Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 367
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Кога, казвате, ще има среща? Wink[/color]
Чакам предложения,но... Rolling Eyes

Само чакате наготово  Mr. Green дайте вие едно предложение де  Crossing Arms направете една организацийка, па подгответе заведението, турете хубави дрехи и ме поканете   bouquet хаха.

Басейните, единия е в Математическа Гимназия / ако все още съществува / а другия е на ма... опа! в Златен Рог , гимназия по изучаване на чужди езици. Къв' тоз мерак да се пличкате декември месец ?!  Joy

# 196
То не остана време за среща. WinkМного сте несериозни! Crossing Arms

# 197
Тъкмо се върнах от празника в градината.Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202645&view=1&photo=1,ето и клип http://krasi76.multiply.com/video/item/4/IMG_1860.AVI. Wink

# 198
Здравейте Wink
MARIKA това ти ли си бе  Joy .Изоставам много
Днес детето ми има празник,ама майки няма да има,при нас никога няма майки  Tired
Това ще й е първата среща с дядо Коледа,какви ли емоции ще има после,не знам.
А с тез' потнЯци,не е ли студено  Party А MARIKA?
Тук съм ...пишете,пишете,аз ше ви чета  Grinning

# 199
Здравейте Wink
MARIKA това ти ли си бе  Joy
bowuu

# 200
Къв' тоз мерак да се пличкате декември месец ?!  Joy

ха ха ха...свекито живеят точно там на майната си...в златен рог... но аз понеже не съм от Ямбол не  се депресирам от факта, че е точно в този орган хи- хи

А за зиме - лете...ние си ходиме целогодишно на басеийн в Сф....  Mr. Green

# 201
Аз съм от канадските мами, но тъй като Ямбол ми е роден град и в момента съм тук на гости, искам да ви питам нещо. Можете ли да ми кажете къде мога да намеря продукти на Плазмон? Искам да купя някакви бисквити на моята кукла, бях чула че има пак на Плазмон и някакви бисквити на прах, но досега в който и магазин да вляза, никъде ги няма Rolling Eyes Искаше ми се и някакъв бебешки кус-кус да купя, ама и такова не мога да намеря. То не съм и обикаляла много, но ако можете да ми помогнете с информация ще съм ви безкрайно благодарна  bouquet

# 202
Годината, която се задава, с шепи радост да раздава, да бъде мирна, плодовита и за вас да е честита!!!
Когато старата Година си отива, а Новата в дванайсет се роди, желая ви от все сърце да сте щастливи и нека в тази нощ красива се сбъднат всички ваши хубави мечти!
Честита Нова 2008 Година!!!

Аз съм от канадските мами, но тъй като Ямбол ми е роден град и в момента съм тук на гости, искам да ви питам нещо. Можете ли да ми кажете къде мога да намеря продукти на Плазмон? Искам да купя някакви бисквити на моята кукла, бях чула че има пак на Плазмон и някакви бисквити на прах, но досега в който и магазин да вляза, никъде ги няма Rolling Eyes Искаше ми се и някакъв бебешки кус-кус да купя, ама и такова не мога да намеря. То не съм и обикаляла много, но ако можете да ми помогнете с информация ще съм ви безкрайно благодарна  bouquet
малко късно ,но дано да ти помогна най-вече такива бисквитки ще намериш в Кауфланд и на Раковска срещу Вилтона има едно магазинче за детски храни по едни стълбички се слиза надолу

# 203
Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници!
И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат!

Честита Нова Година!

# 204
  • Ямбол
Честита Ви Новата година!
Да сте много здрави и щастливи!

Ние бяхме три дни на хижа, изкарахме си прекрасно. Починах си добре.
Сега отивам да прибирам децата от бабите.

# 205
Успешна година и от мен! Hug

# 206
Сега ще пусна снимки и клипчета,че предиобяд ме домързя. Blush
Снимки-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203854
Клипчета-http://krasi76.multiply.com/video/item/7/IMG_2112.AVI
http://krasi76.multiply.com/video/item/5

# 207
Честита ви нова година,много здраве и щастие .
Красе, виждам че добре сте си изкарали празниците.Я кажи тази варицела кога я хванахте и за колко време мина?Страх ме е Нина да не ми докара някоя в къщи.

# 208
Честита ви нова година,много здраве и щастие .
Красе, виждам че добре сте си изкарали празниците.Я кажи тази варицела кога я хванахте и за колко време мина?Страх ме е Нина да не ми докара някоя в къщи.
Значи не я хванахме в градината,а в поликлиниката от едно дете.Но сто процента сме заразили децата в градината,обадих се да сложат карантина.И мина за около 12 дни,като не броя падането на коричките на пъпките,но тогава вече детето не се води заразно.Кофти я изкарахме,без темп. но имаше болезнени пъпки на дупето,една под клепача на окото/от вътрешна страна/ и в гърлото,та не можеше да се храни.От спадането на имунитета по време на варицелата лепнахме и червено гърло и кашлица,та два пъти ходихме в тъмното при дежурния доктор.Едната вечер даже беше точно на Коледа.

# 209
Ей Красе,то голям зор е било мила.
кога ли и мен ще ме изненада с честитка,дано поне да съм родила че на веднъж и двете да я карат

Общи условия

Активация на акаунт