Хранителен режим с кисело мляко -> 7 част...........

• 27 314
  • 659
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм тук и от много работа съм само на едно мляко.
Нямам сили за друго.
Сега ще си направя таратор за вечеря че ми е много горещо.
Поне от тая работа друго не виждам,освен това че съм като парцал и не съм гладна.
Успех на всички при борбата с килограмите и лека вечер от мен.
Повече минусчета.

# 571
  • София
Здравейте,  млечки! Hug
Започнаха жегите и както каза Деси, по- малко ми се хапва и тараторчето е добре дошло. И аз съм се заредила с пет кисели млека и едно кило краставици, малко ягоди и череши за да хапвам. Hug

ANGYA, ще се радвам в новата тема наистина да има и повече минуси. Hug

# 572
Здравейте и от мен!  bouquet
Светлина,добре дошла и успех!
Анджия,добре завърнала се!
Само на мен ли не ми влияят жегите на апетита? newsm78 Жега,не жега пак ми се яде,но хапвам само по режима! PeaceЗакуска-мляко с трици;обяд-риба;след обяд-мляко;вечеря-печено телешко с извара,която забърках с малко кисело мляко,чесън,сол и черен пипер.
Приятна вечер!

# 573
Момичета,пак се губите!Работа ли имате или хапвате тайно! newsm66
Аз съм режимна,закусвах пак мляко с трици;обядвах като снощната вечеря;след обяд-мляко;вечеря яйца на очи/във вода/ със извара.
Приятна вичер и да пишете!

# 574
 Twisted Evil здавейте  млечни красавици Wink
Аз нещо  не мога да  вляза в  ритъм, но днеска  смятам да ми е първия ден Wink  инъче съм си задържала ония -3кг. дето свалих в началото Wink  още -2 за да си  догоня  лентичката и  да започна да падам надолу;)
Лек  и диетичен ден  Hug Hug Hug

# 575
  • Някъде на път....
Twisted Evil здавейте  млечни красавици Wink
Аз нещо  не мога да  вляза в  ритъм, но днеска  смятам да ми е първия ден Wink  инъче съм си задържала ония -3кг. дето свалих в началото Wink  още -2 за да си  догоня  лентичката и  да започна да падам надолу;)
Лек  и диетичен ден  Hug Hug Hug
Да добавя - мислете си само за хубави нещаHug

# 576
Добра вечер,млечки!
Днес съм на млечно-безмесен Дюкан:закуска-мляко с трици;обяд-извара с кисело мляко,краставица и сол;след обяд-желирано кисело мляко;вечеря-като обяда+пресен чесън+1 домат+желирано кисело мляко;2 кафета и 2-3 л.вода.
Правих и упражнения.
Успех на всички и пишете по-често!  bouquet

# 577
  • София
Добър вечер и от мен! Simple Smile
Happy2 , браво на теб!   bouquet Много си сериозна, както с хранителния режим, така и с упражненията. Hug
Аз днес съм на мляко с трици за закуска, за обяд зелена салата, пилешки филенца на скара и гъби, за вечеря пилешка супа. Също така и много айрян. Flutter
Хайде и другите, къде сте, пишете. Heart Eyes

# 578
Аз вчера обядвах пиле на фурна с картофи,домат краставица и едно кисело мляко.
За вечеря,която беше в 16 часа кофичка кисело мляко  с ягоди и после с дъщеря ми си направихме литър и половина минерална вода с половин лимон да си залъгваме глада сутринта.
Лек ден на всички и отбивайте се по -  често.

# 579
  • ВАРНА
ей ме на и мен!
аз карам на к.мляко за закуска с мюсли, после ролца от раци и вечер салата. общо взето това е вече всеки ден. и вода - опитвам се да пия мноооого вода.
обаче утре как ще разваля режима не е истина просто ooooh! баба ми е пенсиониран преподавател и всчка година празнуваме 24 май както си трябва - с богата трапеза и торта. задължително баба ми си я прави и винаги е страхотна Heart Eyes пък и аз на'л съм даскал bowuuтака, че утре ще е тежко. а утре вечер сме и на рожден ден на много добър наш приятел - 30 годишен юбилей, който ще бъде полят с огромно количество алкохол Crazy
ще докладвам в понеделник Wink

на учителите тук desi_minkova , Happy2 , sisi67 ( предварително сеизвинявам ако съм пропуснала някой Embarassed) пожелавам весел празник утре на 24 май  bouquet прекрасни ученици и без нерви!
Върви народе възродени!

# 580
Благодаря на прасунчо,   bouquet
И аз също да пожелая на всички весел и тържествен празник.
Още от сега да кажа че утре  и аз ще съм нарушила диетата,ще се съберем семейството и тържествено ще хапнем.
За сметка на това днес съм на едно кафе и малко (кафена чаша мляко).
Все още 17 .01 не съм яла и не изпитвам глад(докога ли)

# 581

За утрешния празник  на всики  учителки тук  Hug Hug Hug
 и  за  всички учеши  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз  тия дни  съм диетина  - като никой  път Wink  Blush пу пу  да не ми  е  уруки Wink
Лек  празник утре  мили дами  Simple Smile 

# 582
dami az predi da zabremeneq bqh pravila dietata s limonite i kiselo mlqko i ima efekt .no sled rajdaneto i sled hormonalni hap4eta ka4ih dosta.i ot utre pak 6teq probvam dano da uspeq da q zavar6a.za6toto nqkolko patiq po4vah no ne ospqvah da q zavar6a :cry:taka 4e mi pojelaite uspeh Peace

# 583
  • София
Честит празник на всички!
И букет за учителките! Simple Smile

MALKA FEQ , добре дошла и успех!  bouquet Само те моля да пишеш на кирилица, ако ти е възможно. Hug

# 584
Честит празник и от мен! smile3525Пожелавам на всички здраве,много късмет и приятни моменти не само днес!А от утре пак сме режимни,нали? newsm10

Общи условия

Активация на акаунт