Тайната на перфектната кожа.

• 203 560
  • 831
  •   1
Отговори
# 210
Аз да ви питам - срещали ли сте из нета нещо като он - лайн диагностика на кожата, с много въпроси и накрая с препоръки.
Четох че в сайта на Виши имало но така и не го открих.Аз ли не знам къде да гледам #Crazy.
Уж ми е суха кожата, една опъната я чуствам обаче и пъпки не ме подминават.
Чета ви и вече се чудя какво да пробвам и да мажа.

# 211
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Бъни, купи си кокосово масло на Икаров ... в кутийка  , като крем с добавка на витамини, не мирише на нищо ... стои твърдо, но върху кожата се разтапя .. около 2 лв. струва и е страхотно

# 212
secretgarden това кокосово масло за какво е,за суха кожа ли е, и за какво помага...

# 213
преписвам от листовката- това тропическо масло е подходящо за поддържане на здрава и нормална кожа, т.е. кожа без особени проблеми. Може да се използва за директно масажиране на лицето, шията, деколтето, както и цялото тяло, особено за сухи кожи след баня. Благодарение на своя състав от наситени мастни киселини, то попива много бързио в кожат аи я превръща в кадифе. Предпазва от напуквне ръцете и петите. Подходящо е за смесване с готови слънцепредпазни кремове, млека, емулсии, както и в чист вид преди и след слънчеви бани. Създава устойчив защитен слой. ...при температурапод 25 градуса по целзий кокосовото масло е в твърдо състояние. поставено върху кожата то веднага се стапя ....

Има и други по- подходящи масла за суха кожа, но те са като олио, а това стои като крем

# 214
  • София
Аз да ви питам - срещали ли сте из нета нещо като он - лайн диагностика на кожата, с много въпроси и накрая с препоръки.
Четох че в сайта на Виши имало но така и не го открих.Аз ли не знам къде да гледам #Crazy.
Уж ми е суха кожата, една опъната я чуствам обаче и пъпки не ме подминават.
Чета ви и вече се чудя какво да пробвам и да мажа.
Бъни, купи си кокосово масло на Икаров ... в кутийка  , като крем с добавка на витамини, не мирише на нищо ... стои твърдо, но върху кожата се разтапя .. около 2 лв. струва и е страхотно
Ами моята кожа като объркам козметиките става такава - суха, опъната и ми излизат пъпки. Но съм далече от мисълта, че става дума за суха кожа като суха, защото не  произвежда достатъчно мазнини. А става дума за суха кожа като изсушена от почистващите продукти, гримовете и климата и дехидратирана вследствие на това. При такава кожа лесно излизат пъпки, тъй като тя сама се опитва да се възстанови и мастните й жлези започват да работят повече. В резултат порите се запушват и стават пъпки. За това трябва да се подбере щадящ измиващ продукт, който да отпушва порите същевременно (аз на такъв още не съм попаднала, но не значи, че няма) и да се използва хидратиращ крем за нормална до смесена кожа. Аз установих, че много добре ми действат кремовете на клиник - супердифенсът и онзи с осемте антиоксиданта. Тези дни ползвах тестер на аквалията на виши, но на него пишеше лайт. Т.е сигурно е за мазни кожи. От него си почувствах кожата опъната и ми се загряваше някак, но пък на сутринта изглеждаше доста свежа. Сигурно за нормална кожа също има такъв крем - ще търся тестер и ще докладвам.
А кокосовото масло е за много суха кожа. Суха в смисъл не произвеждаща достатъчно мазнина. Ако се маже на друга кожа, например нормал, а още по-зле - мазна или смесена кожа, тогава запушва порите и след 10-тина дни стават много пъпки. Поне при мен се получава така. Аз за това гроздовото масло си го мажа веднъж седмично сле дълбоко почистване на лицето.

# 215
Е, незнам , аз такива гадости не си мажа по кожата, използвам естествени масла и не се гримирам, така че не разбир

# 216
Ей, бях забравила за кокосовото масло  Simple Smile Страхотно е, наистина, но много отдавна не съм ползвала. Попива, не седи мазно, кожата става като кадифе. Мазала съм се и преди и след плаж - много хубав тен, без изгаряне.

# 217
Купих си на Vichy новият крем, в допълнение с Aqua thermal тоника и ше видим дали това е тайната  Simple Smile) поне за мен  Simple Smile

# 218
момичета за тези витамини Б да ви попитам,на мен дерматолога ми ги изписа,но с антибиотици,и когато отидох в аптеката да си взема само витамини,жената ми каза че не действат без антибиотиците,вие с антибиотици ли ги пиете,и колко опаковки пиете в витамин Б... newsm78

# 219
Антибиотиците не влияят добре на кожата,освен ако не лекуват някакъв проблем.

# 220
ми в случая проблема ми е акне...и то дерматолог ми ги исписа..мислиш ли че са ме подвели Rolling Eyes

# 221
момичета за тези витамини Б да ви попитам,на мен дерматолога ми ги изписа,но с антибиотици,и когато отидох в аптеката да си взема само витамини,жената ми каза че не действат без антибиотиците,вие с антибиотици ли ги пиете,и колко опаковки пиете в витамин Б... newsm78
  Доколкото знам,когато ти предписват антибиотик,предписват и комплекс витамин Б,за да не ти се появят гъбички.

# 222
Искам да питам за маслото от гроздови семки-4исто ли е,т.е. без други примеси и как е извле4ено-по хими4ески на4ин или е студено пресовано?Някакъв линк,може би?

# 223
 PeaceВитамините нямат нищо общо с гъбичките Laughing
mimenseee ако са ти предписани пий си ги заедно-без антибиотика акнето няма да затихне-това е най обичайната схема за лечението му.Има и много хранителни добавки които биха ти свършили работа,но според мен трябва да си направиш курса на лечение първо. Hug

# 224
PeaceВитамините нямат нищо общо с гъбичките Laughing

Може и да греша,но такова обяснение съм получавала не веднъж от фармацевтите......

Общи условия

Активация на акаунт