Хранителен режим с кисело мляко -> 7 част...........

• 27 317
  • 659
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте! Hug
Кантарчето днес показа -1 килце. Party За закуска обичайното, за обяд- зелена салата, пилешка пържола с пресни картофки и айрян, за вечеря- пъстърва във фолио. Също така хапнах и череши.
Лека вечер и от утре още минусчета на всички.  bouquet

# 556
  • Някъде на път....
Добро утро!  Hug
Хайде наздраве с по едно тараторче за закуска!

# 557
Днес съм само на един Bake Rolls със сирене и спанак и едно мляко Роса 1%.
Сега за вечеря ще хапна млечна салата с наденица Леки с кашкавал.
За десерт съм си приготвила едно мляко с 1 банан.
До канатара не стигнах да се премеря,че не ми остана време.
В понеделник.  Peace

# 558
Момичета,къде сте?  wavey
Аз пак съм само на протеини вече втори ден!Закусих кисело мляко с трици;обядвах 2 бъркани яйца с извара+айран;сега ще хапна пак мляко, но със малко степче за разнообразие.За вечеря печа пиле.

# 559
Къде сте всички ?
Събота и неделя не диетувате ли?
Събота бях на санвичи с айран.
Днес на пържени тиквички с кисело мляко.
В 5  часа една кофичка Елви 2% и това е.
ANGYA, geleva ,t_ilieva, sisi67,прасунчо
Липсвате ми!Да не се спотайвате и да ядете? Crossing Arms

# 560
  • София
Ето меее. Hug
Вчера малко прегреших с едни сладки/2броя/ по рецепта на Котка. Blush
 Иначе тези дни хапвах млекце, пилешко, риба, тиквички, ябълки и салати. Flutter На кантара не съм се качвала. Crazy

# 561
Момичета,това студено кисело мляко със степче май ми стана любимото ядене напоследък,залъгва ми апетита за плодове, сладко и сладолед.  WinkА и ефект има -днес си обух спокойно едни дънки /под коляното/,които доскоро закопчавах с мъка. Grinning
Успех на всички[/color
Лека нощ!

# 562
  • ВАРНА
ето ме и мен  Hug

събота и неделя режимът отиде маааалко по дяволите Embarassed
не съм прегрешила кой знае колко и с какво, но все пак...
днес пак за закуска праснах едно к.мляко и продължавам в този дух. чувствам се и съм поотслабнала, но 60 кг са още далеч. 66 съм и тези 6 кила ще ги стопя Twisted Evil

хайде до скоро  bouquet

# 563
Аз днес си имам малка порция пържени тиквички с кисело мляко.
За вечеря една кофичка Роса 1 % с пресни ягоди(снощи го опитах - беше страхотно).
Иначе с минус 0.700 (от кантара в училище)

# 564
Здравейте момичета!Аз пък ходих на плаааааааааааж,супер беше,даже малко поизгорях,ама преживява се.В събота бях диетична,в неделя на плажа хапнах малко тиквени семки,за обяд мъжо ме заведе да хапна супичка-телешко варено,за вечеря -салата,кренвирш и сирене,да не забравя млякото с лъжичка мед,а в късните часове ябълка и круша,много ми се хапваше сладко.desi_minkova блазе ти за минусите,кантарът ми не мърда,но всички казват че съм отслабнала.Днес обаче не съм кусала мляко,за сметка на това хапнах торта,пих джинфис,за вечеря пак кренвирш и салата,сега мисля да хапна мляко с медец,че много ми се яде сладко.Утре смятам да съм желязна,стискайте палци.Прасунчо,кураж, 6 кг са не е кой знае какво,ще ги свалиш.Успех на всички,много минуси и хайде после на море!Ох,как обичам лятото,живее ми се бе! newsm68 newsm44 newsm51  love001  love001

# 565
Да се включа и аз за днес:закуска- кисело мляко с трици;+варено яйце;обяд- печено пиле;след обяд- пак кисело мляко;вечеря- печена риба на скара.
Сиси и аз обичам на плаж, по точно обичам във водата,иначе не обичам да се печа.
Приятна вечер и Лека нощ!

# 566
Здравейте, момичета! Май че най-много ми допада вашата диета, да взема и аз да се присъединя Laughing

Доколкото разбрах може да си хапвам, е не колкото ми се иска де Wink, и две кофички мляко на ден, така ли е?
Успех на всички диетуващи newsm10

# 567
Добре дошла,Svetlina!Режима е много приятен и лек.Искрено ти пожелавам да успееш и скоро да се похвалиш с минус.
ANGYA къде изчезна,скъпа?
До тук съм желязна-1/2 кофичка кис.мляко с лъжичка мед,не съм особено гладна.Да видим до довечера.После ще хапна краставици с кис. мляко,а за вечеря още не съм измислила.
Лек и приятен диетичен ден на всички! newsm10 smile3525  love001  love001  love001

# 568
  • ВАРНА
здравейте и от мен!
открихте сезона, а Wink
много ми е опасно на мен лятото - все цаца ми се яде и биричка ми се пийва Embarassed
вчера карах на к.мляко с мюсли за закуска, тук-там лапвах по едно ролце от раци ( колко са ролца от раци е друг въпрос...), вечерта салата и печено пиле.
днес вчерашното меню с днешна дата Peace
знам, че 6 или 7 кила не са много, но като съм била цял живот 58-60 сега тези 6 кила в повече ми тежат. сега от топлините има да се потим и кила да свалим Party иначе не понасям топлината. стане ли над 30 градуса съм като болна Tired добре, че съм даскал и лятото си почивам bowuu
успешен ден на всички ви  bouquet

# 569
 Embarassed Embarassed eто ме и  мен  Whistling Whistling
Аз малко   бях в странство -  прескочих до София и там   похапнах  както  трябва, но  бях  на гости  и не  можех да изявявам претенции  какво ще ям или няма  Mr. Green Mr. Green а и колко ми  беше  вкусно не е  истина  Laughing Laughing добре си изкарах  Peace Даже искам пак, но да  видим  кога.
Виждам, че всички добре се справяте и слабеете което само ме радва - дай боже всеки му  минуси Wink Wink
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Нова тема да  пускам ли  или следващата седмица тъкмо да има  още  минуси  newsm78
Simple Smile   Hug Hug Hug Прегръщам  ви  млечни  красавици Wink

Общи условия

Активация на акаунт