La vuelta al cole - España; номер по ред на темата - неизвестен

• 17 061
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
ВАЛчестит имен ден и на теб! желая и на теб всичко,което ти си пожелае6!
Прости за пропуска!Без да искам! Praynig Embarassed

# 151
Здравейте,момичета...Не мога да ви изчета...но в понеделник и това ще стане,като ги изпратя в училище и тримата...Извинете ме ,че влизам рядко,но Стоян и още едно момче от клуба на МАС правят някакъв проект и не мога да седна на компютъра...а в стария нямам кирилица ,ни смимки,ни нищо мое...С къщата нищо не стана.Дори не отидохме да я гледаме...Оказа се ,че няма ток и вода прекарана...а това прилича на незаконно строителство от всякъде...Та така...Търсенето продължава.

Стоян-средния син беше вчера рожденик .Направихме си семейно празненство,а след това той беше поканен на собственият си рожден ден от приятелчета испанци...не знам как е минало,защото още спят батковците...Сигурно е било забавно.И понеже наближава обяд,да ви го сервирам като почерпка ...С много любов  Heart Eyes!

Обичам ви много и много ви се радвам!  Hug Hug Hug Честито на всички празнуващи,които съм пропуснала !
    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 11:57 от gaby_s

# 152
Благодаря на вси4ки за пожеланията,да ви се връщат тройно!!!
Вал,адаш4е,4естити на патерица  Embarassed,но от все сърце.Да си здрава и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet
Габи,много са ти порастнали мом4етата. Peace
Мими,при нас тоя период беше малко по_рано дошъл,така 4е в периода между втората и третата година може да се каже,4е го изкара по_спокойно,4е и аз.
Вес,от как съм тръгнала на профилакти4ни гин.прегледи все са в 4астния сектор,на държавните такива не съм и си помисляла да стъпя,но все си ходя с неудоволствие и свито сърце. Rolling Eyes

# 153
  • Ispania
Благодаря на вси4ки за пожеланията,да ви се връщат тройно!!!
Вал,адаш4е,4естити на патерица  Embarassed,но от все сърце.Да си здрава и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet
Габи,много са ти порастнали мом4етата. Peace
Мими,при нас тоя период беше малко по_рано дошъл,така 4е в периода между втората и третата година може да се каже,4е го изкара по_спокойно,4е и аз.
Вес,от как съм тръгнала на профилакти4ни гин.прегледи все са в 4астния сектор,на държавните такива не съм и си помисляла да стъпя,но все си ходя с неудоволствие и свито сърце. Rolling Eyes
Марица,ти все оЩе ли имаШ сьЩият адрес??ИСках да ти пратя карти4ка ,но не бях сигурна дали е сьЩият.
4естито и на теб  bouquet Heart Eyes Heart Eyes(много са си ни хубави имената нали Wink Heart Eyes)

# 154
Същия си е Вал. Wink
По Коледа да си спретнем изненада,а? PartyИ твоят е същият,нали?
Сега Ани ме пита за твоя аватар"Къде иска да отиде котето,мамо?" Grinning

# 155
  • ES
Здравейте, момичета

Честито на именичките на патерица, да са много здрави и щастливи!

Габи, ама ти си истинска вълшебница в кухнята! Да ти е честит рожденика и много да се гордееш с него, в което съм сигурна! А празничната почерпка ако е била толкова вкусна, колко красива, значи не е останал недоволен гост.

# 156
  • La casa de Mickey Mouse
4естито на вси4ки празнуваЩи
габи имаш много хубави мом4ета, а давид колко е пораснал, направо е неузнаваем
малкото кутре и то май ве4е не е толкова малко
да те радват децата ти
за къЩата не се притеснявай ЩЕ намерите друга
mimky какви са тези толкова мнгоо изследвания
за синдрома на даун се прави по желание и аз си го направих (вземат кръв и после ехограф, нормален преглед)
за цялата бременост по принцип са 3 ехографа в 12, 20 и 30 седмица (предостатъ4ни са, Ще ти кажат пола на следваЩия все оЩе е много много рано) и 3 пъти изследвания (кръв и орина) а и едно за кръвна захар
абе не са много но е достатъ4но
и при мен е така матроната е на едно място токолога и ехографа на друго, това е нормално
а за шаваЩото 4ове4е питай мене, на всеки ехограф сме си имали проблеми 4е не могат да го измерят от много шаване, а сега от 2 дни (като 4ели е слязъл мног ниско незнам) толкова силно ме рита в яй4ниците и коста 4е имам 4увството 4е както вървя Ще вземе да падне (както мъжо се майтапи ЩЕ си подаде главата и Ще каже здрасти, само дето доло са му краката)
незнам ама май няма да из4акаме 01.10 от два дни усеЩам неЩАта много променени, незнам дали е нормално
а и имам постояно контракции (безболезнени са, но са при всяко мърдане, ако си стоя в леглото няма проблеми, но размърдам ли се, стана ли и хоп контракциа)
4е май скоро ЩЕ е заветната среЩА нямам търпение ве4е  baby_neutral
а и съм малко по спокойна, не ме интересува ве4е нито проблеми нито неуредици, ако Ще да се срути блока, на главата ми
писна ми да се занимавам с каквото и да е, сега си мисля само за малкото дива4е
(моми4ета супер са по4ерпките, но смилете се над нас бремените)

# 157
4естито на двете имени4ки сас закаснение,да си носите името сас здраве[/u[url=http://smiles.33b.ru/smile.91973.html].Фрики мила много гадно дано се оправи6 барзо Hug,няма ли телефон на опаковката да им се обади6 на тези #Cussing out.Габи страхотна си мила Peace,и намира6 време с тези трима маже да готви6 така вкусно Peace.Да ти е жив и здрав сина. Ние сме добре нямам време за писане ,но ви 4ета .

# 158
Марица, Вал, честит празник! Пожелавам ви всичко най-хубаво!

# 159
Честито на именниците с закъснение   bouquet
Аз бягам да оправям докоменти и затова не съм влизала, просто станах луда ходя на лекций и след това бягам с две малки деца по поилций ,ной, общини и съм на половината имам да оправя на децата паспортите но чакам да пристигне пълномощното от съпруга ми . Извадих си нова лична карта и номера и започва с 6 и в посолството казали на мъжа ми ,че всички карти започвали с 1 , и пращах копие по факса до посолството ни в Мадрид дано няма проблеми, но не ми се вярва в паспортното да са объркали аз ходих и попитах и казаха ,че няма грешка.
Мойте госпожици след 10 дена боледуване оздравяха най после .
Ставам ,че Мая плаче  breastfeeding

# 160
Габи честит рожден ден на сина ти с закъснение! Да е жив и здрав, много късмет в живота!  bouquet Почерпката е страхотна, как сготви толкова вкусни  неща.
Саби за изследването на болестта на Даун първо ме попитаха дали искам да ми го направят и аз се съгласих, накараха ме да се подпиша в един формуляр, че искам да ми го направят и така на 21 септември трябва да давам кръв и на първи октомври трябва да взема резултатите от изследването от токоложката. От това което разбрах матроната ми е на10 мин. пеш от нас в поликлиниката, гинеколога ми е 30 мин. отново пеш в един здравен център, а ехографа някъде посредата, там ще трябва да отида за 2 рия ехограф и още незнам къде точно се намира, но ще го открия и него  Mr. Green
Анет права си за изследването, че е по желание и аз ще го направя(за мое успокоение), но така ми казаха в началото мои познати за изследванията, че правели много, но си е голяма тръпка да видиш на монитора малкото човече как мърда ръчички, крачета, главичка smile3522. Мъжлето беше малко разочарован, че не са две, но това е късмет да ми е живо и здраво, другото се оправя, иначе и той много се развълнува като го видя на екрана.
Така е Анет само за него трябва да мислиш в момента, всичко друго остава на заден план. Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане!  bouquet А ти почивай повечко, щом толкова рита, сигурно иска вече да се срещнете. smile3521  Мога да ти кажа само, че щом предчувстваш, че скоро ще се роди, значи ще е  скоро. Аз винаги съм се доверявала на интуицията си и мога да кажа че рядко съм грешала.
Карчита това е добра новина, че дечицата оздравяват и дано се оправиш с документите, знам че е лудница накрая докато се оправиш с всичко.
Момичета днес ходих да си взема някакъв панталон с ластик понеже тия дето ги имам вече не ми стават, поскоро ме стягат, а не трябва да притискам малкото човече. Но ми се взеха очите от цените на дрехите за бременни. Какво правят тия хора може ли за един панталон 100 евро тия хора не са добре. Харесах си и един гащиризон с ластик на коремчето, но ми се видя скъпо 65 евро и не го взех. Все пак си взех де едни дънки с ластик да видим докога ще  ме карат те, ама навън стават, а за вкъщи анцузите чудна работа вършат. Да беше лято с роклички само ще се разхождам, ама е есен и зима, не става поне за мен де. Кажете момичета (тези които са карали зимна бременност де) вие какво обличахте зимата?
Уф отново се отвлякох в писането, и мъжлето ми напомня, че трябва да сяда на компа да продължава със сайтовете. В момента дооформя един и нямам много време да пиша събота и  неделя понеже той все е на компа. Използвам почивките му та да седна да ви почета.
Лека нощ на всички бъдещи и вече мами, и техните дечица! smile3524 newsm46  love001   

# 161
Добро утро,момичета!Докато спят моите седнах да ви прочета,че все не остава време...вие сте писали,писали...
Благодаря за поздравленията за синчето...много мило!  bouquet
 Hug Анет,радвам се,че билета на Мама се уреди ,радвам се,че и договор имаш за работа...вече можеш по-спокойно да чакаш бебчо.
 Hug Гери,Гого звъня на телефона ,който ми даде...казали му ,че в Министерството на образованието в Аликанте ще му сложат апостил на дипломата.Благодаря ти!
 Hug Мимки,благодаря и на теб за линка с мнението,но не се отваря...т.е. отваря се ,но нещо друго.
 Hug Рали,голямо бонбонче е дъщеричката ти!Пу-пу-пу!
 Hug Марица,красиви снимки си направила!Какви хубави местенца има в тази нашра България!Ани е неузнаваема1Толкова е пораснала!
 Hug Гоя,честита ти племенница!Да ви е жива и здрава!  bouquet
 Hug Фрики,по-добре ли си вече .
 Hug Саби,честито ви зъбче! Стискам палци да те одобрят за курса...нищо не се знае.
 Hug Hug Марица ,Вал...Да си носите именцата със здраве!
Карчита,Доностиа,Вес,Рози,Милена,Дарк,Мимии,Рали_Y... Hug Hug Hug и тези,които съм пропуснала...Прегръщам ви,момичета и много ви обичам!   bouquet  bouquet  bouquet

# 162
Gaby,с много извинение за закъснението Честит рожден ден на синът!
Да са ти живи и здрави и тримата!
Между другото каква е тайната да се справя6 с грижите около немалкото ти семейство и да изглежда6 толкова свежо?
А Давид подобрява ли се?
Вчера не съм се вклиу4вала и затова сега 4еститя.
А и днес съм за малко за6тото излизаме с Иви  за да поиграе с тати навън докато е хубаво времето,а и рядко играе с него и му липсва.
Поздрави на всички момичета! Peace

# 163
  • La casa de Mickey Mouse
ето ни и нас, тази ноЩ беше по добре, будувахме само от 5 до 7 което си е цяло постижение та се понаспах
но неЩо не ме свърта на едно място, в4ера уж само да си проготвя обяд, реших и 4аршафите си да сменя и да пера и да из4истя пода 4е от там и праха и на банята ве4е се усетих и спрах, после душ и ден за разкрасяване, кола маска, масаж на лицето маникур и педикур, моми4етата в салона се 4удеха как се осмелявам да направя вси4ко това, като всеки момент може да запо4на да раждам, но аз си умрях от кеф отдавна не се бях глезиал така подейства ми много добре (само дето трябва да махна лака преди да вляза в болницата 4е не можело)
мимки аз си купувах дрехи от Н&М (при бебешкото има специално дрехи за бремени) дрехите им са на супер сносни цени панталоните са по 20/30 ? и супер удобни оЩе си ги нося, няма да съжаляваш, а за блузки всякъкви стават, нали сега модата е вдигната талия, освен това ми е мног удобно и с клин4ета и една по дълга блузка с вдигната тлия тип туника, от тези в бершка страдиваруис пимки и не са скъпи, хубави са и стоят добре
мимки ти коя седница си дефакто 4е аз неЩо съвсем се обърках
гери относно май4инските и алтата, по новия закон може да си на алта докато ти текат май4инските, в този слу4ай срока от 16 седмици се смята за стаж, като гобиерното поема 25% от Сегуридад социала и цялата сума за ретенсиона което е доста добре, та така аз Ще си платя осигуровките за 3 месеца който не ми стигат и после на паро
въпреки 4е трябва да отида да говоря с тези в инем, заЩото неЩо не ми се вързват неЩата, жида лаборала ми не отговаря на това което е в действителност, губят ми се месеци (добре 4е си пазя вси4ки номини договори и вси4ки бележки за внесени осигуровки докато съ се самоосигърявала, 4е тази седмица ако не съм родила и до там трябва да отида)
освен това ме пратиха при адвокатите на UGT за да ми кажели има ли и какви то4но помоЩи има за нас та и това трябва да свърша дръгата седмица (пак много зада4ки)

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 15:05 от ANETT

# 164
  • ES
Anett, а за да си на алта докато си баха матернал, трябва да се водиш на договор нали и емпресата поема част от осигуровките?
Аз съм чувала, че ако си на фихо договор и си в емпреса, която осигурява работниците си по закона за СС, тази същата емпреса ти плаща болничните и майчинските, не ти трябва да ходиш да търсиш СС. От Социал сегуридада взимат помощи само онези,които не са на алта, не са на договор, а са осигурявани за такива рискове за временна нетрудоспособност - болнични, майченство. Вярно ли е това? Но много малко фирми го правят, поне аз не познавам хора, на които фирмата да им плаща болничните. А на бъдещите майки бърат да не подновят договора, както стана и при Карла.

А какви са тези адвокати на UGT? Tова за мадрес солтерас ли е?

Общи условия

Активация на акаунт