Хранителен режим с кисело мляко -> 7 част...........

• 27 282
  • 659
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник и от мен  - една даскалица  - на другите, а и на останалите в темата.
Аз мисля днес и утре да си ги подаря за празника и от понеделник съм на линия.
От друга страна да се наградя че съм 52 кг,не само от диетата,но и от натоварената работа през изминалата седмица.

# 586
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
На колежките,пожелавам здраве,професионални успехи/и не само/ и по-високи заплати! Laughing
Не съм си нарушила режима,много съм стриктна даже,но  резултатите идват бавно Sad
Приятно празнуване на всички и умната с храната! Wink

# 587
няма проблем за писането.аз също поздравявам всички учителки.  bouquet

# 588

Честит  празник Wink
 аз само да се похваля,че си догоних лентичката   smile3508 smile3508 smile3508  и съм  особенно  щастлива Wink 
вече съм  77 Simple Smile ама днес  ядох  кремвирши  и  утре  може  и да съм  на + Simple Smile  но дано да не е Simple Smile
 beer3 beer2 beer

# 589
Момичета, здравейте Hug! Много обичам кисело мляко, поразрових се и за това, че спомага за отслабването. Затова да ви попитам-кой за колко време и по колко е свалил. А също така и какво точно се яде-доколкото разбрах 2/3 коф. кисело мляко, яйца, месце, зеленчуци, плодове, маслини, ядки, супи. Това ли е? Кажете много ще съм ви благодарна.Аз не гоня бързи резултати-164см на 57кг съм. Преди 2 седмици някъде бях 54/53кг. но сега какво ми стана. Гоня оптималното си тегло на което най-съм си добре-48кг. Успех!!!

# 590
 smile3501 ANGYA,това да се чува.Днес съм на череши,на обяд агнешко с ориз,салата и чаша бира,ама не съм хапнала кис.мляко,грешка ли е?Сега мисля да пийна 1 чаша таратор и пак череши,умирам за череши.Още веднъж поздравявам всички колеги и всички с минуси. smile3525 smile3525

# 591
sisi67 гоня  конкуренцията Simple Smile  стимулът ми  е една мадама, която реши че  ще се мери с мен  Wink  Twisted Evil Twisted Evil за сега  единствено по  фигура може да ме  бие -  но смятам  това да го променя  следващите  няколко месеца  Heart Eyes Blush може да  спечели единствено ако  аз  не  се  боря   в същата  категория Simple Smile)
sky*****, мила   правилно си разбрала  какво ядем Simple Smile  аз  например  нормално свалям  3 кг за една седмица в  началото - стига да нямам  прегрешения и  ходения до  "Крамер"  Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes
MALKA FEQ добре си   дошла и  успех  Hug Hug
Happy2 за  дюкана  трябва много  време, но пък  резултатите на моми4етата  в темата са страхотни  Hug Hug
desi_minkova поглези се два  дена за празника  заслужаваш го  Hug Hug Hug
geleva,прасунчо вие запразнихте ли  вече  Hug Hug Hug Hug

# 592
ANGYA ,как е времето във Варна,утре смятам да прескоча на море.Нали няма изгледи за дъжд,много ми се ходи на плаж. Praynigда не вали.

# 593
ANGYA ,как е времето във Варна,утре смятам да прескоча на море.Нали няма изгледи за дъжд,много ми се ходи на плаж. Praynigда не вали.
ами днес  беше  много приятно и слънчево, даже малко  задушно   Hug Hug
 дано и утре да е  така  като доидеш    на плаж Wink   Thinking не е ли  малко  рано за плаж още Simple Smile
 Rolling Eyes ох аз пак огладнях ама  ще си забъркам едно какао - че след  8ч гледам да не ям Wink

# 594
Хапни плодове,може и засища,а е добре и за корема.Не е рано,аз още миналата седмица открих сезона,даже малко прекалих,ама преживява се.Дано само не вали,обичам морето!А мадамата вече си я била,имаш стимул,а това е най-важното.Много минуси ти пожелавам и да я смажеш,тая.Лека нощ и утре да се похвалим всички с минуси,не  съм се теглила отдавна,утре ще го направя и ще докладвам.Лека и спокойна на всички! smile3525 newsm51  love001  love001  love001Утре се обадете за кафе.

# 595
Ехо,как сте?
Добре дошли на :
MALKA FEQ   и на  sky***** ,
Аз снощи си похапнах задоволително.В един момент се замислих какво до тук съм направила,какво постигнах,ама после ....се отказах да мисля и почнах по бързо да боцкам из чинията.
Но все пак реших да е само един ден,така че отидох до магазина и взех две млека.
Така че днес съм с вас.
Ще си ги направя едното с мляко,а другото с череши.
Утре ще докладвам дали съм го изпълнила.

# 596
Добро утро  млечни дами Wink 
 Rolling Eyes аз след вчерашните  кремвирши  не съм  точно 77, но   е близко до това  Flutter Flutter понеже  моя кантар не е  електронен и те е много точен Wink 
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  цели  3 дена  съм  без  никакво сладко, което  само по себе си  е рекорд за мен  bowuu дано да  се  запазя така и да не  се  изкушавам Simple Smile 
днес мисля  тараторец , яйца и  щопски салати да ям и да приключа с яденето  до  20ч.
Лек и диетичен ден  Hug Hug Hug Hug

# 597
Добър вечер и от мен!  bouquet
Добре дошли на новите момичета и успех!
Режимна съм,нямам прегрешения!Утре правя 20 дни на Млечен Дюкан! bowuuДано и занапред така да удържам фронта,че се задават едни рождени дни... Praynig
 smile3525!Лека вечер на всички!

# 598
ANGYA ако може да те попитам дали можеш горе-долу да ми предадеш какво хапваш за един ден или два. Ще ти  бъда много благодарна. Иначе днес съм на мляко , тараторче, банан, и малко ориз. Mr. Green

# 599
sky***** всеки ден е  различно, но    ям   през два  часа ако мога Simple Smile
 например за закуска  едно мляко , за обяд  някакво месо,  в 14ч. плод , в 16 салата  и  18-29    пак  салата  и месо някакво Simple Smile
обще  взето  всеки ден  е различно, но   гледам да са много    яденета по  малко храна   Wink
това е   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт