероятно ще търсим в Бургас.

# 140
Здравейте, бройте ме към работните мами. От утре съм на работа в Миролио, като лаборант. За сега на дневна смяна, а после застъпвам на въртящи се смени. Стискате и на мен палци, дано ми харесат условията и да се задържа там. Работата ме привлича.

# 141
И аз съм от работещите от 1 октомври. Таткото гледа малкия вкъщи до към 3 следобед когато се прибирам, но не може да го преспива на обяд и е пълен ужас и двамата супер изнервени, викове, ревове.

# 142
Дени,стискам. Peace
Успех!

# 143
Здравейте и от мен.Преди 3 дни тестът окончателно потвърди съмненията ми, че съм бременна Grinning  Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Ямбол. Синът си го раждах в София, затова не съм много ориентирана. Мисля да не бързам още да ходя, но все пак - събирам информация. Какво ще ми кажете за д-р Янчева в каргонската поликлиника? 

# 144
Аз живея до първа поликлиника и в каргонската не ги познавам.Дано някое майче да ти бъде полезно! Peace
И честитоооооо! Hug

# 145
Здравейте милички,аз се изнасях и за сега сме в майкини и затова ме няма много много.За сега сме увладяли афтите с разни мазила и съм раждала секцио.
За Д-р Янчева аз в момента съм при нея за прегледи и консултации и нямам уплаквания .По принцип съм фен на Д-р Славейков ,но за съжаление не предлага и Ж.К.и за това той сам ми препоръча Янчева.На 16 съм на преглед при нея.
Целувки и до скоро

# 146
  • Монреал
Честито и от мен, МериЛу! Моите консултации ги води д-р Янчева. много съм доволна. Със сигурност ще продължа да ходя при нея и занапред. Тя вече ми стана нещо като личен гинеколог. Laughing
Ами тези проблеми се срещат по-често при деца раждани със секцио и от майки с голям престой по време на бремеността в болница и тъй като нормалната микрофлора, която обитава кожата на човек и играе ролята на бариера срещу различните кожни инфекции се изгражда при преминаване през родовите пътища. Децата излезли със секцио нямат такава и доста време може да са с проблемна кожа. А нещата с алергиите са свързани, защото и двете са реакция срещу нещо в околната среда и обикновено получили се алергичен обрив, почти винаги е съпроводен с някаква инфекция.
Това ми се струва меко казано несериозно. Как ще се изгради този защитен слой докато преминава през родовите пътища? Обикновено това става за няколко часа, понякога и по-малко от час. И как престоя на бременната в болницатата ще повлияе на кожата на бебчо? newsm78
Ей това се чудя аз.
п.п. не искам да споря, просто теорията ми се вижда смешна.

# 147
Дима, ако четеш на английски хвърли едно око на тези статии (там подробно е описана връзката между нормалната микрофлора на кожата, атопичния дерматит и стафилококус ауреус - най-честия причинител на язвите по кожата).
http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=265870
http://adc.bmj.com/cgi/content/full/89/11/993#T2
http://www.medscape.com/viewarticle/504850_4
Не споря просто работя микробиология и връзката и с околната среда.

Честито Мери-Лу, лека и спокойна бременност, здраво и хубаво бебе!
Дени как мина първия работен ден?

# 148
Дени как мина първия работен ден?
Ами много се изморих и много ми липсва Дебора, но няма да се оплаквам. Явно ще трябва да мине време, за да свикна с работата и новите хора около мен.
Здравейте и от мен.Преди 3 дни тестът окончателно потвърди съмненията ми, че съм бременна Grinning  Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Ямбол. Синът си го раждах в София, затова не съм много ориентирана. Мисля да не бързам още да ходя, но все пак - събирам информация. Какво ще ми кажете за д-р Янчева в каргонската поликлиника? 
Първо ЧЕСТИТО, много се радвам за вас.
Аз бях при д-р Табакова и съм много доволна. Отностно бременните е много строга, но знаех че сме в сигурни ръце и аз и бебето. И на мен тя ми е като личен гинеколог.
Препоръчвала съм я на 2 приятелки и двете останаха доволни.
Успех!

# 149
Здравейте момичета!Отдавна не съм писала,но затова пък ви чета редовно.
Честито на МериЛу и да кажа ,че аз бях при ЯНЧЕВА и съм много доволна.Много добре обяснява и през цялата бременност никога не съм се притеснявала да и звъня ако нещо ме е притеснявало.Както каза Дима и на мен ми е като личен гинеколог и сега продължавам да ходя при нея.
Лека бременност на МериЛу и лек ден!

Р.S. Краси ако искаш мога да ти дам координати на алерголог в Стара Загора, Д-р Яковлиев се казва?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт