Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 376
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
О,по Коледа те ще са на гости у нас със зетя.Аз трябва да съм тук.Сега ще потърся темата,за да видя датата. Grinning

# 181
Здравейте, момичета!
Включвам се във темичката ви за да ви моля за услуга Simple Smile
Моя приятелка отчаяно се нуждае от мнооого добър, отракан от всякъде адвокат от Елхово, Ямбол или Сливен. Бихте ли ми  препоръчали някой, ако знаете разбира се. Можете да ми отговаряте на лични за да не разводняваме темата! Благодаря ви предварително!   bouquet

# 182
Тук съм newsm18 ,тук съм!!  newsm18
Здравейте на всички.Добре дошли на новите.В седмицата един път преглеждам темата,но все нямам настроение да пиша май.Тази вечер съм на енергийна напитка  Whistling и пиша с голямо желание  Mr. Green (майтап ... не съм пила много )
Не мога да помогна на горните въпроси,нито прическата ми е като хората,не съм запозната с лекарите и адвокати не знам( да чукна на дърво не са ми трябвали)

Аз работя ли,работя.Даже време за компютър не ми остава много.Е не съм се скъсала от работа де.  Crazy
Ем това е от мен  newsm57

А за заглавието,слагаш една   madnoel и няма да има второ,като нашето ...

# 183
Е*ах го, жив съм Simple Smile 2 седмици в таа болница без да правя нищо ма побъркаха ...
оправиха и бъбрек и уретер и всичко, сега имам само 1 консултация на 21-ви декември пак във ВМА и толкоз.
А нема ли да направим няк'ва предколедна сбирка на форума ? ъм ? нещо ново покрай вас ?
гледам за около месец не сте изписали много :Р :Р :Р

от понеделник съм си пак в офисаааа на работааа  Hug

# 184
  • Ямбол
Ай, честито изписване и да не се връщаш там! Наблягаш на бирата и си готов.

Аз бягам, че Маги се събуди...

До скоро!

# 185
Вожде и майка лежа за подобна операция  в Александровска миналия месец.Гадна работа са тия болести!
За срещата съм на линия винаги,освен по празниците. Peace

# 186
  • Ямбол
Здравейте  Laughing
Аз пак с едно въпросче! Знам че повечето от вас отдавна не се занимават с пюрета и каши, но все пак да попитам някой мяркал ли е пюрета на Sunval, някъде другаде освен на магазина до болницата?  newsm78

# 187
  • под дъгата
Лятото открих Сънвал единствено в магазина до болницата.
Кога, казвате, ще има среща? Wink

# 188
Кога, казвате, ще има среща? Wink[/color]
Чакам предложения,но... Rolling Eyes

# 189
  • Ямбол
И аз се записвам, казвайте дата и да ходим да търсим заведение. Страхувам се, че вече всичко ще е заето.

# 190
Здравейте, мами от Ямбол! Ние скоро се включихме във вашите редици.
Моля ви за спешна помощ!
Утре ставаме на 40 дни и ще ходим на църква, но трябва да носим постна погача /питка/.
Къде в Ямбол мога да намеря без предварителна поръчка?
Благодаря предварително!
Желаем ви ведро коледно настроение!

# 191
  • Монреал
Попитай в хлебарниците какво слагат в питките. Не вярвам да слагат яйца и мляко. А и на етикета би трябвало да пише какво съдържа.
На нас и при двете деца не искаха нищо от църквата в манастира в Кабиле. 40-ия ден на големия съвпадна с Цветница, тогава носихме сладки, а втория път за Гого бяха пости и ги отказаха. За питка нищо не знаехме, казаха, че нищо не трябва да се носи и пари не искаха даже. Ние пуснахме обаче в касата за дарения.
Във всяка църква е различно.

# 192
Здравейте момичета,

Не съм от Ямбол, обаче съм ямболска снаха  Mr. Green и около празниците ще сме 15 дни в града.... Искам да ви попитам има ли басейн в Ямбол, където може да се ходи с малко дете?

Благодаря предварително  bouquet

# 193
Има един, на Вега, ама там за този сезон задължително трябва да си носите кънки за лед  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
нямаме такъви басейни, има 2 закрити до колкото знам, ама определено не са за малко дете.

А за срещата к'во чакате, пак аз ли ша ва организирам ?  bowuu
всъщност има ли наистина желащи, че скоро не съм ходил на Китайски ресторант  Joy

# 194
..........има 2 закрити до колкото знам................

А къде се намират? ...де'т се вика, дечко може и при баба си да стои........

Общи условия

Активация на акаунт