Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Какви са разходите за раждане в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
-
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Новородените автоматично получават канадско гражданство, но процесът на издаване на документи може да отнеме около 5 месеца. За да получите граждански документи, трябва да се консултирате с местните власти и да следвате необходимите стъпки за регистриране на раждането и получаване на граждански документи.
-
Какви са разходите за раждане в Канада?
-
Как мога да намеря подходящо училище за моите деца в Канада?
-
Как мога да се подготвя за раждането в Канада, ако не съм получил PR като член на семейството?

Всяка нова въведена храна се дава сутрин или на обед за да може да се проследи детето през деня дали прави алергична реакция към новата храна и ако се наложи да може да се реагира на време. Доста по-късно се започва с вечерното хранене.
Май ще трябва сама да решиш сложния казус.

, съвсем забравих да те поздравя да поредната хубава тема! 

Ама то като дойде времето ще си започне, така че спирам да го мисля.

Снощи изплю всичко, днес наобяд мога да кажа че хапна малко, дано да свикне по-бързичко, че то големи молби от моя страна, голямо чудо 
Замислям дали да не го родя второто в Канада, как мислите
, но ме е страх от мисълта, че ще бъда сама в това начинание- някой решавал ли се е на тази смела постъпка? Искам детето да има канадско гражданство, защото ние още нямаме