Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 365
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Можеше и по-зле да е. ooooh!Някой вдигат висока температура 5-6 дни. #Crazy

# 211
пази Боже!!!

# 212
А най-лошото е,че мъжо и голямата щерка не са я карали и сега стоят на тръни. Laughing

# 213
  • Там където е семейството ми
А най-лошото е,че мъжо и голямата щерка не са я карали и сега стоят на тръни. Laughing

Честита ви нова година на всички.
Нека новата 2008 год.само хубави неща ви донесе. Hug

П.П.Красе,ще я хванат гаранция....и при тях ще е голям зор. Rolling Eyes
Казвам го от собствен опит.
Миналата година Боби я кара април месец,излязоха му двайсетина пъпки,повечето по-главата,без Т и разболяване.
Аз все си мислех,че предвид здравият имунитет,който имам няма да прихване да ама не..... Tired
Опъпчих се,че приличах на мутант,пък от Т направо изгарях.Два дни след мени  малката се зарази,явно и тя от батко си и при нея мина без усложнения и без Т.
Мъжът ми вече я беше карал,тъй,че беше спокоен. Simple Smile

Пък как сърбяха тия пъпки,да не говоря,не смеех да се пипна по-лицето и без това,се бях травмирала достатъчно ,че ми отиде хубостта от тия пъпки.
 Mr. Green

# 214
Ивка,голямата вече е цялата в пъпки. Confused
Честита Нова година и на теб! HugТи защо не пишеш вече?

# 215
  • Там където е семейството ми
Ивка,голямата вече е цялата в пъпки. Confused
Честита Нова година и на теб! HugТи защо не пишеш вече?
Много лошо,съжалявам,но просто няма начин да са били в контакт с малката и да не прихванат.
Сега да се готви мъжът ти и той е вътре,и до няколко дни ще се опъпчи и той,хич не ми се иска да те плаша,но е така за съжаление.
Е определено като мина,аз се поуспокоих,че вече и четиримата сме опекани и няма как да прихванем повече,въпреки,че.....има и случай,когато си карал шарка и може да повториш.Но това на 1000 веднъж,все си мисля,че няма да сме хилядният вариант.

За писането,пиша си Красе,ама няма новости покрай нас,все едно и също,децата растат,хубавеят и дивеят.Нямам търпение във понеделник да пратя Боби на градина,че да отдъхна малко,умът ми взе това дете.То не се ли карат,то не се ли бият,малката не отстъпва и си връща на момента  и става една................. smile3511

Нещо обаче,днеска,като,че ли започна нещо да поприкашля,че ще видим как ще е до понеделник,може  ида се размине със дома.И без това във понеделник,ще имаме вечерта гости,та може и да го оставя у дома да помага със приготовленията за празника,то аз си знам,само каква помощ ще е де,ама...... Rolling Eyes

# 216
Здравейте , ямболски майчета /и бащи/!
Искам да ви попитам при кои детски лекари водите децата си и доволни ли сте от тях? Търсим свестен детски лекар за прегледи на частно, такъв, който прави нужните изследвания, преди да пристъпи към даване на антибиотик? Нашето бебе е на 2 месеца, а вече е с настинка.
И друго исках да попитам: има ли сред вас, ползващи за децата си класическа хомеопатия и да ми препоръчате подходящ лекар в града?
Благодаря предварително!
Честита, здрава и успешна 2008 година!

# 217
Можеше и по-зле да е. ooooh!Някой вдигат висока температура 5-6 дни. #Crazy
При нас беше така.Но освен варицела имаше и гнойн ангина.Пъпките бяха , както казваш, и на слабините ,и на очите,абе навсякъде.Но поне не ги чеса въобще.Караше ме да ги целувам Simple Smile

# 218
Упс EmbarassedЗа много години Hug

# 219
  • Ямбол
Честит Рожден ден Дени@!
Бъди здрава и щастлива!

# 220
Ееее,ти се появи бре! Laughing Wink

Дени,жива и здрава бъди!Честит празник!  bouquet Hug

# 221
Ооооо Мариянка ,ти се появи най-после ...браво!
Хайде да ви почерпя  party023 beer2  food010(кафе,бира...кой каквото иска)
Дени ,честито и на теб на 1 патеричка,много здраве и любов

# 222
Честито на Дени и Диана К !!! Пожелавам ви здраве и щастие, и то по много Simple Smile

P.S  И аз ... За много години  Hug

# 223
Диана К,честит рожден ден!Желая ти много здраве,любов,щастие,късмет,пари!  bouquet

# 224
Мерси на всички,бързам да ви пиша да се запасите с вода че 2 дена няма да има вода в целия град!

Общи условия

Активация на акаунт