Хранителен режим с кисело мляко -> 7 част...........

• 27 323
  • 659
  •   1
Отговори
# 540
 прасунчо,
Дали при нас или при Дюкан   bouquet
По бързо оздравяване.
Аз днес не можех да бъда диетична понеже се прибрах преди час.
До сега бях на :
едно кафе рано стуринта;
една баница;
един сандвич от моя хляб с  лютеница и луканка;
За вечеря едно кисело мляко че нямам сили за друго.

# 541
Добро вечер,млечни красавици!  bouquet
Прасунчо,бързо оздравяване! Flowers Bouquet
Днес продължавам със смесения режим освен пилешко месо и кисело мляко хапнах краставица за обяд и домат за вечеря.
Много съм доволна от режима,определено има ефект,не съм се теглила още,но по дрехите си личи! Peace
Пиятна вечер!
Деси  Hug

# 542
  • София
прасунчо, пожелавам ти бързо оздравяване.  bouquet

Отчета за днес: закуска- кис.мляко с овесени трици;
                           обяд- зелена салата, тиквички с кисело мляко/запечени, не пържени/;
                           вечеря- зеленчукова супа.
И всичко това "полято" с айрянче.  Peace
Кантара все още ми е сърдит. Crossing Arms

Happy2 , радвам се, че при теб има резултати! Hug

# 543
  • ВАРНА
ей, здравейте Grinning
 Hug
благодаря ви за пожеланията за скорошно оздравяване! слушам и изпълнявам - днес съм много по-добре! антибиотикът си казва тежката дума и се възстановявам бързо.
за яденето ще докладвам утре. за днес само едно к.мляко с малко мюсли.
след обяд с милото ще ходим да си напазарим дънки. стискайте палци да вляза в по-малък от 32 номер Praynig
ще се отчета утре!

весел и успешен ден на всички вас   bouquet

desi_minkova , оставам тук Party приятно и забавно ми е сред вас Blush

# 544
Аз днес бях по добре подготвена за дългия работен ден -
1 кафе;
в 9 мляко;
На обед един сандвич с масло и маслини;
Сега в 4 още едно мляко а за вечеря пържени яйца,но без хляб.
ANGYA,
Нова тема  newsm78.....

# 545
  • София
Привет на всички, които удържат млечния фронт. Wink

Днес съм на: закуска- кисело мляко с овесени трици и един билков чай;
                      обяд- зелева салата, бъркани яйца с чушка и обезмаслена извара и айрян;
                      вечеря- отново бъркани яйчица с айрян.
Следобяд хапнах и няколко череши. Flutter

ANGYA, къдееее сии? Laughing

# 546
Привет и от менbouquet
Желева,и на мен днес ми се ядяха череши и затова си сложих малко степче с черешов вкус във киселото мляко за заблуда на врага/т.е. апетита/,понеже в моя режим плодове се хапват в следващата3 фаза.Освен това си правих тричава палачинка за закуска;пиле на грил+домат за обяд и печена пъстърва +домат за вечеря.
Прасунчо ,да докладва купили дънки!  Laughing

# 547
  • София
И аз за утре съм замислила пиле на грил за обяд и рибка за вечеря. Peace

# 548
Желева,аз пилето го купих готово,но рибата я пеках в тава,пълнена с лук и стана добре.Ти как я приготвяш?   bouquet

# 549
  • София
Зависи от рибата, ако е по- мазничка я мятам на скарата, а иначе в домакинско фолио с резанчета лимон, черен пипер и чесънче, става превъзходна. Утре съм намислила пъстърва във фолио да е. Peace

# 550
Чудесно!
Аз ще отивам да спя!
Лека нощ! newsm46

# 551
  • ВАРНА
здравейте, красавици  smile3525!

от днес съм на млечния дюкян - закуска к.мляко, 2 яйца, пуешко филе и нес кафе.  току що хапнах 2 ролца от раци.
тук е мястото да те попитам, Happy2, каква шунка хапваш по дюкян. нещо не схващам що е то постна шунка или такава с 2 или 4 процента мазнини Rolling Eyes. аз си мисля, че в пуешкото филе няма мазнини, но може би греша. предварително ти тенк ю за отговора!

а сега за дънките - купих, но за съжаление номерът е отново 32 Sad. здраве да е!

хайде, да мятаме млеката и напред в борбата Hug

п.с. вече оздравях Sunglasses.

# 552
Днес докладвам:
един английски чай;
една баница с едно мляко;
На обед пържени картофи с кисело мляко;
За вечеря едно яйце пържено с краставица,без хляб.
Утре е ден за равносметка сестрата е в училище и ще се тегля,че на моя кантар в къщи се вярвам.

# 553
Здравейте!  bouquet
Прасунчо,радвам се,че вече си здрава!Другият път вече ще си купиш по-малък номер! Peace За шунката не мога да ти кажа,защото не съм си купувала откакто съм на режима.Аз си вземам пилешко филе/сурово/ и го правя на тефлонов тиган или готово пиле на фрил,риба-на скара или във фурна и дробчета на фурна съм си правила,другото е млякото и яйца и трици.Peace
Днес хапнах и краставици и домати ималко чесън на вечеря.
Успех на всички нас и ПРИЯТНА ВЕЧЕР!
ДесиHug

# 554
Здравейте млечни красавици.Да се отчета и аз-за закуска Активиа с череши,за обяд-картофено кюфте с кис.мляко и 1/2 краставица,на вечеря-салата,2 кръгчета калмари/панирани/,2 банана и 5 ягоди и смятам да спра до тук.За целта трябва да лягам,така че ви желая лека и спокойна нощ.Кантарът ми е сърдит не съм мръднала и грам,но се чувствам добре,леко ми е и дрехите определено ми стоят по-добре.Успех и на вас в неравната борба! newsm10 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт